ροή ειδήσεων

Δείτε ποιος είναι ο εξυπνότερος Έλληνας!

Πρόκειται για τον Πανεπιστημιακό Νίκο Λυγερό, με καταγωγή από το Βόλο ενώ είναι κάτοχος παγκόσμιων ρεκόρ...!

Ως ερευνητής ο 43χρονος κατέχει διάφορα παγκόσμια ρεκόρ στους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής.
Είναι επισκέπτης καθηγητής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή...
Πολεμικής Αεροπορίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας και στη Σχολή Στρατολογικού, στρατηγικός σύμβουλος, καθηγητής προικισμένων παιδιών, expert διερμηνέας και μεταφραστής στα γαλλικά δικαστήρια, συγγραφέας, σκηνοθέτης, ποιητής, επιστημονικός σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας και του Συνδέσμου φίλων Καραθεοδωρή που έχει στόχο την ανάδειξη της επιστημονικής μορφής του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, του μεγαλύτερου μαθηματικού της σύγχρονης Ελλάδας.

Έχει ιδρύσει την οργάνωση «The Pi Society» στην οποία για να εγγραφεί κάποιος πρέπει να έχει IQ 176 και πάνω, βαθμούς νοημοσύνης που σύμφωνα με στατιστικές αντιστοιχεί σ’ έναν άνθρωπο στο εκατομμύριο.
rethemnonews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/11 09:04

    Έχετε μετρήσει όλους τους Έλληνες και καταλήξατε σε αυτόν ως τον εξυπνότερο;Και με ποιες διαδικασίες;Όσο για τα προσόντα που παραθέτετε,είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ που τα έχουν αυτά ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.Όσο για συλλόγους,να φαν΄και οι κότες!Ιδρύω και εγώ έναν,τον ονομάζω όπως θέλω και πουλάω μούρη.Εξ άλλου λίγη σεμνότητα δε βλάπτει ιδιαίτερα από υποτιθέμενους έξυπνους ανθρώπους.Ήταν γνώρισμα πολύ άξιων,σοφών και Κλασσικών Ελλήνων.
    Στη σύγχρονη όμως Ελλάδα όπου ζούμε με παραμύθια και ανόητους εντυπωσιασμούς,είσαι τελικά ό,τι δηλώσεις.Αυτό κάνει και ο ΛΥΓΕΡΟΣ.Πουλάει τον εαυτό του ως τον εξυπνότερο και κάποιοι αγοράζουν.Όχι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/11 09:12

    09:04 Φιλε μου γιατι βγαζεις χολη και ζηλια? Αντι να πεις μπραβο που ειναι δικος μας ανθρωπος εσυ χλευαζεις! Για να λενε οτι ειναι ο εξυπνοτερος Ελληνας θα πει οτι εγιναν καποιες διαδικασιες και τον εβγαλαν τον εξυπνοτερο Ελληνα! Εσενα παντως δεν σε βρισκω και πολυ εξυπνο γιατι αν ησουν δεν θα εκανες τετοιο εμετικο σχολιο! Για λυπηση εισαι ζηλιαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/11 09:20

    Αγαπητέ,ούτε τον ξέρω ούτε έχω κάποια εμπλοκή μαζί του.Γιατί να είμαι "ζηλιάρης";Εκτός από "παράσημα" όμως δεν έχω αντιληφθεί ποιο ακριβώς είναι το έργο του.Τι σημαίνει "ρεκόρ" στα μαθηματικά;Για να πειστώ θέλω επιχειρήματα,όχι "παράσημα".Εσύ που "τον υπερασπίζεσαι" ξέρεις τι ακριβώς έχει επιτύχει ώστε να αξίζει αυτούς τους τίτλους;Επίσης η εξυπνάδα είναι κακό χωρίς ΗΘΟΣ.Νομίζω ό,τι καταλαβαίνεις τι λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/12/11 09:43

    Εδω ειναι η διαφορα μας φιλε...Ουτε κι εγω τον ξερω αλλα θα πω ενα μπραβο για τα οσα ξερει! Εσυ λοιπον επειδη δεν τον ξερεις δεν πρεπει να μιλας ετσι...απο την πρωτη προταση σου μεχρι και την τελευταια τον χλευαζεις...αν δεν ειναι αυτη ζηλια τοτε τι ειναι? Νομιζω καταλαβαινεις τι λεω ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/12/11 09:58

    Λέω ό,τι δεν είναι όχι μόνο κάτι το ιδιαίτερο αλλά και ΗΘΙΚΑ προβληματικός.Έξυπνοι άνθρωποι δε παρουσιάζονται έτσι.Θυμήσου για λίγο μερικούς Έλληνες της Κλασσικής Αρχαιότητας,αυτούς οι οποίοι έθεσαν την απαρχή των Επιστημών.Όσο δεν έχω επιχειρήματα για την εξυπνάδα (ευτυχώς δε χρησιμοποιεί την έννοια της ευφυίας) του ΛΥΓΕΡΟΥ θα τον αμφισβητώ περί του αντιθέτου.Έσυ,τι επιχειρήματα έχεις;Αυτά που διάβασες στο δοαδίκτυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/12/11 11:19

    Για τον βλάκα που αμφισβητεί τον Λυγερό, φίλε είσαι η ζωντανή απόδειξη στο ποστ του 08:33 που είναι και πρώτο πρώτο. Αν διάβαζες το άρθρο με την βοήθεια του μυαλού σου (λέω εγώ τώρα), θα έβλεπες ποιο είναι το έργο του. Είναι ο εξυπνότερος Έλληνας, διότι δεν έχει βρεθεί κάποιος ποιο έξυπνος. Αν νομίζεις πως είσαι εσύ, πήγαινε να σε μετρήσουν. Έλεος πια! Έχω σιχαθεί πια αυτή την μανία του ροδίτη να πιστεύει πως είναι πάντα ο καλύτερος και ο εξυπνότερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/12/11 12:01

    Analogika an o silogos tou palikariou exei pano apo 11 atoma prepei na eimaste apo tous eksipnoterous laous tou kosmou.. Prama to opoio katariptete ka8os exoume standaraki 300 eksipnous (bouleutes) plus enas o palikaris parapano.. plus osous exei o silogos tous...

    I8iko didagma -> afoy mas trexei to myalo apo to afti mas giati mas pidaei oli i ifilios????
    Symperasma -> Mallon mas zilevoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/12/11 12:20

    όχι ρε φίλε 12:01 δεν μας ζηλεύουν! Απλά ο μέσος όρος του I.Q. που έχουμε σαν λαός είναι σαν τον δικό σου. Δηλαδή επιπέδου δαπέδου. Και όπως θα σου έχει πει και η μαμά σου όταν σε τάιζε τραχανά, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ασ' το. Μην το ψάχνεις. Δεν φτάνεις μέχρι εκεί. Τράβα παίξε κανένα στοιχηματάκι τώρα, και άσε τον Λυγερό και τις υψηλές νοημοσύνες.. Δεν είναι για σένα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/12/11 12:47

    Κ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ??20/12/11 09:04 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/12/11 12:54

    20/12/11 09:04 εισαι ζουλιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/12/11 13:00

    11:19,αυτά ΛΕΓΕΤΑΙ ό,τι είναι το έργο του.Θα ήθελα να μάθω ΤΙ,ΠΟΥ,ΠΟΤΕ,ΠΩΣ.Αν εσύ πιστεύεις άκριτα ό,τι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο ή αν στη χώρα του "Ό,τι δηλώσεις είσαι" και της εκτεταμένης διαφθοράς (εκτός άλλων και στα Πανεπιστήμια) τότε σου προτείνω να δέχεσαι:α)Ό,τι κάποιος δικαιούται να διαφωνεί μαζί σου με επιχειρήματα.
    β)Να σκεφτείς πως η εξυπνάδα δε μπαίνει σε υποσύνολα τύπου "Έλληνας" (απόδειξη μέγιστης βλακείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/12/11 13:26

    20/12/11 12:20 8a elega oti eisai orkismenos upostiriktis tou eksipnoterou an8ropou tis Elladas! Me pio timima omws?

    Paralila 8a elega oti exeis to xarisma na gnwrizeis kai to IQ kapoiou ex'apostasews! Pragma to opoio einai pragmatika remarkable!

    Akoma paratiro oti exeis kai mantikes ikanotites kai prepei na eksidikeuese se parel8ontologia afou mou les ti me taize i mana mou! (remarkable times two)

    To 8ema einai omws oti.. Pes oti egw eimai mpofos (atopo upagogi)! Esu pws ti exeis dei kai les oti den eisai mpoufos!! Se metrise o profesoras kai se vaftise?

    kai mia mikri paratirisi.. otan analieis mia 8ewria, kai to kaneis ka8e mera stamatas plewn na dimiourgeis kai ksekinas na epanalambanese.. Pragma to opoio simbenei me to timomeno prosopo parapanw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/12/11 13:38

    ρε κακομοίρη 13:00, το έχω ψάξει το έργο του και μάλιστα έχω μιλήσει και μαζί του! Λες να έμαθα από τα Παραπονα Ρόδου ποιος είναι ο Λυγερός; Για να λες πως θα ήθελες να μάθεις, σημαίνει πως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ (απλά μαθήματα νοημοσύνης!) Ψάξου λοιπόν και όταν μάθεις ποιος είναι ο Λυγερός, ποια είναι δραστηριότητα του και έχεις άποψη, έλα και διαφώνησε (για τα επιχειρήματα που λες και τελικά δεν έχεις). Που ξέρεις! Εσύ μπορεί και να είσαι εξυπνότερος! Πίστεψε το λίγο ακόμα και καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/12/11 13:40

    Den einai apantisi prikismenou an8rwpou auti!
    Vgale to "egw" sou afova!
    Den einai ka8olou kako na anikeis se mia filosofiki omada!
    Epeisis den einai kako na diafimizeis auti tin omada!
    Alla einai kako na upova8mizeis olous tous allous, akoma kai an autoi einai apodedigmena xazoi opws les!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/12/11 13:46

    13:26 με πληρώνει ο Λυγερός για να τον υποστηρίζω στα Παράπονα Ρόδου. Το έχει πολύ ανάγκη! Μιλάμε μέρες τώρα δεν τρώει, επειδή δεν τον έχουν αναφέρει ακόμα σε αυτό το μπλόκ! Το I.Q σου με αυτά που λες και με τον τρόπο που γράφεις (Γκρηκλς ρε μεγάλε; και θες να αμφισβητήσεις κάποιον εξυπνότερο από σένα;) δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως είναι πλησίον του ραδικιού. Όσο για τα άλλα θα συμφωνήσω με τον 13:29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/12/11 13:58

    σε ποια ομάδα παίζει αυτός ρε παιδιά; έχει πολύ καλό μάνατζερ! όλο γι' άυτόν γράφουν σ'αυτό το μπλογκ, ρε μπας κι είναι κουμπάροι;
    και τι δουλειά κάνει ρε παιδιά αυτός για να χουμε καλό ρώτημα; πώς τα κονομάει; λύνει ασκήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/12/11 14:01

    .. kai ksana.. Na kapoios pou mporei na katalabei to IQ kapoiou ex'apostasews kai malista me ton tropo grafeis tou. Piase tin enoia kai ase to tropo giganta..

    En pasei periptosi epeidi vare8ika na asxoloume me tin aria fuli lew na paw na faw tpt..

    Ostoso eseis prikismenoi-anwteroi filoi mou mporeite na sinexisete na me krazete kai na sinexizete na upostirizete tin gnwsi autoy tou an8rwpou (pragma pou den amfisvitisa).

    Omws o diaxorismos kanei kako kai «The Pi Society» akogete polu egwistiko me ta 176!

    tufla na'xei to Harvard kai to M.I.T. ka8ws i NASA isws paroysiazete nipiagogio! kai to C.E.R.N. pediki xara...

    Plaka plaka giati den kanei ena aply ekei pera autos? i ton zitisane kai tous aperipse kai paei kai kanei lectures sto kastelorizo.

    Ante geia sas twra, ta leme..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/12/11 14:08

    Η απάντησή σου,13:46,είναι δείγμα πραγματικής νοημοσύνης.Αλλά δεν απάντησες σε κανένα επιχείρημα.Μόνο ύβρεις εξέφρασες.Ο ΛΥΓΕΡΟΣ και οι υποστηρικτές του απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποίοι εντυπωσιάζονται από πατριδοκάπηλους λόγους χωρίς ουσία.Σε ποιό/α πανεπιστήμια λοιπόν είναι αναγνωρισμένος ο ΛΥΓΕΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/12/11 14:12

    13:38,για να είναι ο Λυγερός εξυπνότερος και από εσένα θα πρέπει να είσαι πολύ ΑΝΟΗΤΟΣ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/12/11 14:22

    Ρε κουραμπιεδες αν ηταν καποιος ξενος με IQ σαν του Λυγερου θα συμφωνουσατε ολοι οτι ειναι ο εξυπνοτερος...Επειδη λοιπον ειναι Ελληνας σας επιασε η ζηλια! Ελεος ρε νουμερα πειτε ενα μπραβο που εχουμε τετοιο μυαλο και οχι να βγαζετε τα εντερα σας! Τελικα ειστε πολυ φτωχομυαλοι καποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/12/11 14:29

    πλακα εχουν αυτα τα σαλιαρικα που τον υποστηριζουν...Εχουν κληρονομησει απο τους γονεις τους το προσκυνημα στους "φωστηρες","εθνοσωτηρες".
    Το ολο "θεμα" Λυγερου αφορα καποιους υπερδανεισμενους.Ξερουν αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/12/11 14:32

    Τι έχει κάνει,ρε 14:22,αυτό το μυαλό για να πούμε "μπράβο";Πες μου μερικά συγκεκριμένα γεγονότα σε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/12/11 14:35

    "To Υδραγωγείο",Ν.ΛΥΓΕΡΟΥ όπως δημοσιεύεται στο lygeros.org
    "Ο γνωστός Πολιορκητής από τη Θεσσαλία,
    Δημητριάδος αρχηγός είπε δημηγορία :
    «Ανάγκη πολιτείας, ανάγκη κοινωνίας :
    η αναζήτηση νερού αλλά κι αθανασίας».
    Ύστερα αναγόρεψε μέγα υδραγωγείο,
    του ανθρώπου ο ποταμός, της γνώσης μεγαλείο.
    Το δημιούργημα μετά από πολλούς αιώνες
    έγινε απολίθωμα που σπάζουν οι χειμώνες.
    Τους στύλους που παρέμειναν, οι τωρινοί Βολιώτες
    τούς ονομάζουν τα δόντια ιστορικοί ιππότες,
    παράξενα ερείπια, πεθαίνοντας στη λήθη,
    επαναφέρουν τη μνήμη, ξαναγίνονται μύθοι."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/12/11 15:15

    Δεν εντυπωσιάζομαι για τους μαλάκες εδω μέσα που βγάζουν ζήλια κατά του Λυγερού έχοντας και την φαντασίωση πως είναι εξυπνότεροι. Δείτε τι μαλακία είπε ο άλλος! "Omws o diaxorismos kanei kako kai «The Pi Society» akogete polu egwistiko me ta 176!" Δεν κατάλαβα ρε μεγάλε! κακό είναι να υπάρχει μια ομάδα? Και οι Harleyαδες έχουν κάνει όμιλο! Τι σημαίνει αυτό; το ότι είναι εγωιστές και πως διαχωρίζονται από σένα;
    Συνεχίστε να μας διασκεδάζεται με τις μαλακίες που γράφετε. Από την μια γελάω με όλους αλλά από την άλλη θλίβομαι για την κατάντια του πνευματικού μας και του νοητικού μας επιπέδου σαν χώρα. Δεν θα μπω στον τσάμπα κόπο να εξηγήσω κάτι σε ανθρώπους που για παράδειγμα πάνε στις εκκλησίες, και προσκυνούν χωρίς να καταλαβαίνουν τι λένε οι παπάδες.
    Αφήστε το μάγκες... τραβάτε για καφέ και ταβλάκι. Αυτά δεν είναι για σας. Μην ασχολείστε με αυτό το ποστ. Περιμένετε καμιά άλλη ανάρτηση που θα είναι πιο προσιτή σε εσάς μήπως και έχετε να μας πείτε κάτι.
    Εγώ για να ικανοποιήσω τον εγωισμό σας και να σας κάνω να αισθανθείτε καλύτερα λόγω των ημερών, σας λέω πως ο Λυγερός είναι μαλάκας και εσείς όλοι είστε πανέξυπνοι.Το ότι τον αναγνωρίζουν σε όλο τον κόσμο, είναι έργο των μυστικών δυνάμεων, και όλα αυτά που έχει κάνει δεν έχουν καμιά αξία.

    Όνειρα γλυκά σε όλους σας που ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που έχουμε φτάσει σαν χώρα, εξακολουθούμε να τα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/12/11 15:24

    Μπορείς να μας γνωστοποιήσεις κάποια γεγονότα τα οποία να αποδεικνύουν όσα ισχυρίζεσαι;Γιατί εγώ έμαθα ό,τι ο ΛΥΓΕΡΟΣ μίλησε το Σάββατο στο Δήμο Σαρωνικού και στην έξοδο της αίθουσας υπήρχε κουτί-κουμπαράς στο οποίο έριχνε κάθενας προαιρετικό αντίτιμο για να καλυφθούν τα έξοδα της εκδήλωσης.Μερικά γεγονότα,παρακαλώ;
    Υ.Γ.:Νομίζω ό,τι δεν υπάρχει ούτε ύβρις ούτε ειρωνεία στην ανάρτηση αυτή οι οποίες θα σε έκαναν να μην απαντήσεις.Εκτός αν δεν έχεις απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/12/11 15:36

    Καλέ μου φίλε,15:15,άξιοι και εφυιείς Έλληνες ήταν/είναι ο Παπανικολάου,η Φλέμιγκ,ο Χατζηδάκις,ο Λοϊζος,μερικοί αρχαίοι (αν σου λέει κάτι) κλπ.Τι δουλειά έχει τώρα ο Λυγερός να αυτοαποκαλείται έξυπνος δε καταλαβαίνουμε μερικοί.Αυτό που καταλαβαίνουμε όμως είναι ό,τι ΔΕΝ έχει (δουλειά) και περιφέρει τη νοημοσύνη του ως εμπόρευμα-υπηρεσία προς πώληση ή ενοικίαση.Οι έξυπνοι άνθρωποι πράττουν επιτεύγματα και δε πουλάνε θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος20/12/11 15:45

    Όχι ρε φίλε! Δεν θα σου πω εγώ ποιος είναι ο Λυγερός και τι έχει κάνει. Ψάξε, διάβασε και μάθε τι έχει κάνει. Ας πούμε ξεκίνα από το να διαβάζεις το άρθρο που μπήκες να σχολιάσεις!Αναφέρει αρκετά γεγονότα (Σου απάντησα; η να στα κάνω αντιγραφή-επικόλληση;). Τώρα αν πιστεύεις πως όλα αυτά είναι ψέματα, η κουβέντα μας σταματάει εδώ.

    Και όσο για την εκδήλωση, αυτό που έμαθες ισχύει. Αλλά αν ήσουν εκεί ή αν η "πηγή" σου ήταν λίγο σοβαρή, θα σου έλεγε πως η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού η οποία έβαλε και ένα κουμπαρά για όσους θέλουν να αφήσουν κάτι, προαιρετικά πάντα, έτσι ώστε να καλυφθεί ένα μέρος από τα έξοδα της εκδήλωσης και όχι για να τα πάρει ο Λυγερός. Κάτι στο οποίο δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το μεμπτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος20/12/11 15:56

    Δεν είπα ό,τι θα τα έπαιρνε ο ΛΥΓΕΡΟΣ.Όποιος όμως έχει μύγα,μυγιάζεται.Και,όχι, δε μου απάντησες γιατί προφανώς ούτε εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο.Αυτά που γράφει η δημοσίευση στο blog από που και ως που τον κάνουν διάνοια;Είναι ο μοναδικός που έχει κάνει τέτοια πράγματα;Και που ξέρουμε ό,τι αληθεύουν κάποια από αυτά;(Που και να αληθεύουν δεν έγινε και κάτι).
    Δε φέρνεις αποδείξεις.
    Δε μας μιλάς για επιτεύγματά του.
    Δε μας πείθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος20/12/11 16:04

    Μαθηματικά πάντως η έννοια "Εξυπνότερος Έλληνας" δε στέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/12/11 16:13

    Βρε,μπας και τα φτιάχνει μόνος του τα "τεστ νοημοσύνης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος20/12/11 17:23

    Ρε 15:56 τότε για πιο λόγο τότε ανέφερες τα πέρι κουμπαρά; Γιατί για να το αναφέρεις, μάλλον σε κάτι κακό ήθελες να μας παραπέμψεις.Και εμένα το μυαλό μου πήγε εκεί γνωρίζοντας καλά την καχυποψία που έχετε εδώ. Εκτός αν το ανέφερες απλά σαν γεγονός! Απλά εξήγησε μου που κολλάει αυτό, και επιμένω... που το κακό; Εγώ δεν θέλω να πείσω κανέναν για το ποιος είναι ο Λυγερός. Ούτε εγώ έχω ανάγκη να πείσω κανέναν, ούτε ο Λυγερός. Εγώ απλά αηδίασα με το μένος σας και την ευκολία σας να υποτιμάτε κάποιον επειδή προφανώς δεν σας γεμίζει το μάτι. Ο Λυγερός σε καμία περίπτωση δεν έχει την ανάγκη μου να τον υποστηρίξω, όπως και εμένα δεν μου λέει τίποτα απολύτως το γεγονός το ότι τον αμφισβητείτε κάποιοι. Θα σε ρωτούσα ποιος άλλος 'Ελληνας έχει κάνει κάτι ανάλογο (μιας και που λες πως δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει τόσα) αλλά μην σε βάζω στον τσάμπα κόπο να ψάχνεις στο google μόνο και μόνο για να απαντήσεις σε έναν άγνωστο, που γράφει σε ένα άρθρο που δεν αποδέχεσαι, σε ένα μπλοκ (που συνεπώς) για σένα γράφει βλακείες. Άλλωστε δεν θα βρεις και απάντηση.

    Εγώ απλά εύχομαι και σε υπόλοιπα θέματα που αμφισβητείς στην ζωή σου, να ψάχνεις ουσιαστικά μέσα από βιβλία και από γεγονότα. Και όχι να περιμένεις απαντήσεις από κάποιον άγνωστο σε κάποιο μλοκ. Και μάλιστα απαντήσεις που σε βολεύουν, Γιατί εγώ φιλαράκι σου απάντησα! Εσύ για λόγους εγωισμού, προφανώς δεν το δέχεσαι. Μακάρι τόσο σθεναρά, να μην δεχόσουν και άλλα πράγματα που υποβαθμίζουν την ζωή σου (βλέπε πολιτικούς).

    Τώρα συνεχίστε εσείς όσα δεν φτάνετε να τα κάνετε κρεμαστάρια. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να καλύψετε τις αδυναμίες σας και να δείξετε την βλακεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος20/12/11 17:25

    16:04 ούτε γεωγραφικά στέκει. άιντε άιντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος20/12/11 17:29

    Επειδή έψαξα και ρώτησα σε ρωτάω και εσένα!Αλλά δε βρήκα κάτι!Μπορείς λοιπόν και το λέω καλοπροαίρετα,να με βοηθήσεις;Γιατί αυτά που είδα στο lygeros.org για άλλα πράγματα με κάνουν να σκέφτομαι.
    Όσο για το κουμπαρά,το να υπάρχει ένας τέτοιος έξω από την αίθουσα όπου μίλησε,δε συνάδει με άνθρωπο του βεληνεκούς που επικαλείσαι.Είμαι διαθέσιμος να πεισθώ και να αναγνωρίσω το σφάλμα μου.Ελπίζω να είσαι και εσύ για το δικό σου.
    Να μιλήσουμε πλέον με επιχειρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/12/11 17:44

    Σου ζητώ,17:23,να μας πληροφορήσεις:
    α)Πότε,πως,ποιός τον ανέδειξε ως τον εξυπνότερο Έλληνα;Πόση διάρκεια έχει αυτή η ιδιότητα;
    β)Από ποια πανεπιστήμια έχει αποφοιτήσει;
    γ)Πόσες και ποιες επιστημονικές δημοσιεύσεις έχει και σε ποια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ έντυπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/12/11 17:47

    17:23,αφού δεν έχετε εσύ και ο Λυγερός ανάγκη να πείσετε κανέναν γιατί έχεις λυσσάξει απο το πρωί να γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/12/11 18:02

    "Όσο για το κουμπαρά,το να υπάρχει ένας τέτοιος έξω από την αίθουσα όπου μίλησε,δε συνάδει με άνθρωπο του βεληνεκούς που επικαλείσαι"

    Δηλαδή το γεγονός ότι ένας σύλλογος που τον κάλεσε να κάνει μια διάλεξη έβαλε και ένα κουμπαρά στην είσοδο σημαίνει κάτι; Ή θα έπρεπε να πουλήσει ντιβισμό και να τους πει "όχι ρε δεν θα βάλετε κουμπαρά, γιατί μου χαλάει το πρεστίζ!"; Μεγάλε δεν μιλάμε για την Άτζελα Δημητρίου! Προφανώς ο Λυγερός δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να υπάρξουν κάποια έσοδα για τον σύλλογο που τον κάλεσε με αυτό τον τρόπο. Απλά!
    Τώρα το πως σκέφτεσαι εσύ βλέποντας το lygeros.org ειλικρινά, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό! Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει και με τον τρόπο που του επιτρέπει το μυαλό του.
    Για παράδειγμα εγώ τον Χριστό τον θεωρώ έναν φαντασμένο που έλεγε πως είναι ο γιος του θεού, και κάποιοι άλλοι σήμερα τον πιστεύουν. Ούτε εγώ μπορώ να σου αποδείξω πως ήταν φαντασμένος, ούτε εσύ μπορείς να μου αποδείξει πως είναι ο γιος του θεού!
    Και σου λέω για πολλοστή φορά. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν ποιος είναι ο Λυγερός. Όπως και δεν μου λέει κάτι το να αναγνωρίσεις κάποιο σφάλμα σου. Εγώ συμφωνώ με το ότι ο Λυγερός είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείχτη νοημοσύνης, ενώ εσύ διαφωνείς. Βρες μου έναν με ψηλότερο δείχτη, και πάω πάσο. Επίσεις σου λέω για πολλοστή φορά, πως συντάσσομαι με το άρθρο, στο οποίο θα βρεις πολλά επιχειρήματα. πιάσε τα ένα ένα και ψάξε στο google. Ήδη έχω διαθέσει πολύ χρόνο στον διάλογο μας.
    Θες να αναγνωρίσω σαν σφάλμα μου το ότι ο Λυγερός δεν είναι ο πιο έξυπνος Έλληνας και πως αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα τα έχουν κάνει και άλλοι; Πες μου ποιος Έλληνας έχει μεγαλύτερο I.Q. από εκείνον, ποιος άλλος έχει κάνει ανάλογα πράγματα, και θα σε παραδεχτώ. Αν δεν έχεις απάντηση, ας το λήξουμε εδώ σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος20/12/11 18:17

    Εν τάξει,αφού δεν έχεις ή δε δίνεις συγκεκριμένες απαντήσεις δεν έχω και εγώ κάτι άλλο.Έκανα όμως συγκεκριμένα ερωτήματα ενώ εσύ κουτσομπολιό.
    Σε ό,τι αφορά το κουμπαρά,δε το θέτω ως θέμα κύρους-πρεστιζ.Γιατί όμως ο σύλλογος να έχει έσοδα από αυτή την εκδήλωση;Δε σε παραξενεύει αυτό;Οι σύλλογοι έχουν έσοδα από εισφορές,δωρεές,λαχειοφόρους κλπ και εκδίδουν και αποδείξεις.
    Σχετικά με τη σύγκριση με το Χριστό και την αντίληψη του καθενός.Μπορεί και να συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα και το ξέρεις.Στην επιστήμη χρειάζονται καλώς ή κακώς αποδείξεις.
    Τέλος,έγραψες:"...να αναγνωρίσω σαν σφάλμα μου ότι ο Λυγερός ΔΕΝ είναι ο πιο έξυπνος Έλληνας".Μάλλον το αντίθετο ήθελες να γράψεις αλλά δε πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος20/12/11 18:31

    Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω. Αν διαβάσεις προσεκτικά τι γράφω, θα καταλάβεις και το νόημα που θέλω να περάσω. Όσο κουτσομπολιό έχω κάνει εγώ, άλλο τόσο έχεις κάνει και εσύ που ασχολείσαι τόσες ώρες μαζί μου. Αλλά αυτό πάλι είναι στην κρίση την δική σου. Και όσο για τα περί κουμπαρά; η εκκλησία κόβει αποδείξεις όταν ρίχνεις κέρμα για κεράκι; Όχι δεν με παραξενεύει ρε φίλε! Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να παραξενευτώ από το να "πιαστώ" σε μια μικρή εισφορά προς έναν σύλλογο. Απαντήσεις έχεις πάρει φίλε μου. Απλά τις έχεις κάνει κρεμαστάρια. Λοιπόν...καλά ήταν για σήμερα. Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σε όλους.

    Έρρωσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος20/12/11 20:39

    ΑΠΟΡΩ.....????????????
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ, ΠΟΥ, ΠΩΣ , ΠΟΤΕ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ?
    ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ. KAI ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ/ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ
    @@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος20/12/11 21:03

    Vre kala na'nai to palikari kai sta 1000 IQ na ftasei.. kai mia mera apo guest lecturer na ginei kai senior tou euxomai!
    MAZI SOU VOLIOTI NIKO LYGERE! To CERN se perimenei!
    Ase emas tous tsampikous na se koroidevoume.. tosa pianei o nous mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος20/12/11 22:01

    Ζωα ολοι σας! Να μην δειτε εξυπνο ανθρωπο να πεσετε αμεσως να τον φατε !Για αυτο η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε απο κατι "εξυπνους" σαν εσας καραγκιοζηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος21/12/11 01:30

    οι βολιώτες όπως και οι βολιώτισες δεν έχουνε "μπέσα" (ξέρω τι σας λέω) μου το είπε ο Σταύρος και το έχω αντιληφθεί κι ίδιος, άλλωστε κι ο Κωστόπουλος από το βόλο είναι)
    οπότε γιατί να είναι νορμαλ ο λυγερος; σάματις ειναι και κάτι σπουδαίο; αρπαχτες κάνει , όπως όλοι του συναφιού του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος21/12/11 08:12

    Η συζητηση αρχισε ωραια αλλα οπως παντα οι γνωστοι αγνωστοι ανωνυμοι του blog την κατεστρεψαν! Επιτελους μαθετε να συζητατε χωρις βρισιες και με επιχειρηματα χωρις να προσβαλετε με ειρωνιες και τρικ τον συνομιλητη σας!Η αποψη το καθενος ειναι σεβαστη και "σωστη" για εκεινον! Επιτελους να σταματησει ολο αυτο το "θεατρο" και ας μιλησουμε σαν ανθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος21/12/11 08:41

    Επιχειρήματα πάντως για την ιδιαιτερότητα του ΛΥΓΕΡΟΥ δεν ακούστηκαν.
    Οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν επιτεύγματα.Οι εξυπνάκηδες πουλάνε θεωρίες.
    18:31,αν παρομοιάζεις το σύλλογο και τη παρανομία που έπραξε με εκκλησία τότε έχω να σου πω ό,τι αυτοαναιρείσε και αρκεί να διαβάσεις ό,τι έγραψες λίγο παραπάνω για όσους πηγαίνουν στις εκκλησίες άκριτα.Σχετικά με τη διατύπωση και αν θα διάβαζα προσεκτικά,τι να πω;Αν ο άνθρωπος δε παραδέχεται τα αυτονόητα δεν έχει νόημα.
    Ο 18:44 συγκρίνει τον Αϊνσταϊν με το ΛΥΓΕΡΟ.Και τα κόκκαλα του Άλμπερτ ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε ως ύψιστης ευφυίας,αντίθετα,ήταν κακός μαθητής,τρίζουν χαρακτηριστικά.Είναι βέβαιο ό,τι ο Αϊνστάϊν το είπε για κάτι τύπους σαν εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος21/12/11 09:13

    08:41 Διαβασε προσεκτικα τι λεει ο 08.12... μηπως και γινεις σωστος συνομιλητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος21/12/11 09:21

    Έχεις δίκιο,προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω απέναντι σε ανεπίδεκτα επιχειρημάτων λόγια και έπεσα στη παγίδα.Έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος22/12/11 21:25

    den einai o ligeros o pio eksupnos ellinas alla o katsioulis euagelos pedia . tsekare te to. 192 exei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος25/7/21 12:01

    Είναι ένας έξυπνος (όχι ιδιοφυΐα) που εκμεταλλεύεται ηλίθιους.
    Στη Ελληνική ΜΕΝΣΑ δεν μπόρεσε να περάσει τις εξετάσεις και έκανε δικιά του κοινότητα την (The Pi Society) όπου και αυτογράφτηκε.
    Ο έτερος τετραπέρατος Κατσούλης, που αναφέρεται παραπάνω είναι και αυτός εκτός ΜΕΝΣΑ παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του.

    Και οι δύο έχουν δημιουργήσει μαζί καμιά δεκαριά IQ κοινότητες και ο ένας γράφει τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *