ροή ειδήσεων

“ΠΡΕΜΙΕΡΑ” ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ (video)

Με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και ατομικό ,ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Δωδεκανησιακού πρωταθλήματος BOWLING με πρώτο προορισμό διεξαγωγής την Κάλυμνο...


Ο πανέμορφος και πολυδιάστατος χώρος αναψυχής ΝΕΟΝ CENTER στις Πατηθριες ιδιοκτησίας του κ. Γιώργου Περου ,στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Δωδεκανησιακού Πρωταθλήματος BOWLING, για δυο ημέρες φιλοξένησε για δυο ημέρες 5 συλλόγους από Κάλυμνο, Ρόδο , Κω και Λερο , ενώ οι αποστολές που κατέκλισαν στο νησί μας για δυο ημέρες ήταν περίπου σαράντα τον αριθμό, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένοι από την παραμονή τους.

Σημειώνουμε δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολύχώρος ΝΕΟΝ CENTER συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις , αφού και τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις ,τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και γυναικών, πιστοποιώντας εκτός την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Περου, και την απήχηση του αθλήματος στο νησί μας, αφού ως γνωστών το BOWLING και το ποδόσφαιρο θεωρούνται από τα πιο δημοφιλή σπορ στον κόσμο.

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Νοεμβρίου , αθλητές από συλλόγους από Ρόδο Κω ,Λερο και Κάλυμνο , στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής διαγωνίστηκαν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, μάλιστα αυτήν τη φορά η Ρόδος εκπροσωπήθηκε από δυο ομάδες, δηλαδή από το Φαληρακη, και την Κρεμαστή, ενώ η συμμετοχή της ομαδας της Κω που συμμετέχει στην Β' Εθνική κατηγορία ανέβασε αρκετά ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

Επόμενος σταθμός ,στα πλαίσια της συνέχειας του πρωταθλήματος είναι η Κως , ενώ στην συνέχεια τις υπόλοιπες αγωνιστικές θα φιλοξενήσουν η Ρόδος και Λερος αντίστοιχα.

Σημειώνεται επίσης , ότι η διαδικασία του πρωταθλήματος βασίζεται στην συγκέντρωση βαθμών, και το γεγονός ότι η ομάδα του νησιού μας κατετάγη στην 5η θέση συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό, δεν την αποκλείει από την διεκδίκηση κάτι καλύτερου για την συνέχεια.

Σχετικά με την συγκέντρωση βαθμών 1η ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Κω συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς, 2η η ομάδα της Λερου με 22 βαθμούς, 3η η ομάδα από το Φαληρακι και 4η η ομάδα της Κρεμαστής συγκεντρώνοντας 11 και 8 βαθμούς αντίστοιχα।



Στο ατομικό επίπεδο και μεταξύ 40 συμμετεχόντων ,η ομάδα της Καλύμνου πήρε την 1η και 2η θέση από τους Χρήστο Καθοπουλη και Σάκη Αναση συγκεντρώνοντας 40 και 37 βαθμούς αντίστοιχα , αξιόλογη διάκριση λαμβάνοντας υπόψη την συμμετοχή αθλητών με εμπειρία στην Β' Εθνικής, την 3η θέση κατέλαβε για λογαριασμό της ομάδας της Λερου με 34 βαθμούς ο ΧατζήΗλίας Μάρκος του Ηλία.

palmoskalymnou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *