ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΑΚΟΜΗ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ?? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ "ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ" ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ(15/12/2011) -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ- 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! ΑΠΛΑ ΒΟΛΤΑΡΑΝΕ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ???ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ 1000 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΔΗΘΕΝ???ΓΙΑΤΙ? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝ ΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΟΥΝ Λ.Χ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ Η ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΟ/ΑΝΙΨΙΟ/ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ!!! Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΑΡΚΕΤΑ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/11 21:13

    Θα μιλούσες έτσι αν ειχες βολευτεί και εσύ σε μια τέτοια θεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/11 21:17

    PREPEI NA EINAI APO TOUS PROTOUS POU THA APOLITHOUN.SYMFONO MAZI SOU FILE DEN PROSFEROUN TIPOTAAAAAAAAAAA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/11 21:39

    Το να προσπαθείς να υποστηρίξεις την άποψη "απολύστε τους Δημοσίους Υπαλλήλους" απ´ οτι φαίνεται εχει μπει πολύ καλά στο πετσί σου, φίλε αναγνώστη! Απλά, να γνωρίζεις ότι όλα αυτά που σου έχουν επιβάλλει τα μεγαλορουφιανοπαπαγαλάκια της ελληνικής τηλεόρασης κ τα θεωρείς δικές σου απόψεις (τα ενστερνίζεται), γυρνάνε πισω σε εσένα! Είναι καιρός πια να σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και να κοιτάξουμε το δάσος! Σε αυτή την κρίση είμαστε ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΈΝΟΙ!! Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είναι αυτοί που τρώνε τα λεφτά! Όλα τα αλλα είναι αποπροσανατολισμός. Μην το συνεχίζετε.. Κακό κάνει σε ΟΛΟΥΣ μας! Ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/11 22:10

    Αγαπητέ που εθιξες το θέμα.
    Είμαι ένας από τους Δημοτικούς Αστυνόμους που λες. Το οτι έχεις κομπλεξ ειναι εμφανες. Αλλά επειδή δεν ξερεις, ειμαστε σε μυστική απόρρητη αποστολή στο συγκεκριμενο σημειο, και απλά δεν μπορω να αναφερω λεπτομερειες.
    ¨οχι άλλο κάρβουνο και επειδη σε ξερω, εισαι τυχερος που δεν σε γραψαμε ακομη μια και ξερω οτι παρκαρεις παρανομα το οχημά σου. Οψόμεθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/12/11 22:21

    νομίζω οτι ο "εμφύλιος" της κοινωνίας ,μια βολική τάση για την κυβέρνηση ,που πέρασε ανενόχλητη ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ,μέτρα που οδήγησαν στην ανέχεια και στη φτώχεια,μέτρα που οι ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΕΔΕΧΟΝΤΑΙ ως αποτυχημένα,εντούτοις ο αλληλοφαγωμός καλά κρατεί.Αφού κατέριψαν το δημόσιο πανεύκολα με το διαίρει και βασίλευε,τώρα ετοιμάζονται για την λαίλαπα στον ιδιωτικό... με το σκεπτικό του συγγραφέα, θα έπρεπε τώρα και αντιστοίχως οι άλλοι οι Δημοσιοι να χαίρονται! όμως δεν είναι έτσι! Δες την πραγματικότητα. Τα λεφτά δεν στα ΤΡΩΕΙ ο υπάλληλος.Στα τρώνε τα χαλασμένα υποβρύχια που πληρωνεις σαν χαζός και δεν λες λέξη, οι μίζες που έγιναν γαμήλιες εορτές στο παρίσι κόστους 700.000 ευρώ που και εκεί δεν μίλησες,στα άρχηστα C4I των ολυμπιακών αγώνων κόστους 5 δις! και εκεί δεν μίλησες. Δες τους γιατρούς με τις μιζες που σαν χαζοί δινουμε φακελάκι και δεν μιλάμε και στον εκάστοτε που πας και πληρώνεις και δεν σου κόβει απόδειξη γιατί ετσι σου πουλάει δηθεν φθηνότερα...λέω δήθεν γιατί το κράτος πάλι απο εσένα θα κόψει,που είσαι ευκολη λύση....
    Ειδες αλήθεια κανένα απο τις τόσες συλλήψεις ΕΠΩΝΥΜΩΝ να μείνει μέσα ή να πληρώσει;

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ και κρίνε έπειτα όλους τους άλλους

    Ενας φίλος, δημόσιος υπάλληλος ,που θα παλέψει μαζί σου στο δρόμο για το δικαίωμα που έχουμε όλοι.Την εργασία και την αξιοπρέπεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/11 22:50

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΒΟ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ 1-2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ 8.10 ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΙΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ , ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/12/11 23:27

    μυστική απόρρητη αποστολή ha h A AHA AHA AH HA HA HA HA HA \
    SIGA TO KALTSON RE .EDO OUTE NA MILISETE DEN XERETE H MISTKI APOSTOLI SE MARANE.
    RE PIOS EISAI O PRAKTOP 007???????
    NOUMEROOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/12/11 23:39

    PAIDIA BALANE TON DHMOTIKO ASTYNOMO MYSTIKH APOSTOLH HA AHA HA HA AH AH AH AHA AH AH
    SE PARAKALO STAMATA TA LHGMENA SE EXOUN KANEI KOMATIA FILE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/12/11 23:41

    THE NEW james bond FROM KREMASTI RHODES WITH:
    ASHMENIO DONTAKI KADENA STON LEMO KAI ONOMA TSAMPIKOS.
    AN SE DEI O JAMES PROBLEPO NA ERXETE STHN KREMASTH NA TOU KOBEIS KLHSEI .
    EISAI MEGALO NOUMEROOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/12/11 00:37

    Καλά, ψαρώσατε με τον καθένα που γράφει ότι θελει εδώ μέσα; Προφανώς ο διαχειριστής του blog, πετάει άδεια για να πιάσει γεμάτα!!! Μπράβο, και εις ανώτερα διαχειριστά-υποτιθέμενε μυστικέ δημοτικέ αστυνόμε!! Όλα για την καφρίλα κ το ανέβασμα του blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/12/11 02:13

    polloi apo esas tha thelate na eiste dhmosioi ypallhloi alla profanws dn eixate oyte ptyxia,oyte metaptyxiaka,oute xenes glwsses k.t.l,fytozweite se ena grafeio enos afentikou pou sas kanei oti thelei ki epeidh den xerete pws na lysete ta yparxiaka sas sas ftaine oi dhmotikoi astynomikoi pou sto thema klhseis kanoun akrivws oti kai h troxaia alla eiste toso mages kai tsampoukades pou mexri ekei sas pairnei.Kante ama sas vastaei kai forate pantelonia kai magies se kanena troxonomo....Alla pou,xezeste mono kai mono sthn idea tou aytoforou KOTARES!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/12/11 03:11

    Το παράπονο ποιο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/12/11 03:37

    den exete kanena koino stoixeio me thn troxaia!!!! vlakes dimotikoi astoinomoi ipaliloi mas eiste emeis sas plironoume sovareyeite ligo kai kante kati xrisimo epitelous se ayth thn koinwnia pou exete mathei na kovete kliseis se aytoys pou sas kathonte sto laimo kai oxi stous paranomous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/12/11 07:14

    1ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 700 ΕΥΡΩ!!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/12/11 08:28

    Εγω σαν καταστηματαρχης ξερω οτι απο τοτε που κοωανε λεφτα στου δ.υ. το μαγαζι μου παει για φουντο... Κ εγω τους εβριζα αλλα μαλλον μας γυρισε μπουμεραγκ συναδελφοι του εμποριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/12/11 09:17

    ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ!
    ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ... ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ!!!

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/12/11 10:12

    Η Δημοτική Αστυνομια δυστυχώς ειναι οντως αχρηστη... Εχουν καποιο αντικειμενο αλλα σπανια τους βλεπουμε να εφαρμοζουν τους νομους. Ειτε επειδη τετοιες εντολες εχουν ειτε επειδη βαριουνται. Οπως και να εχει ομως, σε τι μας χρησιμευουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κερδέλας Νικόλαος16/12/11 10:23

    Το σωστό είναι να βεβαιώνουμε παραβάσεις οι λιγδιάρηδες αιρετοί για τις σβήσουν γιατί πατάνε στην ανέχεια του λαού για να κερδίσουν κι’ άλλα ψιφαλάκια!
    Στη συνέχεια πρέπει οι ΑΜΕΑ και οι μαμάδες να προμηθευτούν με 4Χ4 καροτσάκια ειδικά που θα περνάνε πάνω από τα γαϊδούρια που έχουν παρκάρει στα πεζοδρόμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/12/11 10:29

    Για να είμαστε και λίγο λογικοί. Κατ αρχήν δεν έχω τίποτα με τους δημοσίους υπαλλήλους, και το μόνο σίγουρο είναι, πως έτσι όπως έχουν γίνει οι μισθοί τους, θα προτιμούσα να πουλάω κουλούρια. Αλλά φίλοι δημόμπατσοι, από την στιγμή που σε όλο το κέντρο (που υποτίθεται πω είναι και η βιτρίνα της πόλης μας) γίνετε χαμός από παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια και ράμπες, σημαίνει πως μάλλον δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας. Από την άλλη, πέρα από την υποτιθέμενη ρύθμιση της κυκλοφορίας που κάνετε σε κάποιους κόμβους ποιο είναι το έργο σας; Εδώ μπροστά σας ο άλλος καβαλάει το πεζοδρόμιο και κλείνει τον δρόμο στους πεζούς και εσείς πέρα βρέχει! Πείτε μου πραγματικά ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης σας; Και μην μου πείτε πως σας στέλνουν σε επικίνδυνες αποστολές σαν τον άλλον τ ον μπαγλαμα γιατί τότε και εγώ είμαι νίντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/12/11 10:35

    ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/12/11 12:27

    Εξαγορα ψηφων.
    Δεν ειναι ποινικο αδικημα αλλα ειναι εγκλημα.
    Οταν καποιος εξαγοράζει ψηφους καταστρεφει την Δημοκρατια.
    Οι αρχες δεν λενε τιποτα επειδη αυτη ηταν παγια πρακτικη ολων των πολιτευτών αλλα η δημοκρατια
    θα εκδικηθει μονη της και σκληρά.
    Κανενας απο αυτους που την καταστρεψε δεν θα πάει φυλακή.
    Λτυντσαρισμα και κρεμαλα όμως?
    Για αυτα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.
    Αυτο θα ειναι το τελος των εχθρων της δηξμοκρατίας.
    Αυτο θα ειναι το τέλος των εχθρων της Ελλαδας.
    Το τελος των προδοτών.
    Οποιος εξαγορασε η πουλησε ψηφο ειναι προδοτης.
    Η τιμορια θα ερθει αργα η γρηγορα.
    Οσο ποιο αργα τοσο ποιο σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/12/11 15:08

    Epeidi tixeni na eimai DImotikos astynomikos (kai oxi den eimai sti Rodo.. alla se kapio allo nisi paradipla..) exo na sas pw oti prin kraksete i peite to otidipote gia tous dimotikous astynomikous psakste ligo parapera gt mporei na kathonte apla kai na min kanoun tpt..

    Gt otan veveoneis mia paravasi kai erxete o kathe "kareklatos" kai sou leei "aston auton einai dikos mou......." tote gt na sinexiseis? gt na veveoseis paravasi otan erxete o idioktitis tou oximatos kai sou leei "egw kserw ton .. Sinexise tha paw na tis svisw" kai na niotheis toso malakas?

    Gt na logodotiseis me ton opiodipote pou aurio methaurio (gt mikri koinonia eimaste) isos vretheis stin anagki tou...

    kai oso gia a 1000 euro pou lete... auta itan PALIA.. tora o misthos einai 650-750 euro.. kai elate eseis na mou peite oti pernei kapios apo tin dimotiki astynomia perisotero..

    Oso gia tis armodiotite tis dimotikis astynomias pou lete poloi.. apla exo na sas pw oti exei poli perisoteres apo oti fantazeste.. to oti den iparxei organosi kai ta mesa gia na tis askisei einai ena allo megalo thema!

    Anoikste ligo ta matia sas.. mpite kai ligo sto google kai psakste prin milisete kai skeftite oti autos o anthropos einai ekei gia 5-6-7 ores kai isos na exei na plirothei 4-5 mines.. ara gt na asxolithei mazi sou pou den exeis tin logiki na min parkareis panw se rampa AMEA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/12/11 15:14

    KYRIE DHMOTIKE ASTYNOME POU EXEIS μυστική απόρρητη αποστολή
    SE PARAKALO APANTA RE NOUMERO.
    ASTYNOMOS DHMOTIKOS SAINIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/12/11 15:22

    Φίλε 15:08, μόλις επιβεβαίωσες το ότι είσαστε περιττό σώμα! Όταν μου λες πως δεν κόβουμε κλήσεις γιατί μετά πάνε και τις σβήνουν ή ότι αν δεν καταλαβαίνει ο άλλος πως δεν πρέπει να παρκάρει σε ράμπα για ΑΜΕΑ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς, τότε γιατί σας έχουμε; Αυτή είναι η δουλειά σας μεγάλε! Να κόβετε κλήσεις, και να βάλετε μια τάξη σε αυτό το χάλι! Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν αναφέρομαι μόνο στους απλούς αστυνομικούς, αλλά σε όλο το σώμα. "Σκίσε" αυτόν τον καραγκιόζη που σου λέει πως ξέρει τον "τάδε" ή κατήγγειλε τον προιστάμενο που σβήνει κλήσεις, και θα έχεις όλους τους υγιείς πολίτες μαζί σου. Αν δεν μπορείτε, κλείστε το το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/12/11 15:24

    Στην κρεμάστη μόνο στα σχολεία είναι χρήσιμοι αλλιώς μέσα στο χωριό δεν κάνουν τίποτα !!!!!! ο κεντρικός δρόμος όλος παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά και αυτοί ρεμβαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/12/11 16:12

    @ 15:22
    Katarxin xerome poli pou milas poli politismena kai gia auto tha sou apantisw.

    Simfono mazi sou oti prepei na ton "skisoume" ton M@l@k@ pou leei to otidipote i na pame kontra ston proistameno.. kai auto tha mporousa na kanw (kai exo kanei) ALLA stous diskolous kairous tora pou egw prosopika exo anagki auti ti douleia.. protimo na kratisw tin douleia mou kai as pesei ligo i aksioprepia mou.. gt mou miosan ton mistho kai me exoun kai trexo gia to tipota opos les kai esi.. Den einai sosti i apopsi mou alla auta ta 700 euro ta xriazome kai an mporousa na vrw alou douleia tha eixa fygei idi.. simfono apolita pantos me auta pou les alla apo tin meria tou dimotikou astynomou ( i tou kathe armodiou na frontisi gia tin taksi kai ti sosti stathmeusi) isos einai ligo diaforetika ta pragmata...

    O paralogismos pou iparxei se mia ipiresia tetoia den mporeis na fantasteis pou ftanei.. pantos exeis dikio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/12/11 16:16

    @ 16/12/11 15:14
    Διαβασζω τα οσα γραφονται και απαντώ. Απαξιώ δε να μιλησω σε σενα μια και ΔΕΝ γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Δεν θα ρίξω το επιπεδό μου στο δικό σου. Γελοίε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/12/11 16:22

    ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ; Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ; ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!

    ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΖΩΝ ΡΑΜΠΟ ..ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΑΔΕΚΑΣΤΕ ΚΡΙΤΗ..ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ

    ΑΙ ΣΤΟ ...... ΠΙΑ

    ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/12/11 20:51

    Φίλε 16:12 τα δέχομαι όλα αυτά που λες. Πραγματικά είναι εποχές που το πρώτο που πρέπει να διαφυλάξουμε είναι η δουλειά μας. Φυσικά εσύ από μόνος σου, δεν έχεις την δύναμη όσο και αν το θέλεις να κάνεις την δουλειά σου σωστά όπως προφανώς θα ήθελες. Η δική μου αντίθεση και κατακραυγή, και φαντάζομαι κάθε σκεπτόμενου, είναι προς το σώμα γενικότερα. Όλοι ξέρουμε τι σαπίλα υπάρχει στο Ελληνικό δημόσιο. Τα πυρά πάνε προς τα πάνω και όχι σε εσένα τον απλό αστυνομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κωστας16/12/11 23:11

    Καλησπέρα.Ειμαι δημοτικός αστυνομικός στο δήμο της Αθήνας,δν γνωρίζω τι γίνεται στη Ροδο ή όπου αλλού υπάρχει η υπηρεσία,αλλά πάνω κάτω διαβαζω τα ίδια πραγματα.Θέλω πριν σχολιασω να πω πως οπως σε ολα τα επαγγελματα ετσι κ στη ΔΑ υπαρχουν καλοι κ κακοι υπαλληλοι οποτε η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Συνεχιζοντας θα σχολιάσω 2 πραγματάκια κ αν θέλετε κανουμε κουβεντούλα.Καταρχάς αναφέρθηκε οτι οι δημ.αστυνομικοι πρεπει να απολυθούν γιατι δν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(οπως γραφτηκε)...οκ εγινε,κ μετα????θα εχουμε εναν Χ αριθμο ενεργου εργατικου δυναμικου στο δρομο χωρις δουλεια κ μελλον(οχι πως η ΔΑ ειναι ΤΟ μελλον αλλα λογω συγκυριων ΔΕΝ θα βρεθει εύκολα δουλεια)Υστερα παλι θα κοιταμε τους δεικτες της ανεργιας κ θα λεμε:Μα καλα,πως φτάσαμε ως εδω???Επισης ο μισθος μας ειναι στα 730 ευρω(ΔΕ 618+110 υπερωριες του ΣΚ)οτιδηποτε αλλο γραφτει 1000+ δν ισχύει.Αναφερθηκε οτι η ΔΑ ειναι αχρηστη....Ριξε μια ματια στο νομο 3731/2008 σχετικα με την αναδιοργάνωση της ΔΑ κ αφου το διαβασεις καλα,σκεψου:Ποσες απο αυτες τις αρμοδιοτητες ειναι εφικτες να γινουν???Μηπως το προβλημα ειναι πιο πανω?Μηπως χρειαζομαστε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ?Ξεκαθαριζω πως οταν η ΔΑ εχει πανω απο 50 υπαλληλους τοτε εκτελει ΟΛΕΣ τις αρμοδιοτητες,αν εχει λιγοτερους εκτελει μερικες(δν ειμαι σίγουρος ποιες ακριβως)Επισης καποιος "εξυπνος" ανεφερε οτι ο κουβας με τα σκατά ειναι πιο χρησιμος απο τους ΔΑ...Να δω κουβα να περναει τυφλο απο το δρομο,να ρυθμίζει την ομαλη διέλευση των μικρων παιδιων,κ πολλα αλλα κ μετα θα παραιτηθώ. Κάτι άλλο: Παίζονται παιχνίδια πανω στις πλάτες μας.Αρκει να αναφέρω πως πηγαίνουμε μετα απο καταγγελια για καπνισμα βεβαιωνουμε παραβάσεις κ στο τέλος σβήνονται οι κλήσεις...ειμαστε εμεις οι χαζοι κ ο καταστηματαρχης γελάει.Θελω παρα πολλα να γραψω ακομα αλλα θα καταχραστω τον χωρο κ δν το επιθυμώ.Βεβαια δν περιμενω να μας λυπηθειτε κ να αλλαξετε γνωμη για μας,φταιμε κ εμεις -ως ενα σημειο- για τα σχολια του κοσμου.Θα μπορουσαμε να ειμαστε ευπρεπεστερα-προβλεπομενα ντυμενοι,οχι σαν αστυνομια(τυχαιο?) αλλα σαν δημοτικοι υπάλληλοι οπως ειμαστε πραγματικα-ειδικο ενστολο προσωπικό, κ οχι σωμα ασφαλειας οπως είναι η αστυνομια-Κλείνοντας θα αναφερω 2 πραγματα:Αν εμεις σαν πολιτες ειμασταν ΣΩΣΤΟΙ απεναντι στον συμπολιτη μας κ του φερομασταν με σεβασμο(απροσκοπτη διελευση σε πεζοδρομια ραμπες ΑμεΑ κτλ)τοτε το ονειρο του φιλου μας θα χε γινει πραγματικοτητα,δν θα υπηρχαμε σαν υπηρεσια-οπως φαινεται προς τα εξω-που κοβει κλησεις,αλλα θα καναμε κατι αλλο,κ τελευταιο κ κλεινω,σκεφτειτε ενα πραγμα:Κατω απο την στολη που μας δωσανε να φοραμε,ειμαστε κ εμεις ανθρωποι-πολιτες,ζουμε διπλα σε σας,καταλαβαινουμε τα προβληματα των ανθρωπων,διαδηλωνουμε κ εμεις απεναντι στο αναισχυντο κρατος...Υπαρχει οργη...μην την βγαζετε εκει που μπορειτε...την προηγ Παρασκευη εστειλαν στο νοσ/μειο απο το πολυ ξυλο εναν συναδελφο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...10 ατομα εναντιον 2...Ο πρωτος την γλυτωσε ελαφρα με σπασμενο αγκωνα κ ανοιγμενο κεφαλι.........Φανταστειτε τον αλλο........Καληνυχτα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/12/11 08:57

    FILE STHN DHMOTIKH ASTYNOMIA IALYSOU EXEI 2 TYPOUS POU ERXONTE KAI KALA GIA ELEXO YPOGRAFOUN KAI FEUGOUN ENO PANO APO 10-20 ATOMA KAPNOZOUN GIATH?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κωστας17/12/11 12:07

    Όταν καπνίζει ένας πελάτης σημαίνει ότι έχει την ανοχή του καταστηματάρχη άρα πρωτίστως τιμωρείται ο καταστηματάρχης(600 ευρώ) κ δευτερεύοντος ο πελάτης,ο οποίος πρέπει να χει την ταυτότητα μαζί του ώστε να βεβαιωθεί παράβαση κ στον ίδιο(50 ευρώ).Αν δν εχει τότε πρέπει να έρθει αστυνομία. Είναι μια διαδικασία χρονοβόρα η οποία στην πράξη δν είναι σχεδόν καθόλου εύκολη να γίνει. Προσπάθησε να φανταστείς τον ΔΑ να λέει σε μερικούς από τους 10-20 πελάτες που καπνίζουν ότι παραβαίνουν τον νόμο κ θα τους επιβληθεί πρόστιμο...Δν χρειάζεται να πω τπτ άλλο έτσι?ΕΑΝ όμως ΕΣΥ που ήσουν μάρτυρας σε όλο αυτό υποστήριζες τον ΔΑ σ αυτό που έλεγε, τότε ίσως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Χρειάζεται βούληση απ όλους κ αυτο που έλεγα κ χθες.ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνάνθρωπο μας.Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει οτι του "καπνίσει"Αυτή η νοοτροπία(του κάνω οτι θελω) που έχουμε πρέπει να σταματήσει.Μην περιμένουμε να βάλουν 2 άτομα τάξη, χωρίς να χουν υποστήριξη απο τους πολίτες(στην περίπτωση σου τους μη καπνιστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος17/12/11 13:48

    16/12/11 23:11 φιλε απο αθηνα, επειδη μας περνάς για μπουρτζόβλαχους, ήμουν αθηνα πολλά χρονια, μπορεί και περισσότερα απο όσα νομιζεις εσυ οτι σε κάνανε αθηναίο, σας βλέπαμε και σας στην ερμού πως το παίζατε Ρομποκοπ ολοι και κυνηγούσατε τους μάυρους, για τα μαγαζια δουλευατε και μην πάτε να βγείτε και σεις οι G.I. Joe της Πάταξης. Είστε μια
    άχρηστη υπηρεσία όπως και να το κάνουμε, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα θελουμε τόσες υπηρεσίες, Δημοτικη αστυνομία και τουριστική αφού ότι κάνετε τελικά στην ασφάλεια όλα καταλήγουν, λες και η τροχαία δεν ξέρει να κόψει κλήσεις. Αλλα κ αλλα φίλε άκυρο επαγγελμα, ελληνικη εφευρεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος17/12/11 14:17

    Eνώ πρέπει να είναι στα φανάρια απο τις 07.30, αυτοί περνάνε με το αυτοκίνητό τους 07.45 και έρχονται στα φανάρια στις 07.55 και σπάνια και οι δύο, ο ένας είναι κάπου πίσω και πίνει καφέ...
    Επίσης, πάντα δίνουν προτεραιότητα στα αυτοκίνητα και μετά απο επτά με οκτώ λεπτα τότε δίνουν προτεραιότητα στον πεζό.
    Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν βλέπει τα κατορθώματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κωστας17/12/11 17:46

    17/12/11 13.48,Θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι η... ελληνική εφεύρεση που λες ότι είναι η ΔΑ ειναι ευρωπαϊκή "εφεύρεση".Ενα "σερφαρισμα" στο ίντερνετ κ θα πεισθείς.(Δες την ΔΑ της Μαδριτης κ θα καταλαβεις τι εστι οργανωση) Όσον αφορά το... μπουρτζόβλαχους, κάτι που εσύ λες αδικείς τον εαυτό σου κ τους συμπολίτες σου.Στην αρχη ανέφερα 2 πράγματα :Δεν ξερω τι γίνεται στη Ρόδο,και ότι υπάρχουν καλοι κ κακοί ΔΑ.(Φίλε 17/12/11 14.17 Στη συγκεκριμένη περίπτωση,είναι μεγάλο λάθος ο ΔΑ που κάθεται πίσω κ πίνει καφέ,ενώ ο συνάδελφος ρυθμίζει την κυκλοφορία,κάποιο ατύχημα να γινει προς το παιδί που ρυθμίζει την κυκλοφορία κ τότε ο συνάδελφος τι θα ισχυριστεί??Οτι δν είδε διότι έπινε καφέ?) την επόμενη φορά που θα το δεις αυτο το σκηνικό, μπορείς να κάνεις 2 πράγματα,ή να τον κράξεις λέγοντας του οτι δν μπορεί να κάθεται ενώ ο συναδελφος δουλεύει, μπορεί να χτυπήσει,ή να πας στους προιστάμενούς του κ να το αναφέρεις.Η ερμου είναι μεγάλη ιστορία,το παρεμποριο της Ερμού πρέπει να χτυπηθεί την στιγμή που έρχονται τα προιόντα στον Πειραιά,κ οχι στον τελικό προορισμό του που είναι (και) η Ερμού.Το παρεμποριο εχει ξεφύγει απο τα χέρια μας,δν είναι να πας να πιάσεις έναν πακιστανο που πουλάει λουλούδια.Η καλύτερη λύση θα ήταν να βοηθήσετε κ εσεις,να μην αγοράζετε πραγματα ευτελούς αξιας,απο πλανόδιο.Παντως να ξέρεις φίλε,μακαρι να μπορούσα να φύγω απο την Αθήνα,όπως εσυ έκανες κ πηγες στον τόπο καταγωγής σου(συγνώμη αν κανω λαθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος17/12/11 21:59

    Προς 17:46
    Φίλε μου, είμαι παππούς και δεν μπορώ να διαπληκτίζομαι μαζί τους (εμείς οι μεγάλοι έχουμε πίεση) και έτσι πήρα τηλέφωνο στην Δ.Α. στον προϊστάμενο και του το είπα. Επέμενε ότι στις 07.30 είναι όλοι στην θέση τους...Του εξήγησα ότι κάνει λάθος και είπε ότι θα το ελέξει.
    Δεν άλαξε τίποτα.
    Μάλλον που και που βλέπω κατά τις 07.45 και τους δύο, αλλά τις περισσότερες φορές πάντα ένας και περίπου στις οκτώ παρά πέντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος18/12/11 14:44

    Εσύ παππού, περνάς 0730, 0745 ή στις 0755; Ή κύκλους κάνεις ή μας δουλεύεις! Μάλλον τα γράφεις μόνο κ μόνο για να τα γράψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος18/12/11 20:18

    Περπατάω συνεχώς αφού πάρω τα εγγονάκια μου στο σχολείο...
    Εάν δεν είσαι Δημοτικός αστυνόμος,ξεκίνα λίγο ποιό νωρίς για την δουλειά σου και θα δείς τι ώρα πάνε στα φανάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος18/12/11 21:14

    Άρα παραδέχεσαι οτι δεν χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο σου... Και ποιο ακριβώς είναι το παράπονό σου που αναγκάστηκες να πάρεις τηλέφωνο τον προϊστάμενο??? Έχει κίνηση στα πεζοδρόμια και χρειάζεσαι ρύθμιση από την αστυνομία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος19/12/11 14:08

    18/12/11 20:18 ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ, ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος21/12/11 12:54

    Καλα ο προιστάμενος?
    Αυτος ειναι που δεν παιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος21/12/11 15:06

    Πηρα τηλεφωνο στον προισταμενο και εγω, και πραγματι πιανουν δουλεια οι δημοτικοι αστυνομοι στις 7.30
    Εχει δικαιο ο Παππους ότι δεν πανε στην ωρα τους στα φαναρια, διοτι τους βλεπω κατα τις οκτω το πρωι, πολυ σπανια πριν, και βγαινει ο 21.14 (Δημοτικος αστυνομος) και ειρωνευεται μεγαλο ανθρωπο γιατι πηρε τον προισταμενο τηλεφωνο...
    Σαν δεν ντρεπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος29/12/11 20:09

    kalispera sas kai apo mena kai egw eimai enas dimotikos astynomikos sto dimo a8inaiwn sumfwnw oti kaneis den einai teleios lete gia anergia kai parola ayta 8elete na apolusoun tous dimotikous epeidi etsi goustarete epeidi den eixate ti na kanete kai stelnete 5mpourdes...8elete loipon na meinoun kai alloi anergoi kai alloi xwris doulia mpravww xaireste me to na kanete kako stous allous ngt loipon na lupi8oume esas an to pame etsi afou eseis oi idoi den kserete ti 8elete...mallon 8a 8elate polu na eixate kAI ESEIS mia 8esoula alla dennn.oso gia ton anagnwsti pou mas apokalei mpourtzovlaxous as dei kalutera apo pio katsikoxwri einai aytos kai meta as milisei...na doume loipon mia mera xwris emas pws 8a ginei i a8ina kai meta ta leme otan 8a sas fane laxano oi mikropolites kai 8a arxizete na trexete...giauto i ellada pei kata diaolou gt o enas trwei ton allon...ma8ete toulaxiston na sta8meyete swsta alla oute ayto kapoioi den to kseroun kai tous xalaei otan einai na plirwsoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος29/12/11 21:24

    Καλησπέρα και απο μένα!Και γω ειμαι δημοτικός αστυνομικός.Δεν θα σχολιάσω τις προσβολές για τους συναδέλφους μου γιατί δεν αξιζει το κόπο.αυτοι που μας κατηγορουν και μας κατακρινουν συνήθως ειναι ατομα που δεν εχουν επιπεδο,ενδιαφεροντα, κουλτουρα και η ζωη τους ειναι να πινουν καφε και να παιζουν κινο με δανικα λεφτα.η απολυτη κατάντια.
    θα πω κατι που ειχε πει ενας σοφος καποτε : οι μεγάλοι ανθρωποι μιλάνε για οραματα,οι μεσεοι ανθρωποι μιλανε για γεγονοτα και οι μικροι ανθρωποι μιλανε για τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος29/12/11 23:07

    kai egw ama eixa goneis na tous ta trww kai na ka8omai oli mera na pinw kafe kai na katigwrw tous allous pistepsteme den 8a douleua omws exoume aksioprepeia kai doleuoume opoia doulia kai an einai auti den ka8omaste na leme paparies gia ta paidia pou agwnizontai na vgaloun to psomaki tous se ayto to xali pou leget ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος29/12/11 23:18

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ (12:54 21/12/11) ΜΗ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΝΤΩΣ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ 07:30 ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ 8 ΠΟΥ ΛΕΣ. ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος30/12/11 12:30

    Πω πω... Πραγματικά, ο τύπος που έστειλε τη δημοσίευση.. Κάνει "Χριστούγεννα" και έξω έχει Πάσχα....... Καλή Χρονιά του έυχομαι, Άντε.. και καλές βουτιές!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος30/12/11 17:39

    Όλοι εσείς που τα εχετε βάλει με τους Δημ.Αστυνομικούς είμαι σίγουρος πως όταν ξαναβγει προκήρυξη θα τρέχετε να κάνετε τα χαρτιά σας πρώτοι πρώτοι.Το κόμπλεξ σας είναι απύθμενο γιατί πολύ απλά κάποιος γνωστος,συγγενής αλλά ακόμα και εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν και δεν είστε ικανοί να διοριστήτε όπως εμείς. Το ότι μας πληρώνεται το ακούω κάθε μέρα από τον κάθε άσχετο αλλά αν σκεφτείται πιο καθαρά θα δείτε πως και εμείς πληρώνουμε κάποιους άλλους, όλα είναι ένας κύκλος. Δεν θα χάσω το χρόνο μου για να σας μεταπέισω απλά έχετε υπόψην ότι όποιος είναι έξω από το χωρό πολλά λέει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος7/1/12 01:42

    Να πω κάτι όσο αφορά τους δημοτικούς αστυνόμους εδώ στην Ρόδο. Ρε σεις ευτυχώς που έχετε αυτή την "ψεύτικη" δουλειά. Δεύτερον, αν δεν είμασταν και εμείς πως θα πληρωνώσασταν. Τρίτον, αντί να κάνετε λιγάκι πίσω βλέποντας πως ο κόσμος δεν έχει που να παρκάρει σε αυτό το μπουρδελόνησο όσο αφορά το πάρκινγκ τους γράφετε αβέρτα Τέταρτον, όταν γράφετε ένα πρόστημο να βάζετε και το όνομα σας όχι μόνο την υπογραφή σας αν έχετε αρχίδια για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και τέλος πέμπτον όσοι νομίζετε πως τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίας αν δεν τα πληρώσετε θα σας έρθει βουνό μετά η εφορία είστε γελασμένοι. Ενας δικός μου άνθρωπος τον έχουν γράψει πάρα πολλές φορές εδώ και χρόνια και δεν έπαθε τίποτα. Άντε γειααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *