ροή ειδήσεων

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ...
Σήμερα το μεσημέρι σε χωριό της νοτιάς ρόδου προϊστάμενος του Δήμου Νοτιάς Ρόδου εκτέλεσε εν ψυχρό αδέσποτο σκυλάκι μπροστά στα μάτια μιας νεαρής η όποια έπαθε σοκ. Και φανταστείτε τα παιδιά του είναι φιλόζωοι και έχουν κατοικίδια . Ποσό θα ντρέπονται για τον πατερά τους αν το μάθουν. Επίσης άλλος ένας δημοτικός υπάλληλος από το ίδιο πάλι χωριό σκότωσε σκυλάκι προ εβδομάδας με ξύλο γιατί τόλμησε όπως ανέφερε ο ίδιος να μπει στο καπούλι του. Αναφέροντας προκλητικά ότι κινητέ εκτελείτε. Σημείωση και ο ίδιος έχει κατοικίδια στο σπίτι του. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ και οι δυο πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφαιρείτε καμία ζωή γιατί το μόνο που σας ανήκει είναι η δίκια σας ζωή.
Θα ανέφερα και τα ονόματα σας εγκληματίες αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό σας και σέβομαι τους κατοίκους του μικρού μας χωρίου γιατί με τις πράξεις σας ξεφτιλίζετε το σύνολο.
Εάν δεν το γνωρίζετε να σας αναφέρω ότι πλέον με τον καινούργιο νόμο πιστολέρο με την καραμπίνα και Ηρακλή με το ρόπαλο η πράξη σας τιμωρείτε αυστηρά από τον νόμο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε από άδω και περά δολοφόνοι είναι να επανορθώσετε το έγκλημα που διαπράξατε και να βοηθάτε ότι πλέον αδέσποτο εμφανίζετε το χωριό σας και να σταματήσετε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας στα ανυπεράσπιστα ζωάκια. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/12/11 00:45

    να τα πεις τα ονοματα κ να τα πεις στην αστυνομια φιλε μου οχι μονο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/11 00:48

    ΚΤΗΝΟΙ.ΤΟΜΑΡΙΑ.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/11 00:54

    γιατι δεν λες ονοματα?σε ποιο χωριο εγινε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/11 00:57

    σαπίστε το στο ξύλο να έχετε ανθρωπιά & φιλότιμο μέσα σας εκεί στη Νότια Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/11 01:13

    το θεμα αυτο κ.Αγνωστε πρεπει αφου το ανεφερες εδω πρεπει να ξερεις οτι μια τετοια καταγγελια ΠΡΕΠΕΙ να γινετε επωνυμα κ οχι απλα ετσι αυτη την στιγμη κ εσυ ο ιδιος θεωρησε "συνεργος".... σε αυτη την ζωη ολοι εχουν ονοματα....ετσι καταντισαμε την χωρα μας απλα λεμς κ δεν ονομαζουμε....ΠΡΕΠΕΙ αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου φιλοζωο που πρεπει να εισαι για να βγαλεις τετοια αναγγελια!!!
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/11 03:45

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΒ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/12/11 04:31

    dose ta onomata me stoixia ston lao kai tha tou kopsoume ta arxidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/11 10:03

    τα ονοματα τωρα στον εισαγγελεα παψτε πια να τους κρυβετε υπαρχουν νομοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/12/11 11:00

    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ, ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝΕ, ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/12/11 12:52

    Επειδη ηταν αλβανος μηπως; υποκριτη, εσυ εισαι μεγαλυτερο ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/12/11 13:10

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ) ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΗΝΥΓΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ;ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ.ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΑΙ;ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΖΩΑ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ. .ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/12/11 13:52

    ΡΕ 13:10 27/12/11 .ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ .ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΟ ΔΗΛΑΔΙ ΟΤΙ ΝΟΜΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΖΩΗ .ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ..!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ 2 ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/12/11 15:06

    ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΚΑΥΚΑΛΑ 13.52 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΗΛΙΘΙΕ,ΠΟΥ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΩΡΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/12/11 15:11

    i sugkrimenh praksh ean egeine einai fusika katadikastea..alla mia apli erwtish..poios einai perissetero aneu8inos??ekeinos pou egkatalipei ta skulia k ginontai adespota giati profanws den tou einai apotelesmatika sto kinigi??H aytos pou prostateuei tin idioktisia k ta zwa pou me toso kopo k agaph exei ana8repsei"ena fenomeno poiu ginetai epanalelimena k to exoume kattagkilei"..ta sugkekrimena zwa opws katalavenetai einai ekpedeumena na kinigane..kanoun zimies se kotetsia k se mantres.
    Melos WWF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/12/11 15:32

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.. ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΙΤΗΣ??? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ??? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΝΑ ΖΩΟ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ??? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ.. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΑΓΚΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ??? ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!! ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.. ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟ ΛΗΘΟ ΒΑΛΕ ΤΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/12/11 15:50

    ...ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ!
    ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΥ!
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ!
    ΟΛΑ Τ" ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/12/11 15:59

    kseftilistite kai allo sta blog dixnontas pragmatika poso sas eniakse gia auta ta zoa!sto telos tis sizitisis tha kataliksete na malonete gia allo thema!afou kserete o enas ton allo vrite akri metaksi sas k stamatiste na rezileveste!katakritea i praksi alla os ekei!vrite lisi! oute na ntropiazete atoma oute tis oikogenies tous!eukola katakrineis alla einai to pio eukolo pragma pou mporeis na kaneis!mono o ektelestis ine ipeuthinos? ena xorio iste..de mporite na vrite pianou itan o skilos?giati tn afise eleuthero?an dagone kapion i katastrefe tin diki sas periousia tha tou vazate kolaro k tha tn stolizate?tha pernate tn filozoiki? dite pos kataligoun k ekei ta adespota pou den 'tous kanoun'.mesa sta idia ta kinokomia ektelounte kai gatia k skilia giati poli logika den iparxoun xrimata na ta taisoun!dite pos mesa stio idio to kinokomio epivionoun mono ta skilia ratsas k ftanoun se alles xores! liseis eprepe na grafonte sta blog k oxi na vgazete o enas to mati tou allou! an xasate ton ipno sas epidi xathikan dio zoakia pigente agoraste kana sako trofi gia to kinokomio tis rodou k sterethite dio pota apo tn protoxroniatiki eksodo sas!kales giortes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/12/11 17:39

    edw mesa exoun ginei oloi filosofoi,dikastes,dikigoroi k oti allo tha ithele kaneis na nomizei oti einai kai sthn pragmatikothta mono mpla mpla k koutsompolio eiste...paraponiarides k tipota allo...an ta lete k exete skopo na allaksete kati kante to k meta grapste to kiolas na xaroume allios kathiste sthn karekla k paikste ton na perasei i ora...tha einai kalitero k gia sas k gia mas gia na min diavazoume thn kathe paparia pou exete ston egkefalo sas! xoriates!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος27/12/11 20:36

    Τελικά εδώ σε αυτό το blog υπάρχουν οι δήθεν οι υπέρ άνω οι εξυπνάκηδες οι ξερολες οι κριτές οι δικαστές και στο τέλος έρχονται και οι κλεφτές που φωνάζουν για φοβηθεί ο νοικοκύρης.
    Στο τέλος από ότι διαβάζω έπρεπε αυτά τα δυο τελικά σκυλιά έπρεπε να τα είχαν σκοτώσει πιο νωρίς για να ικανοποιηθείτε μερικοί.
    Ο πρώτος με το όπλο δεν έχει δήξη τέτοια δήγματα .πιστεύω ότι το μετάνιωσε και με την δημοσιοποίηση ταρακουνήθηκε . δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση γιατί υπάρχει και μια οικογένεια πίσω του η οποία δεν φταίει σε τίποτα
    Ο δεύτερος με το ξύλο από ότι ακούγεται συνηθίζει να κυνηγάει και αλλά σκυλάκια με το αμάξι του να τα πατήσει επειδή λέει γαβγίζουν τις νύχτες,. Και από αυτόν από πίσω υπάρχει μια οικογένεια η οποία δεν φταίει σε τίποτα ,ας κάτσει καλά λοιπόν.
    Και τελειώνοντας όσο αφορά όλα αυτά που αναφέρετε για κυνηγούς και τα λοιπά ,δεκτό αλλά τα σκυλάκια δεν φταίνε σε τίποτα και η κατάσταση τους μπορεί να αντιμετωπισθεί με άλλους ανθρώπινους τρόπους και όχι δολοφονίες .(αυτό για σένα μέλος της wwf )
    Για όλους όσους λοιπόν κόπτονται για τα ονόματα και διάφορα αλλά μπορούν να μάθουν από γνωστούς και άγνωστους στο χωριό τις ταυτότητες τους και ας τους δικάσουν. Εγώ δεν δικάζω γιατί δεν είμαι δικαστής. Καλή χρόνια λοιπόν και με περισσότεροι ανθρωπιά…και λιγότερους γραφικούς επιτέλους . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/12/11 20:43

    agapoula tin koukoula ....!!!!gia na iremisoun oi periergoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/12/11 08:58

    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΤΟ:ΟΙ ΣΚΩΤΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ''ΚΑΝΟΥΝ'' ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΤΟΧΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/12/11 09:17

    Ρε χωριατη 20:36 εσυ που φαινεται να γνωριζεις κατι παραπανω και πιθανον εισαι απο το ιδιο χωριο με τον ρουφιανο να μην λες ο πρωτος και ο δευτερος και να εκτοξευεις ανωνυμες καταγγελιες.αυτα που γραφεις να πας να τα πεις στους ιδιους απο κοντα.(ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;)λυσε πρωτα τα προβληματα τησ δικης σου οικογενειας και μην κανεις συστασεις και υποδειξεις για αλλες οικογενειες.
    (ΠΑΘΩΝ ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/12/11 09:47

    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/12/11 10:46

    κρίμα τα φυσίγγια, με το σχινοί είναι πιο οικολογικό! να μην καταστρέφουμε το περιβάλλο και το κάνουμε κ θορυβο με τις σφερες. συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/12/11 10:57

    28/12/11 10:46 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/12/11 19:30

    EΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/12/11 11:42

    εσείς που με βρίζετε δεν τρώτε κρέας ρε ζώα; βάλτε τότε τα τομάρια και τις βρισιές εκεί που λέτε ότι θα τα κάνετε σε μένα γιατί εγώ είμαι λεβέντης και λέω αλήθειες.εσείς είστε όλες φούστες κλαρωτές! ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/12/11 11:53

    ΟΠΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ Ο ΚΑΘΕΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/12/11 12:02

    ωραία είναι! γράψτε κι άλλα παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/12/11 12:03

    agapoules tin koukoula.giati o leventis exei xefigei.mipos prepei na dosoume to onoma tou .
    leventi den tha xereis pou na krifteis. g.a.
    an xanavgeis kai kaneis ton leventi tha to grapso olo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος3/1/12 20:13

    Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται καποιοι..Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα. ειναι δυνατον να σκοτωνουν τα ζωα και μετα να λεμε οτι μπορει να εχουν και δικιο απο πανω?τα μονα που δεν φταινε ειναι τα σκυλακια..εμεις οι ανθρωποι εχουμε το μυαλο και τη λογικη.αυτα δεν ξερουν οτι καταστρεφουν καλλιεργειες.προσπαθουν να επιβιώσουν οπως ολοι μας.αν δεν εχουν να φανε θα ψαξουν οπουδηποτε..εχουμε γεμισει αδεσποτα που ειτε τα εχουνε παρατησει ειτε γεννηθηκαν αδεσποτα.δεν φταινε αυτα.εμεις σαν κοινωνια δεν πρεπει να κανουμε κατι για αυτο?δεν πρεπει να βοηθησουμε καπως?εχω 2 σκυλια και μου ηρθαν αλλα 4 αδεσποτα και τα ταιζω..μηπως επρεπε να τα σκοτωσω επειδη ηρθαν στο χωραφι μου?ντροπη σε ολους οσους λενε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν εν μερει δικιο..οταν καποιος φτασει να κανει κακο σε ενα ζωο φανταστειτε τι ψυχολογικα κουβαλαει και τι θα εκανε σε εναν ανθρωπο..καποιοι απο εδω μεσα γραψανε : ας μην νοιαζομαστε για τα ζωα αλλα για μας γιατι ζουμε σε μια δυσκολη περιοδο.εχω να πω οτι καλο θα ηταν να μην βλεπουμε τον εαυτουλη μας αλλα οσους εχουν αναγκη ειτε αστεγοι λεγονται ειτε ανεργοι ειτε ζωα..ισως τοτε γινουμε εμεις καλυτεροι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος10/1/12 21:21

    βρέθηκε αλλο ενα κυνηγόσκυλο στη λαχανιά. Το μάζεψα και το ταισα. ειναι καθαροεμμο ποιντερ, ασπρο με καφε. δεν εχω τα χρήματα να ταίσω και αλλο σκυλή για καιρό οπότε ελπίζω να βρεθεί κάποιος που θα το πάρει. Δεν παει άλλο αυτή η κατάσταση, έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος24/1/12 18:26

    EAN O PISTOLERO DE TO GNWRIZEI (AN K THA PREPE SAN KYNIGOS POU EINAI ALLA.....KSEXASA TA DIKA TOU SKULIA EINAI RATSAS K OXI ADESPOTA EXEI PLHRWSEI GIA NA TA PAREI....)H KAKOPOIHSH ZWWN TIMOREITAI ''''ZWWN''''.ME SUGXWREITE...TON EIPA ZWWN AUTOS OUTE THN POLUTELEIA NA NAI ZWWN DEN MPOREI NA XEI.....EYXOMAI NA VALE MYALO GT STO XWRIO TOU EXEI POLOUS NTAIDES XWRIS @rx@di@ POU KSEROUN MONO NA KANOUN TOUS MAGES META NA KLAIGONTAI K POTE NA MHN PARADEXONTAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *