ροή ειδήσεων

Aδέσποτα ξενιτεύονται για μία καλύτερη ζωή

Από τα Στεγνά, τον Αρχάγγελο, τα Κολύμπια, από παραλίες, στρατόπεδα και γενικότερα από τους δρόμους, όπου βρέθηκαν βρώμικα, πεινασμένα ή ακόμα και άρρωστα...
στην Γερμανία, την Ολλανδία, την Σουηδία, ακόμα και την Αγγλία!

Φιλόζωες και φιλόζωοι βοηθούν τα αδέσποτα της Ρόδου, σκυλάκια και γατάκια, να βρουν μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, αφού οι ντόπιοι ενδιαφέρονται ελάχιστα να υιοθετήσουν ένα ημίαιμο σκυλάκι από αγγελίες ή από το Κυνοκομείο ενώ για ορισμένους ''έχω σκύλο'' σημαίνει τον έχω δεμένο 24 ώρες το 24ωρο σε δέντρο, δίπλα σε ένα σπιτάκι στην αυλή...

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Αναστασίας, που βοηθά με προσωπικό της κόπο και κόστος σκυλάκια και γατάκια που πρέπει να ταξιδέψουν προς την ευτυχία είναι μία μικρή γεύση της ζωής τους στο εξωτερικό: σκυλάκια σε υπέροχα αφράτα κρεβάτια, με όμορφα παιχνίδια και λουράκια πλάτης, σκυλιά που κοιμούνται μόνο μέσα στο σπίτι και κάνουν υπέροχες βόλτες σε χιονισμένα τοπία και δάση.



'Αλλα με πονεμένη ιστορία, όπως η Sweety από το Κυνοκομείο Ρόδου όπου οι τότε ανευθυνο-υπεύθυνοι του χώρου την άφηναν να σέρνεται ανάπηρη κι άλλα που απλώς σώθηκαν από το δρόμο ως κουτάβια και υιοθετήθηκαν γρήγορα, όπως και να έχει είναι ανακούφιση να τα βλέπεις έτσι, αντί να περιφέρονται στους δρόμους, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν την εχθρότητα, τις φόλες, τα αυτοκίνητα.


Μία ζωή πλήρης, όπου τα ζώα αντιμετωπίζονται ως μέλη της οικογένειας, έχουν καθημερινή φροντίδα και δεν αποτελούν διακοσμητικό...στον κήπο. Σε χώρες και πόλεις πολιτισμένες, όπου τα ζώα επιτρέπονται στα δημόσια μέσα μεταφοράς ή ακόμα και σε εστιατόρια, χωρίς να αντιμετωπίζονται με εχθρότητα αυτά ή οι ιδιοκτήτες τους. Σε χώρες όπου τα μεταφέρουν σε καλάθια στα ποδήλατα αν κουραστούν ή που τους έχουν πλαστικές πισίνες στον κήπο για να δροσίζονται. Σε χώρες όπου σέβονται τη ζωή. . .




Μπράβο σε όλους όσους βοηθάνε τα ζώα αυτά να ΖΗΣΟΥΝ αξιοπρεπώς, που ξενυχτούν στο αεροδρόμιο για να προλάβουν πτήσεις ή πληρώνουν από το υστέρημά τους τα εισιτήρια και τα κλουβιά μεταφοράς!

adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/11 20:34

    ""Σε χώρες και πόλεις πολιτισμένες....""" οι ιδιοκτήτες των ζώων, δεν είναι ΖΩΑ όπως εδώ.

    Να σε αφήσουμε να βάζεις τον σκύλο και στα δημόσια μέσα μεταφοράς κλπ, να τ α ΚΑΤΑΧΕΣΕΤΕ και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/11 21:34

    τα ζώα είναι μέλη της οικογένειας!!Και όποιος δεν το βλέπει έτσι...μάλλον δεν είναι αληθινά φιλόζωος αλλά και άνθρωπος με τη βαθύτερη έννοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/11 00:56

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/11 11:22

    14/12/11 00:56 ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΜΕ ΚΑΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΊΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΊΤΕ ΖΏΑ (ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *