ροή ειδήσεων

Είναι επικίνδυνοι, καιρός να φεύγουν…

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη του νοικοκύρη», η κατάσταση δεν πάει πλέον άλλο. Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν υπάρχει χρόνος, ούτε τόπος για να μπορούν να σταθούν στην Δωδεκάνησο Νικητιάδης και Μαχαιρίδης ύστερα από την λαθροχειρία...

που διέπραξαν με ακίνητα της περιουσίας του ροδιακού λαού. Είναι λασπωμένοι και παντελώς ανυπόληπτοι σ’ ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Οσοι τους χαρακτήριζαν έως τώρα άχρηστους, τους αναβάθμισαν στην κατηγορία του επικίνδυνου. Είναι σαν τους τυφώνες τύπου «Κατρίνα» που ανεβαίνουν την κλίμακα από το 3 έως το 5 και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Στην κυριολεξία, όλα τα ρημάζουν, αφήνοντας πίσω ερείπια.
Αύριο (Τετάρτη) στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να διαμηνυθεί ηχηρά και έμπρακτα ότι «κύριοι, πήρατε τον κατήφορο, δεν σας χρειαζόμαστε άλλο, καιρός να τα μαζεύετε και να μας αδειάζετε τη γωνιά».

Άλλη λύση δεν υπάρχει για να αποφύγουμε τα χειρότερα που έρχονται μ’ αυτό το δίδυμο της συμφοράς. Τί λέει, δεν μπορούν να φύγουν διότι είναι αιρετοί; Αστειότητες. Μπορεί να φύγουν, οδηγούμενοι σε πλήρη απομόνωση απ’ όλους τους άλλους τοπικούς παράγοντες και ολόκληρο τον ροδιακό λαό. Μπορεί να αχρηστευθούν και να καταστούν διακοσμητικά μπιμπελό στα ράφια των γραφείων τους. Μπορεί να αποβληθούν από την ροδιακή κοινωνία με εκδηλώσεις περιφρόνησης και πλήρους απαξίωσης.
Διότι δεν έχει καμιά αξία, καμιά ουσία, καμιά σημασία, η έννοια του αιρετού. Όταν ο όποιος αιρετός προδίδει βάναυσα και αναίσχυντα εκείνους που τους εξέλεξαν, τότε έρχεται η τιμωρία της αναίρεσης, της ανάκλησης της ψήφου εμπιστοσύνης που τους δόθηκε.
Όλα τα περιθώρια ανοχής και υπομονής εξαντλήθηκαν. Τώρα είναι η ώρα να προασπίσουμε αυτό τον τόπο, αποκαθιστώντας την διασυρθείσα τιμή και υπόληψή του από τους προκλητικούς λαθρεπιβάτες της εξουσίας.
Αύριο είναι η μέρα του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος ήδη δεσμεύτηκε: όχι, αυτό (σ.σ.: η λαθροχειρία τύπου πορτοφολάδων) δεν θα περάσει. Η μειοψηφία πρέπει να κάνει βήματα παραπέρα, βήματα μέχρι τα άκρα. Αλλιώς όλοι θα είναι υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία της Ρόδου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Κουσουρνάς δεν θα κάνει πίσω και δεν θα επιχειρήσει ασκήσεις ισορροπίας πάνω στο τεντωμένο σχοινί. Διότι το σχοινί, από τη συνεχή χρήση, χαλάρωσε – θα γλιστρήσει αναπόφευκτα και θα βρεθεί στο κενό. Είναι η τελευταία ευκαιρία που του δίνεται για να αποδείξει ότι είναι δήμαρχος της Ρόδου και όχι κινούμενη σκιά στην δυσώδη κομματική καμαρίλα.
Αυτά αύριο. Σήμερα είναι η μέρα όλων των άλλων: των βουλευτών και των εκπροσώπων των τοπικών φορέων και μαζί των πολιτών. Οφείλουν όλοι να τοποθετηθούν, να πάρουν θέση, σταράτη και ξεκάθαρη κι όχι με μισόλογα και αηδείς πολιτικάντικες φιοριτούρες. Όλα αυτά τελείωσαν.
Η Ρόδος δεν προσφέρεται, ούτε εντάσσεται στα πόθεν έσχες (εμφανή και αφανή) των Νικητιάδη – Μαχαιρίδη. Νόμιμος και αποκλειστικός ιδιοκτήτης και νομέας της πατρογονικής περιουσίας είναι ο ροδιακός λαός. Κανένας άλλος. Μόνον αυτός δικαιούται να αποφασίζει τί θα κάνει και πώς θα αξιοποιήσει την δική του περιουσία. Οι όποιοι Νικητιάδηδες και Μαχαιρίδηδες, ας περιορισθούν στα δικά τους περιουσιακά στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο και αν τα απέκτησαν.
Σήμερα και αύριο Νικητιάδης και Μαχαιρίδης θα πρέπει (επί τέλους, καιρός είναι) να παραλάβουν φύλλο πορείας και ας πάνε όπου θέλουν. Στη Ρόδο δεν έχουν καμιά θέση.
Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι της οργής να ξεχειλίσει βρίσκεται ως παγωμένο δάκρυ στα καθαρά νερά των Πεταλούδων.

ΥΓ: Άτακτη υποχώρηση Μαχαιρίδη μπροστά στη λαική κατακραυγή. Στις 4 μμ έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή προς τον υπουργό πολιτισμού κ. Γερουλάνο με την οποία ζητά να παραχωρηθούν τα ακίνητα απ' ευθείας στο Δήμο Ρόδου.

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/12/11 19:29

    Α ΡΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/11 21:03

    Mαχαιρίδη στην συνεντευξη στο tv kosmos είπες ότι το δελφίνι ζωής και ελπίδας δεν ξεκινησε εξ'αιτίας του νηογνωμονα.Ψέματα!!!!!
    Το πρόβλημα με τον νηογνωμονα ξεκίνησε στις 10-09-2011!!!
    Από την 01-01-2011 μέχρι την 10-09-11 τι ενέργειες κάνατε γιά να το στείλετε στα νησιά????
    Τίποτα!!!!!!!!!!
    Ντροπη σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/11 22:07

    αυτος εχει εγκατασταθει στη Συρο...τι τον νοιαζει για τα δωδεκανησα που δεν εχουν γιατρους??αντε...τωρα θα το ξεκινησει το δελφινι ο ΔΡΑΚΙΟΥ, και ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ!!!! τα χαπιαααα μουυυ!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/11 00:24

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!
    ΠΑΛΟΥΚΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/11 00:42

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!- Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/11 06:11

    ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/11 09:38

    Ρε καράβλαχε που μας λες και Τσαμπίκους. Τι δουλειά έχεις εδώ? πήγαινε στο κατσικοχώρι που δεν υπάρχει ούτε στον χάρτι και άσε μας ύσηχους. Ηρθατε εδώ όλα τα λαμόγια και έχετε και μούτρα και μιλάτε. Κομπλεξικέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *