ροή ειδήσεων

Θέλω να είμαι υποψήφια στη Δωδεκάνησο

Υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο στις βουλευτικές εκλογές διεκδικεί η κ. Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, χήρα του αείμνηστου πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου...
Είναι όμως πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κάνει δεκτό το αίτημά της ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, καθώς, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται στα μαχαίρια τόσο προσωπικά, όσο και με τη μητέρα του Μαργαρίτα, η οποία κάνει κουμάντο σ' όλη την οικογένεια αναμειγνυόμενη σε πολλά πολιτικά ζητήματα, ως άλλη ...βασιλομήτωρ...Η διαμάχη αυτή αναδύεται διάχυτη σε συνέντευξη της κ. Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου στο περιοδικό «Crash» και συγκεκριμένα στον γνωστό δημοσιογράφο κ. Δημ. Κωνσταντάρα. Στη μακρά συνέντευξή της η κ. Δήμητρα Παπανδρέου αποκαλύπτει - μεταξύ πολλών άλλων- ότι θέμα υποψηφιότητάς της με το ΠΑΣΟΚ στη Δωδ/σο τέθηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2009 και εκφράζει πίκρα γιατί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν καταδέχθηκε ούτε καν να της απαντήσει παρ' ό,τι ενημερώθηκε από την ιδιαιτέρα γραμματέα του.
Πέρα από την πίκρα της γι' αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά, κάνει ιδιαίτερη μνεία στην οικογένεια Παπανδρέου, μετά τον θάνατο του συζύγου της Ανδρέα Παπανδρέου με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια. Η ίδια δικαιολογεί την επιθυμία της να είναι υποψήφια βουλευτής στη Δωδ/σο, επειδή ο σύζυγός της πέθανε ως εν ενεργεία βουλευτής Δωδεκανήσου, αλλά και διότι έχει αναπτύξει στη Ρόδο και άλλα νησιά της Δωδ/σου μεγάλο κύκλο φιλικών σχέσεων τόσο με τοπικούς παράγοντες, όσο και με απλούς πολίτες. «Μου το ζήτησαν και οι ίδιοι», δηλώνει με έμφαση.
Αναφέρει συγκεκριμένα για τα όσα συνέβησαν πριν από τις εκλογές του 2009 η κ. Δήμητρα - Λιάνη Παπανδρέου (απόσπασμα από τη συνέντευξη):
- «Μου διηγείται (σ.σ. στον δημοσιογράφο) τί έγινε στις τελευταίες εκλογές, όταν επεχείρησε να δει, να μιλήσει, να στείλει μήνυμα στον Γιώργο ότι ήταν έτοιμη να προσφέρει όπου τη χρειάζονταν, σε όποια περιφέρεια, από τη Ρόδο ως τον Εβρο κι αυτός δεν ανταποκρίθηκε ποτέ, ούτε της απάντησε. «Εριξα τα μούτρα μου και δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανη, αλλά πιέστηκα πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όσο υπάρχουν οι Παπανδρέου, εγώ δεν πρόκειται ποτέ να δω αναγνώριση ούτε συμμετοχή στα κοινά. Σε οποιαδήποτε κοινά. Θα υποστώ καρατόμηση. Κάτω από τεράστιες πιέσεις, επικοινώνησα με το γραφείο του Γιώργου για να προτείνω να κατέβω υποψήφια στη Ρόδο, όπου δεν είχαν γυναίκα υποψήφιο.
Πήρα το κορίτσι που είναι στο γραφείο του και το ξέρω, την Ντίνα Λάζαρη, να του μεταβιβάσει την πρόθεση και πρότασή μου, όπως και την προτροπή του κόσμου να κατέβω υποψήφια στη Δωδεκάνησο, γιατί ο πατέρας του πέθανε ως βουλευτής Δωδεκανήσου. Κι αν δεν θέλει, υπάρχει η Β΄ Αθηνών, η Κρήτη όπου με λατρεύουν κι άλλες περιοχές. Δεν μου απάντησε ποτέ! Ξαναπήρα και μου είπε η κοπέλα ότι ...δεν τον βρήκε! Ημουν σίγουρη για την απάντηση, αλλά ήθελα να μου απαντήσει. Δεν το έκανε. Ας είχε τα ...».
- Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου ξεσπάει ακόμη πιο πολύ. Και λέει (απόσπασμα από τη συνέντευξη):
Κι από εδώ και πέρα, η Δήμητρα «φορτώνει», «τα παίρνει στο κρανίο», χρησιμοποιώντας και λέξεις που δεν μπορώ να δημοσιεύσω.
«Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά κανείς δεν μου έχει φερθεί ευγενικά. Ισως, όταν έρθει η ώρα, θα πω αυτά που πρέπει. Δεν είναι η ώρα ακόμα και δεν το θέλουν κάποιοι να ασχοληθώ με την πολιτική, με το ΠΑΣΟΚ. Η βασική αιτία είναι οι προσωπικές κόντρες και οι πολιτικές. Και με τον Γιώργο... Εκεί, είναι θέμα Μαργαρίτας. Η οικογένεια δεν ήρθε ποτέ κοντά μου. Είναι όλοι στην «άλλη πλευρά». Εδώ, δεν πρόκειται για μια οικογένεια κανονική. Πρόκειται για μία οικογένεια για το οικόσημο. Για το τζάκι. Εδώ υπάρχουν συμφέροντα. Το όνομα το έχω, αλλά αυτό το πληρώνω. Σου λένε «γιατί το απέκτησες; Θα το βγάλουμε μη νόμιμο». Γιατί την έκανε Παπανδρέου ο Ανδρέας; Θα πουν ότι «ξεμωράθηκε ο Αντρέας» και είναι άνανδρο αυτό!».
ΟΜΩΣ άλλο οι εκλογές του 2009 και άλλο οι προσεχείς εκλογές, όποτε κι' αν γίνουν. Το 2009 το ΠΑΣΟΚ κατέκτησε τις τέσσερις από τις πέντε βουλευτικές έδρες της Δωδ/σου, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ...σκούρα. Επί πλέον είναι βέβαιο ότι οι σημερινοί βουλευτές και άλλοι επίδοξοι υποψήφιοι θα κάνουν τα πάντα για να μην την έχουν στα πόδια τους, μια και κανένας δεν θα είναι σίγουρος για την εκλογή του εξ αιτίας της αγανάκτησης του κόσμου που περνά μαύρες μέρες με την απίστευτη πολιτική φτώχειας που ακολούθησε ο Γιώργος και η κυβέρνησή του, την οποία στήριζαν με το πρόσχημα της ...σωτηρίας της πατρίδας.
http://planet-greece.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/12/11 11:53

    Αντε Δημητρά μου, οπως εμαθα θέλει και η Τζένη η ωραία του .....κυρ εισαγγελέα, η Χειλουδάκη ,να αναμειχθεί και αυτή με την πολιτική και να βάλει εδώ υποψηφιότητα.

    Τρέμε Κρεμαστινέ και Νικητιάδη και ολοι οι αλλοι.
    Μπορεί απο αντίδραση οπως εκαναν οι Ιταλοί με την Τσιτσιολινα , να κάνουν κατι ιδιο οι 12νήσιοι , και να στείλουν τις εν λόγω κυρίες στην βουλή.

    Θά έχουμε μεγάααλες πλάκες, αν γίνει κάτι τέτοιο τελικά.

    Δεν λέει αδικα ο κόσμος "το μπουρδέλο η Βουλή".
    Θα την κοσμούν και...... τα ανάλογα πρόσωπα στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/11 12:33

    χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/11 12:53

    Απο το 1996 έχει να κάνει σεξ η κοπέλα.
    Και έχουμε έπειτα την ΄Αννα Βίσση να παραπονιέται οτι έχει να το κάνει τρία ολόκληρα χρόνια.
    ΄Αστε την λοιπόν την Δημητρούλα μας.
    Εδω στα Δωδεκάνησα
    και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε,
    όλο και κάποιος σχοινοκαθαριστήρας θα βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/11 13:04

    καντε τη προεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργο
    για να ειναι τσατσα στο μπουρδελο της ΒΟΥΛΗΣ
    ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/11 13:31

    Πήγαινε κυρά μου τράβα κανα DVD να τα κονομήσεις και άσε μας ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/11 13:36

    Εδώ είχαμε Πρωθυπουργό τον Γιωργάκη, έχουμε αντιπρόεδρο στην κυβέρνηση ένα μπουχέσα μπου μας την λέει κιόλας, έχουμε για υπουργό οικονομικών ένα κύτος, έχουμε Υπουργό ναυτιλίας (της πρώτης στον κόσμο) ένα βιβλιοπώλη, σαν νησί έχουμε στείλει την Τσαμπίκα (το Μίκα την μάρανε) και τόσους άλλους μαλάκες. Η Μιμί σας πείραξε; Τουλάχιστο αυτή ήταν ξύπνια και του τα έφαγε του γέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/12/11 13:39

    poios trelos roditis tis vazei tetoies idees sto mialo arage???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/12/11 13:41

    Και τώρα δεν έχει μια γιατί της τα έφαγαν τα "τεκνά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/12/11 14:20

    Διαβασα προσεκτικα ολα τα σχολια σας και το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι ειστε ολοι ανθρωπακια που αηδιαζετε ακομη και τις μυγες!

    Τζενη Χειλουδακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/12/11 14:33

    Είστε όλοι εντελώς μαλάκες και κομπλεξικοί. Ντροπή σας μισογύνηδες που δεν ξέρετε τι ψηφίζετε και μακάρι να κατέβει η Μιμή που θα την ψηφίσουν όλοι γιατί ο Γιωργάκης βγήκε μάπα και ο Σαμαράς είναι για τον πούτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/12/11 15:04

    Μιμή έλα στην Ρόδο. Έχει λουκάνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/12/11 15:11

    xaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxxa
    Ο λαός απαιτεί τη Μιμή στη βουλή!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    ρε που καταντήσαμε!!!
    και που 'σαι ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/12/11 15:24

    Τζενούλα! Τράβα πιπίλα κανένα αρχίδι και μετά μίλα. Λούγκρες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια. Ίσα μωρή παλιολινάτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/12/11 15:37

    ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...
    ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?

    ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΑΛ&ΚΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/12/11 16:24

    15:53 στον έσπρωξε κανείς και βογκάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/12/11 17:11

    ela kai esy ua pareis mia mantra arxidia malako anekdota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/12/11 20:06

    Ο λαός το απαιτεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η Τζενούλα και η Μιμή , απ΄τις πρώτες στην επόμενη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/12/11 20:47

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΥΖΑΡΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΡΕ,ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/12/11 14:31

    me mia kali piapa isws se psifisw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *