ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο δραπέτης στην Κω

Στην περιοχή Ψαλίδι, εκεί όπου κρυβόταν ανάμεσα σε… θάμνους!
Δεν θα μπορούσε να εξαφανιστεί τόσο εύκολα ο 35χρονος Αλβανός κατάδικος που απέδρασε από...
τα κρατητήρια της Κω, αφού όλες οι δίοδοι εξόδου από το νησί είχαν αποκλειστεί από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν. Έτσι, συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή Ψαλίδι, όπου κρυβόταν ανάμεσα σε… θάμνους!

Κάτοικοι του νησιού που τον είχαν δει να κινείται στην περιοχή τηλεφώνησαν στο αστυνομικό τμήμα και αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας με συμβατικά οχήματα, οι οποίοι περικύκλωσαν το σημείο όπου ήταν κρυμμένος ο δραπέτης και τον συνέλαβαν χωρίς να αντισταθεί. Αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στα κρατητήρια, όπου αντικαταστάθηκαν τα κάγκελα που είχε λυγίσει για να μην το… σκάσει ξανά και αύριο θα προσαχθεί στην εισαγγελέα της Κω.

Ο 35χρονος αλλοδαπός που ήταν κρατούμενος στις Δικαστικές Φυλακές Κω εκτίοντας ποινή 15 ετών για εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία, απέδρασε λίγο πριν οδηγηθεί με άλλους δέκα κρατούμενους στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Θα κρατούνταν στην Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής ως την μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Όμως, παραβίασε το κάγκελο του παραθύρου του κρατητηρίου, βγήκε ανενόχλητος στον αύλειο χώρο και εξαφανίστηκε. Σε βάρος του αστυνομικού που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού σχηματίσθηκε δικογραφία για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια και διατάχθηκε ΕΔΕ.
protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *