ροή ειδήσεων

Εκδήλωση αλληλεγγύης από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης οργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου την επόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Rodos Park από 19.30 έως 22.00. Στην εκδήλωση είναι συνδιοργανωτές...
ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, πραγματοποιείται δε, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και της Δωδεκανησιακής Μέλισσας – παράρτημα Ρόδου.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Χαρούμενοι για ένα σκοπό .... αλληλεγγύης!» γιατί ο στόχος όλων των ανωτέρω φορέων είναι να διατεθεί το σύνολο των εσόδων, αποκλειστικά σε κοινωνικούς σκοπούς. Στις δύσκολες ημέρες για όλους μας, αποφασίσαμε να συναντηθούμε για να ανταλλάξουμε ευχές καρδιάς για όλα όσα επιθυμούμε να έλθουν το 2012. Έτσι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην επικοινωνία και την ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων που ταιρειάζουν στις γιορτινές ημέρες μεταξύ των ανθρώπων και αποτρέπουν τη γκρίζα πραγματικότητα που καταλαμβάνει τις ψυχές. Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ το άτομο και περιλαμβάνει την είσοδο, το φαγητό και ποτό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική, πολλές εκπλήξεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων και δημοπρασία τριών έργων που προσέφεραν ευγενικά και αυθόρμητα οι: Γιάννης Μαχαιρίδης, Πέτρος Λαρδάς και Μαίρη Καμπουροπούλου. Τα έσοδα από τη δημοπρασία περιλαμβάνονται στον κοινωνικό σκοπό της προσπάθειας από την οποία δεν πρέπει να λήψει κανείς.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *