ροή ειδήσεων

Σπουδαίοι Έλληνες με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goodnews.gr, αυτοί είναι μερικοί από τους Έλληνες που μέσα στο 2011, διακρίθηκαν ή βραβεύθηκαν για τα έργα ή και τη συνολική προσφορά τους! ...
Δ. Δουγένης: “Εξέχων Επιστήμονας στην καρδιοθωρακική χειρουργική για το 2011” από το International Research Promotion Council.

Π. Καρκατσούλης: Διεθνές Βραβείο από την Αμερικανική Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης.

Ι. Παράσχης: Εκλέχθηκε πρόεδρος κόσμου κατά τη Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αεροδρομίων (Airports Council International ACI-World), στο Μαρακές.

Μ. Καμβυσέλης: επιστημονικό βραβείο «Νίκη 2011»

Κώστας Γραμμένος : Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου City στο Λονδίνο, διευθυντής του Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Cass του ίδιου πανεπιστημίου και ιδρυτής του Διεθνούς Κέντρου Ναυτιλίας, Εμπορίου και Χρηματοοικονομικών.

Ι. Μ. Ασλανίδης : Βραβείο συνολικής προσφοράς στην Οφθαλμιατρική στον Δρ. Ιωάννη Μ. Ασλανίδη MD, PhD, F.R.C.Opth, MBA, από το Royal College of Ophthalmologists της Μεγάλης Βρετανίας, του οποίου είναι πλέον αναγνωρισμένος Εταίρος. Είναι η 3η βράβευση για τον Ελληνα οφθαλμίατρο - χειρουργό τα τελευταία 4 χρόνια.

Ν. Βαρβάρης: Ψηφίστηκε ως ο «Καλύτερος Δήμαρχος της Αυστραλίας”

Νίκος Αλαμάνος: Yποδιευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας των Βασικών Αρχών του Σύμπαντος (IRFU) της Γαλλικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (CEA), από το 2007.

4 νέοι σπουδαίοι Ελληνες Επιστήμονες: Ζωή Λυγερού, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ασφάλεια των ψηφιακών αρχείων), Γεώργιο Βασιλικογιαννάκη, διδάκτωρ του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης (συνθετικά φάρμακα), Δήμητρα-Ισιδώρα Ρουσοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Πληροφορικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ασφάλεια ψηφιακών αρχείων) και Νίκο Χρόνη, συνεργάτη του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν (μικροτσίπ-χάρτη υγείας σε χώρες του Τρίτου Κόσμου)

Γεώργιος Θ. Παυλίδης: Από το 1983 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος σε όλα τα Παγκόσμια Συνέδρια Δυσλεξίας! Πρόκειται για μια διεθνή αυθεντία σε θέματα δυσλεξίας, στη διάσπαση προσοχής και στην οφθαλμοκίνηση. Είναι ο εφευρέτης νέων τεχνολογιών και μεθόδων παγκόσμιας αναγνώρισης και ακτινοβολίας.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/11 19:06

    Αν δεν έχουν ωραίους κοιλιακούς και τουλάχιστον απο 2 εμφανίσεις στην Μελέτη και στον Λιάγκα, πως περιμένουν να τους μάθουμε!!!!!Εχουν CD? Πάνε Μύκονο?Συχνάζουν στα club της παραλιακής? Είμαστε για πολύ ξύλο δυστυχώς. Ελληνες να διαπρέπουν στο Εξωτερικό, να μην ακούς λέξη και να έχουμε αναγάγει τους φελλούς σε πρώτυπο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ανθρώπους αυτούς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/11 19:56

    Πολύ καλη επισήμανση έκανε ο παραπάνω +1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *