ροή ειδήσεων

Μοιραία κάλαντα για 12χρονο στη Ρόδο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο της Ρόδου ένα ανήλικο τσιγγανόπουλο, που πλήρωσε ακριβά την προσπάθειά του να εξασφαλίσει χαρτζιλίκι...
λέγοντας τα κάλαντα όταν βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου!

Το άτυχο παιδί που είναι μόλις 12 χρόνων, προσπαθούσε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο στο ύψος του πάρκου, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή. Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

prοtothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/12/11 13:01

    κριμα για τον μικρο.καποτε θα γινοταν δυστηχως.και οχι απο τα καλαντα.φυλακη σε οσους αφηνουν τα παιδια τους στα φαναρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/12/11 20:16

    TOUS MPATSOUS TI TOUS EXOUME????
    KANOUN ELEXOUS??MPA
    TEMPELIDES EISTE RE.
    MAKARI TO PAIDI NA GINEI KALA ALLA ME TETIOYS ASTYNOMIKOUS THA EXOUME KAI ALLA THIMATA.
    TI PROSFERETE GIA THN ASFALEIA PEZON KAI KALON ODHGON???
    NTROPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/11 02:29

    TA KAKA MIXANAKIA NA KINIGATE KAI TOUS EGKLIMATIES POU DEN FORANE KRANOS!!!! TA KALA AUTOKINHTA POU TREXOUN, PROSPERNANE KAI PARKAROUN OPOU THELOUN NA MIN TA KANETE TIPOTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/11 04:37

    ti sad ftene oi mpatsoi re papares?
    den eimai mpatsos alla o kathenas ta rixnei se kati allo karagkiozhdes skatoelladares.....

    ti skata tha sou kanoun re papara ?
    opote pataei ligo parapano to gkazi tha petagete diamagias enas astunomikos? e re ilithie?


    h einai magoi prin pathsei kapios to gkazi tha to manteuoun kai tha tou koboun klhsh? kai etsi na ginotan o allos den tha pathsei gkazi epidei tou kopsane mia klhsh?

    a re kati malakes ellhnes pou exo gia geitones....

    kai esu pou xsereis oti etrexe to amaxsi ? pou xsereis an to pedi petaxthke kai o odhgos den prolabe oute frneo na pathsei? karagkiozh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/11 08:10

    RE MAMOUXALE ANTE KAI SALTA KAI G...
    PISOGLENTI.SE G,,,,, MPATSOI E MORI POUSTRA?????
    BROMIARIA,
    PARE MOU MIA PIPA NA KOFO TO TSIGARO PALIO POSTRAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/11 23:55

    Να και ο αγραμματος βλαχογερμανος που σχολιαζει επι παντος επιστητου, αντε ρε λιγδιαρη να μαθεις να γραφεις ελληνικα και μετα να κρινεις τους αλλους,αντε ξεκινα να μαθεις ελληνικα και σε καμμια 20 αρια χρονια που 8α μαθεις να γραφεις λολα να ενα μηλο να γραφεις και στα διαφορα blogs,για τωρα τον πουλοπουλο παρε αθλιο υποκειμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/11 03:20

    Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά? ένα γυφτάκι λιγότερο για την Ρόδο....ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/12 13:56

      δεν ντρεπεσαι ρε λιγακι αλλα ετσι ειναι στην ελλαδα φτεν για ολα οι γυφτοι οι αλβανοι ολοι οι αλλοι τελος παντον εκτος απο εμας γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε ντροπη σου και παλι ξεφτιλα ενα σκυλι η μια γατα το παταει το αυτοκινητο και λες αααα το καημενο φτουσου και παλι

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/12/11 01:20

    οι γυφτοι δηλαδή δεν ειναι ανθρωποι ? δεν εχουν ψυχή και συναισθήματα? τους αξιζει ο θανατος? δεν πιστευω πως εχεις δικιο. οπως πιστευω πως και ο αστυνομικος επισης ΔΕΝ φταιει... ο καθένας ειναι υπευθυνος των πραξεών του.. αλλά το να την πληρώνουν αδικα καποιοι, ειδικα παιδια, ειναι πολύ αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/12/11 09:33

    Όταν αυτό το 12χρονο μπει στο σπίτι σου να σε ληστέψει που συνήθως τα μικρά είναι που κάνουν την δουλειά γιατί είναι ποιο ευέλικτα, όταν δεις ξαφνικά στο supermarket ότι λείπουν τα πράγματα σου και όλα σου τα υπάρχοντα λεφτά ταυτότητες κάρτες και τα ψώνια, τότε να δούμε κατά ποσο θα τους θεωρήσεις ανθρώπους αυτούς που σε κοιτάνε σαν ''άνθρωπο''. Και μην νομίζεις ότι θα λυπηθούν έναν φτωχό άνεργο η συνταξιούχο, θα τον μαδήσουν από πάνω μέχρι κάτω όταν τους δοθεί η ευκαιρία και ας έχουν μονο 2 ευρώ πάνω τους. Και οποιος κάνει το λάθος να αφήσει λόγο βλάβης το αυτοκίνητο του κοντά στο καρακόνερο πιθανόν την άλλη μέρα να το βρει κομμάτια η και καθόλου το αυτοκίνητο. Και να μην αφήνετε ξεκλείδωτο το αμάξι σας και μέσα σε αυτό να έχετε μικρά παιδιά στα supermarket που είναι εκεί κοντά, γιατί ίσος να μπείτε και εσείς στην λίστα με τα silver alert.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/12/11 01:37

    κρίμα τραγωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/12/11 03:03

    Αν εκάνε μπλόκα η τροχέα ( οχι η ΟΠΚΕ) για τα αυτοκίνητα μέσα στην πόλη και την στήνανε σε μερικους δρόμους και όχι σε στενάκια μην πεταχτεί κανένα μηχανάκι χωρις κράνος , τότε θα έβλεπα αν τα αυτοκίνητα θα τρέχανε σαν τρελά, αλλά μάλλον θίξαμε μερικούς Σουμάχερ εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/12/11 11:59

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΑΜΠΟΥΚΑΣ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ. ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΘΗΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ι ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΟΡΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ 28/12/11 03:20 ΜΟΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΑΘΕΝΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/1/12 18:32

    παιδια για να λεμε και στου στραβου το δικιο ο πατερας μου ετυχε να βρισκεται μπροστα στο δυστηχημα...το παιδακι περασε τον δρομο χωρις να κοιταξει κ ο οδηγος δεν προλαβαινε να σταματησει..με λιγα λογια ο μικρος επεσε πανω στο αμαξι...εξ' επαφης εγινε...δεν φταιει ο ανθρωπος..ισως οι γονεις πρεπει να μαθαινουν καλυτερα στα παιδια τους πως λειτουργουν οι δρομοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/1/12 23:38

    τελικά το παιδί καλά είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *