ροή ειδήσεων

Άγνωστος τουφέκισε εν ψυχρώ σκυλί και εξαφανίστηκε!

Ένα ακόμη περιστατικό απίστευτης βαρβαρότητας σημειώθηκε στις Φάνες της Ρόδου...

Άγνωστος, ηλικίας περίπου 60 ετών, με αγροτικό αυτοκίνητο πυροβόλησε με δίκανο εν ψυχρώ το θηλυκό σκυλί του Ελβετού Paul Giger που διαμένει στη Ρόδο, την ώρα που ο άνθρωπος αμέριμνος έκανε βόλτα στην παραλία των Φανών της Ρόδου. Και δεν φθάνει αυτό, ο δράστης έστρεψε το όπλο εναντίον του Ελβετού που πανικοβλημένος από τη δολοφονία του ζώου του ζήτησε το λόγο...

Ο δράστης που πρέπει να είναι αγρότης, αφού διέθετε αγροτικό αυτοκίνητο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο Ελβετός πήρε το τραυματισμένο σκυλί του και το μετέφερε σε κτηνίατρο που λίγο μετά εξέπνευσε.

Τώρα μένει να δούμε αν η αστυνομία, με τη βοήθεια του Ελβετού, ανακαλύψει το θρασύτατο και επικίνδυνο δράστη.


newskosmos.com
dogw0rld.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/11/11 13:22

    μακαρι να βρεθει ο ζωοκτονος και να τον χοσουν μεσα το κτηνος οσοι ξερουν κατι για την υποθεση να πανε να καταθεσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/11 15:20

    Αναρωτιέμαι αν μπορεί και σκοτώνει έτσι ψυχρά έναν σκύλο που εν τέλη συνοδευόταν, τι θα μπορούσε να κάνει σε ένα πιτσιρίκι που παίζει μπάλα παρακάτω από το σπίτι του και τον ενοχλεί ή δεν τον αφήνει να κοιμηθεί; Κάτι τέτοιοι είναι ψυχοπαθείς, οπλισμένοι και άκρως επικίνδυνοι! Παραδειγματική τιμωρία ΤΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/11 16:00

    μακαρι να τον πιασουν , αυτος ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για ολους .. οσοι μπορουν πανε να καταθεσουν ,να βοηθησουν πριν σκοτωσει κι αλλο αθωο σκυλο και ανυποψιαστο ανθρωπο μαζι. Αυτοι πρεπει να συλλαμβανονται , ειναι ψυχοπαθεις και εχουν και οπλα.Δεν μπορει, η κοινωνια στο συνολο της ειναι ευαισθητη, και οι πολιτες θα βοηθησουν πιαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/11 16:05

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ VIDEO ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/11 16:22

    ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΠΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ "ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ" ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΑΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/11 18:03

    νομιζω πως ολοι λιγο πολυ εχουμε παθει σοκ με αυτη την αποτροπαιη πραξη. Μαλλον μοιαζει με ψυχοπαθεια αυτη η κινηση να πυροβολησει απο το πουθενα το καημενο το σκυλακι και απο οτι λεει εντρομος ο Ελβετος κυριος που αποφασισε να αφησει την ωραια του χωρα και να μεινει στο ομορφο νησι μας παρ ολογον να τον φαει και αυτον μαζι. Ειναι γεγονος πως οι βοσκοι αλλα και οι κυνηγοι και οχι μονον βεβαια , συμπεριφερονται στα ζωα (ειδικα στα σκυλια) με τον χειροτερο τροπο. Εχουν γινει επανηλλειμενως συστασεις απο Φιλοζωικες Οργανωσεςι σε ολη την χωρα, προσφατα μαλιστα Δικαστηριο στην Κρητη , εριξε μια γερη καταδικη σε εναν.
    Νομιζω πως πρεπει ολοι οι ευγενεις και φιλοξενοι κατοικοι αυτου του τοπου παρ ολη την κριση οχι μονο την οικονομικη αλλα και την βαθεια κριση αξιων και ανθρωπινης αξιοπρεπειας να βοηθησουμε να σταματησει αυτο το πραγμα, δεν μπορει καποιοι, λιγοι δηλαδη, συνεχεια να βγαζουν προς τα εξω την αρνητικη και απανθρωπη εικονα μας.
    Ολες οι Φιλοζωικες Οργανωσεις, ο Εισαγγελεας, εθελοντες βοηθηστε να πιαστει αυτο το διποδο κτηνος και να τιμωρηθει παραδειγματικα μπας και βαλουν μυαλο και αλλοι και πριν θρηνησουμε οχι μονο αλλα ζωακια αλλα ισως και ανθρωπους.
    φτανει πια. δεν θα επιτρεψουμε να γυρισουμε στην εποχη των σπηλαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/11 20:31

    Τουφεκια εχουν μονο οι κυνηγοι! οτι κινειτε το σκοτωνουν!Φονιαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/11 20:57

    Θανατος στον κολωχωριατη να βρεθει και να δωθουν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα και μετα να κρεμαστεί απο ενα δέντρο για παραδειγματισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/11/11 02:29

    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ. ΡΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
    ΕΣΕΙΣ ΖΩΟΜΟΡΦΑ ΔΙΠΟΔΑ 20:31 & 18:03 ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ .... ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!!
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Ε - ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/11/11 05:04

    6/11/11 02:29 Προφανως να το εκανες κι εσυ ή καποιος φιλος σου κυνηγος και τον καλυπτης! Τουφεκια ρε κουραμπιε εχετε μονο εσεις!Μονο εσεις ρε αθλιε σκοτωνετε πουλια ελαφια λαγους..λες και δεν υπαρχει αλλο κρεας στον πλανητη για να φας θελεις και το καημενο το πουλακι! Σαν δεν ντρεπεσαι αληταρα! Δολοφονε των πτηνων και των σκυλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/11/11 11:06

    αυτος που υπερσπιζεται τους κυνηγους να μαθει πως εχουν γινει συστασεις στον κυνηγετικο συλλογο οχι μονο εδω αλλα και σε ολη την Ελλαδα για να συμμορφωθουν τα μελη τους. ειναι πασιγωνστο, κοινο μυστικο σε ολους το πως παρατανε τα σκυλια τους τα τουφεκιζουν ή τα δενουν σε δεντρα και τα παρατανε οταν δεν μπορουν πια να κυνηγησουν οπως αυτοι θελουν. ας παει αυτη την εποχη μια βολτα στη νοτια Ροδο να δει καποια πραγματα,, να μην μιλαει γιατι μπορουμε να βγαλουμε πολλα στην φορα και με στοιχεια,,,,,,,,,,,,,,,,,και να μην βριζει εδω μεσα , το κανει συχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/11/11 20:20

    ανθρωπομορφα τερατα δεν μπορειτε να αντιμετωπισετε ουτε τον ιδιο σας τον εαυτο κ σκοτωνετε τα καημενα τα ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *