ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Γιατί αποστράτευσαν τους αρχηγούς του ελληνικού στρατού!(vid)

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι πραγματικά μπορεί να κρύβεται πίσω από την απόφαση του...
Yπουργείου Εθνικής Άμυνας να «καρατομήσει» την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποπομπή των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, εκτός από το ενδεχόμενο να αρνήθηκαν την «αποδόμηση» του στρατού, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Επίκαιρα», δεν αποκλείεται να οφείλεται και στο γεγονός ότι ενδεχομένως οι επιτελείς αρνήθηκαν να εμπλέξουν τον ελληνικό στρατό σε στρατιωτικές ασκήσεις που φημολογείται ότι σχετίζονταν με την «εκκένωση της Βουλής» και την «καταστολή εξέγερσης πλήθους»!
Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, με θέμα την ελληνική κρίση, Γάλλος δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο «πραγματικός λόγος της αποστρατείας της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα αποτέλεσε το γεγονός ότι η ηγεσία αρνήθηκε τη συμμετοχή του στρατού σε επικείμενες επιχειρήσεις προστασίας πολιτικών στη Βουλή και καταστολής εξέγερσης πλήθους!
Όπως είχε αποκαλύψει η prionokordela.gr, με ένα συγκλονιστικό video, στη σκιά της κοινωνικής οργής που εκδηλώνεται πλέον με κάθε τρόπο, τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκε σε στρατόπεδο του Κιλκίς η στρατιωτική άσκηση «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ» από την 71η Aερομεταφερόμενη Tαξιαρχία, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και άσκηση για την «καταστολή εξέγερσης πλήθους».
Δεκάδες τα ερωτήματα πλέον που αναζητούν απαντήσεις. Κάποια στιγμή, θα πρέπει ίσως η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να απαντήσει στις καταγγελίες…
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *