ροή ειδήσεων

Γιώργος Χειμωνέτος: Πάει για τελικό!

Φλερτάρει με την...κούπα!
Καλεσμένος στο «Πρωινό ΑΝΤ1» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Χειμωνέτος και μίλησε για τη συμμετοχή του στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1... αν πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού και αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

Ενώ στις αρχές του παιχνιδιού όλοι πίστευαν ότι δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Dancing οn Ice, όπως του αποκάλυψαν και οι οικοδεσπότες της εκπομπής, ο 39χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας, κέρδισε τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε: «Μου αρέσει ο Γιώργος γιατί γελάει συνέχεια ακόμα κι αν έχει άτυχες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά.

Είναι ο παίκτης που έχει βρεθεί πιο πολλές φορές στη διαδικασία του skate off, γεγονός που ο Γιώργος Χειμωνέτος το αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Είμαι ο Mr skate off του Dancing» είπε, προσθέτοντας πως πρέπει να είσαι αποφασισμένος εκείνη την ώρα για να αποδείξεις ότι θες να μείνεις στο παιχνίδι.

Όσο για το αν πιστεύει ότι θα είναι ο ίδιος νικητής του παιχνιδιού, εξήγησε: «Κάθε Κυριακή είναι αυτοτελή τα επεισόδια, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν σημαίνει ότι επειδή την προηγούμενη φορά πήρες μια κακή βαθμολογία, θα επηρεάσει την παρουσία σου. Μπορεί να “σηκώσω την κούπα”», δήλωσε.

Αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα είναι μόνος του, παρ’ όλο που έχει αυξηθεί η δημοτικότητά του, και δήλωσε με “παράπονο”: «Δεν με θέλουν οι γυναίκες!». Εκείνη τη στιγμή, η Κατερίνα Ζαρίφη προσφέρθηκε με χιούμορ, προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και να του κανονίσει μερικά κάστινγκ, προκειμένου να του γνωρίσει μια κοπέλα.

yupi

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *