ροή ειδήσεων

Αξία Διαμαντίδη; Ανεκτiμητη...Και ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ 76-77 (vid)

Τι να πεις κανείς και σε τι ανάλυση να προχωρήσει, όταν αναλαμβάνει να γράψει την ιστορία ενός αγώνα ο Δημήτρης Διαμαντίδης...
Ο «Μήτσος» αποφάσισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να γνωρίσει την πίκρα της ήττας για τρίτο σερί παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και έτσι… γονάτισε τους Ισπανούς, μέσα στο σπίτι τους. Με δύο τρίποντα στα τελευταία 15,5 δεύτερα έστειλε το «τριφύλλι» στο ΤΟΡ-16 και στην αγκαλιά της δεύτερης θέσης του ομίλου.Με τα 7/11 τρίποντα που σημείωσε επίσης εξήγησε ακόμη μια φορά σε όλους και στον ίδιο του τον εαυτό ίσως, πόσο κακό κάνει όταν δεν σουτάρει. Είπαμε του αρέσει να «φτιάχνει» τους συμπαίκτες και την ομάδα, ωστόσο διαθέτει χέρι – αλφάδι. Φυσικά ούτε και αυτό είναι τυχαίο. Άλλωστε μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης στο «Μάρτιν Καρπένα» ζήτησε από τον Ανδρέα Πιστιόλη να τον βοηθήσει στα σουτ που ήθελε να κάνει. Έτσι με καμιά 100αρια έξτρα τρίποντα εξοικειώθηκε με τον χώρο και έβγαλε το πιστόλι του.Όσο για τις αντιδράσεις του μετά το ματς; Αν δεν τον έβαζε η Ευρωλίγκα βάση κανονισμού του MVP να μιλήσει, θα το είχε συζητήσει μόνο με τους δικούς του ανθρώπους. Για αυτό λέγεται ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, όμως . Για αυτό είναι ο κορυφαίος σύγχρονος μπασκετμπολίστας, διότι το «εγώ» του, το έχει χαρίσει απλόχερα στην ομάδα.
Αφήνοντας στην άκρη λίγο τον μαέστρο, ας δούμε που μπορούμε να σταθούμε στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Θετικό το βηματάκι προς τα εμπρός του Μάικ Μπατίστ, που έδειξε σφυγμό, ενώ και ο Σμιθ λογίζεται στα κέρδη του αγώνα με τη Μάλαγα. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη ματς επέδειξε μεγάλη αστάθεια και απώλεσε την ευκαιρία να μην φτάσει σε μια αγχώδη νίκη.
Αιτίες αποτελούν πέραν των απουσιών των Τσαρτσαρή – Περπέρογλου, η αδυναμία κάποιων παικτών να μπουν στο …πετσί του ρόλου τους. Ο Μάριτς για παράδειγμα θα πρέπει να καθαρίσει άμεσα το μυαλό του και να μπει χωρίς άγχος στο παρκέ. Είναι αδύνατο να κάνει τέσσερα φάουλ σε σχεδόν ισάριθμα λεπτά και να μην έχει συμμετοχή στο ματς.
Είναι κρίμα για τον ίδιο, γιατί μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα τα μέγιστα. Ο Λόγκαν βαδίζει σε έναν καλύτερο δρόμο, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει πιο πολλά από αυτόν, ενώ είναι αδιανόητο το πάρτι που έστησε ο Ζόριτς μέσα στο ζωγραφιστό. Αυτά λοιπόν σε συνάρτηση με την κάκιστη μέρα του Καλάθη και το κολύμπι στα ρηχά του Καιμακόγλου (κατά τη γνώμη το δικαιούται), …εξάτμισαν τη διαφορά του πρώτου μέρους. Εν τέλει όμως ας είναι, καθώς έτσι γράφτηκε μια ακόμη χρυσή σελίδα στο βιβλίο των Πρωταθλητών Ευρώπης.
onsports.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *