ροή ειδήσεων

Και για τα ληγμένα σας στα φαρμακεία

Πανελλαδική καμπάνια για την δέουσα διαδικασία καταστροφής των ληγμένων φαρμάκων στην οποία καλούνται να συμμετέχουν πολίτες και φαρμακεία, όπου άλλωστε θα γίνεται η συγκομιδή των… ληγμένων, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής με αντικείμενο την διαχείριση των νοσοκομειακών αποβλήτων.
Στόχος, όπως ανέφερε είναι η....
προσπάθεια αυτή να ξεκινήσει με την έλευση της νέας χρονιάς και να ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσει η μεταφορά των ληγμένων φαρμάκων σε αποθήκες στη Μαγούλα κι από κει η εξαγωγή τους στη Γερμανία, όπου και θα καταστραφούν μια και στη χώρα μας δεν διαθέτουμε ανάλογες μονάδες.

O κ. Λοβέρδος σχολίασε μάλιστα με νόημα πως δεν μπορεί να μιλήσει για πρόγραμμα κατασκευής μονάδας μια και… ξεφεύγει της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.

Αναφερόμενος γενικότερα στο θέμα των νοσοκομειακών αποβλήτων δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα συγκομιδής αλλά διαχείρισής τους που γίνεται «φύρδην μίγδην» με αποτέλεσμα να πηγαίνουν λανθασμένα στον αποτεφρωτήρα και τοξικά απόβλητα.

http://briefingnews.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *