ροή ειδήσεων

Εσείς στείλατε γράμμα στον Άγιο Βασίλη;

Στο ξενοδοχείο Mediterranean για 9η χρονιά, ο βοηθός του Άη Βασίλη, θα περιμένει τα παιδιά το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12.00 για να πάρει τα γράμματά τους και να τα μεταφέρει στη μακρινή Φιλανδία στον Άγιο Βασίλη...

Κάθε χρόνο, χιλιάδες γράμματα με επιθυμίες και ευχές γράφονται από μικρούς αλλά και μεγάλους με προορισμό το εργαστήρι του Άη Βασίλη που φροντίζει για την εκπλήρωσή τους. Στη Ρόδο εδώ και 9 χρόνια ο βοηθός του, γελαστός και καλοκάγαθος, είναι συνεπής στο ραντεβού στο ξενχ/είο Mediterranean με εκατοντάδες μικρά παιδιά που περιμένουν γλυκιά ανυπομονησία και χαρά να του δώσουν τα θέλω και τις ευχές τους.

Φέτος ο βοηθός του Αη Βασίλη θα έλθει στο νησί μας με αεροπλάνο! Θα τον υποδεχθούμε ως αγαπημένο χειμερινό τουρίστα στο όμορφο νησί μας και στη συνέχεια θα τον καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο Mediterranean στις 12.00! Τα παιδιά που θα τον συναντήσουν θα χαρούν με τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει και θα διασκεδάσουν με τον μάγο και ταχυδακτυλουργό, το μαλλί της γριάς και το ποπ κορν ενώ θα ρίξουν στο σάκο του τα γράμματά τους με προορισμό τον Άγιο Βασίλη.

Μην χάσετε την εντυπωσιακή άφιξή του το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00!

Επικοινωνία, πληροφορίες για το δρομολόγιο του Άη Βασίλη στο Mediterranean, τηλ 22410 97000.



http://rokar-rokar.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *