ροή ειδήσεων

Νέα δεδομένα, νέες μέθοδοι αναζήτησης εργασίας

«Ψάχνω για δουλειά», ακούσαμε ή είπαμε πολλές φορές στη ζωή μας. Μέσα σε αυτές τις τρεις λέξεις, κρύβεται η αγωνία των περισσοτέρων να κάνουν τα όνειρα τους...
πραγματικότητα και να ενταχθούν στον παραγωγικό-κοινωνικό ιστό για να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι, επαγγελματικό και προσωπικό.

Όμως ο... "μπαμπούλας" της ανεργίας υπάρχει πάντα και γιγαντώνεται σε καιρούς κρίσης, ένας "μπαμπούλας" που αν αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα όπλα και με την υποστήριξη των έμπειρων επαγγελματιών θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο και χρήμα στην επίπονη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ, είναι κοντά σε όσους αναζητούν εργασία για να οργανωθούν καλύτερα για να... αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους τους, με τα κατάλληλα εργαλεία. Με τη σύνταξη σωστού και ελκυστικού βιογραφικού, με συγκεκριμένη μέθοδο παρουσίασης του ανά κλάδο και αντικείμενο εργασίας, με συνοδευτική επιστολή που πείθει έναν μελλοντικό εργοδότη για μια συνέντευξη και με την προβολή των προσόντων (και όχι των προσωπικών στοιχείων) του υποψηφίου στη μεγαλύτερη ηλεκτρονική τράπεζα βιογραφικών όπου έχουν ελεύθερη πρόσβαση 180.000 εργοδότες σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Όπως λέει στο antistrofa.gr υψηλόβαθμο στέλεχος στην επιλογή ανθρώπινου δυναμικού «τα συνήθη λάθη που γίνονται στην αναζήτηση εργασίας, είναι ότι ο υποψήφιος στέλνει ένα βιογραφικό προς διάφορες εταιρείες είτε υπάρχει θέση συναφή με τα προσόντα του είτε όχι, με τον ίδιο τρόπο και χωρίς καμία διαφοροποίηση. Τις περισσότερες φορές βέβαια αυτό το βιογραφικό ούτε καν... διαβάζεται. Για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει πρώτα να «στήσεις» ένα επαγγελματικό βιογραφικό με την κατάλληλη συνοδευτική επιστολή και έπειτα να το προωθήσεις σωστά ούτως ώστε να γίνεις ορατός από τις εταιρείες και να ξεχωρίσεις. Η μαζική και ομοιόμορφη αποστολή δεν έχει αποτέλεσμα. Στο χώρο της επιλογής προσωπικού, η σημαντική δραστηριοποίηση της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ (www.anadeixi.gr) σε όλη την Ελλάδα, δίνει επίσης την δυνατότητα όχι απλά να καταθέτεις το βιογραφικό σου αλλά και να το εμφανίσεις άμεσα σε περίπου 180.000 εργοδότες δημιουργώντας συχνά και το ενδιαφέρον για μια θέση εργασίας που θα δημιουργηθεί. Έτσι με αυτόν τρόπο είσαι ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές για μια θέση εργασίας, καθώς αρκετές εταιρείες επιλέγουν αυτή την μορφή αναζήτησης εργαζομένων και έπειτα δημοσιεύουν αγγελίες» επισημαίνει το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας επιλογής προσωπικού.

antistrofa.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *