ροή ειδήσεων

Πέντε γυναίκες απειλούν τον Γιώργο

Θύελλα με έντονο άρωμα γυναίκας σαρώνει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ καθώς οι κυρίες Μιλένα Αποστολάκη, Βάσω Παπανδρέου, Τόνια Αντωνίου, Εύα Καϊλή και Χαρά Κεφαλίδου αμφισβητούν τον πρωθυπουργό...
απειλούν ευθέως την συνοχή της κυβέρνησης και επιχειρούν να μετατραπούν σε «ισχυρό φύλο» της Κ.Ο του κυβερνώντος κόμματος.

Εως αυτή την ώρα μόνο η κυρία Αποστολάκη έκανε το βήμα και ανεξαρτητοποιήθηκε όμως οι υπόλοιπες τέσσερις με δηλώσεις και επιστολές αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση στην επικείμενη ψηφοφορία της Παρασκευής.

Αναλυτικά, η κυρία Βάσω Παπανδρέου είπε ότι η χώρα κινδυνεύει με άμεση χρεοκοπία και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «να συγκαλέσει Συμβούλιο Αρχηγών με στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με ορίζοντα διασφάλισης του πακέτου που αποφασίστηκε στις 27.10.11 και στη συνέχεια να προχωρήσουμε άμεσα σε διενέργεια εκλογών», δήλωση που ευθέως αμφισβητεί τις ικανότητες του σημερινού κυβερνητικού σχήματος.

Η κυρία Αντωνίου συντάχθηκε με την συγκεκριμένη πρόταση ενώ η κυρία Καϊλή, με επιστολή της προς τον κ. Γιώργο Παπανδρέου του ζήτησε να συγκροτήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας η οποία δεν πρέπει να έχει τον ίδιο ως πρωθυπουργό.

Τέλος η κυρία Κεφαλίδου, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό στην οποία χαρακτηρίζει «αψυχολόγητη» την πρωτοβουλία του να αναγγείλει δημοψήφισμα και ζητά συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Πάντως, με δηλώσεις τους αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση και οι κ.κ. Δημήτρης Λιντζέρης, Οδυσσέας Βουδούρης και Μίμης Ανδρουλάκης.

Πάντως, το πολιτικό σκηνικό είναι τόσο ρευστό που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εφόσον φυσικά καταφέρει να σταθεί ως την Παρασκευή.

Ορισμένοι εκτιμούν ότι την Παρασκευή η κυβέρνηση θα χάσει την δεδηλωμένη, δεν είναι λίγοι όμως όσοι αναφέρουν ότι θα λάβει περισσότερες από 152 ψήφους καθώς πέραν των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, θα δώσουν την εμπιστοσύνη και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη και Ελσα Παπαδημητρίου.

protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *