ροή ειδήσεων

Σπήλαιο με σταλακτίτες στη νότια Ρόδο

Σπάνιες φωτογραφίες από το RODIUS που απεικονίζουν ένα σπήλαιο στην Νότια Ρόδο με σταλακτίτες εξαιρετικής ομορφιάς. Ίσως να μην είμαστε συνηθισμένοι στο νησί μας...
από τέτοιου είδους σπήλαια, και ίσως να μην γνωρίζαμε την ύπαρξη τους όμως το ιστολόγιο μας βγάζει από τα συρτάρια του κάποιες παλιές φωτογραφίες της εν λόγω σπηλιάς με δύο στόχους.
1. Για να δούμε όλοι μας την σπάνια ομορφιά του νησιού μας
2. Για να επιχειρήσουμε να φέρουμε το θέμα αυτό ξανά στο προσκήνιο, μήπως και κάποια στιγμή το εκμεταλλευτούμε.

Τέτοια φυσικά φαινόμενα, όπως σπήλαια με σταλακτίτες, σε άλλες χώρες εκμεταλλεύονται πλήρως. Εδώ;;;;
Κάποιοι αρνούνται πεισματικά να βοηθήσουν στην εκμετάλλευση αυτής της σπηλιάς, ενώ ταυτόχρονα η αδράνεια του δήμου κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.
Το RODIUS παραθέτει τις παρακάτω φωτογραφίες στους αναγνώστες του, ενώ ταυτόχρονα ζητάμε από όλους όσους μπορούν να το διαδώσουν.
Δείτε τις φωτογραφίες:



















http://rodius.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/11 10:23

    Που ακριβως βρισκεται?? ιδεα δεν ειχα οτι υπαρχει εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/11 10:32

    Πείτε μας που βρίσκεται... και εάν είναι προσβάσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/11 18:57

    ας μας πει κάποιος που βρίσκετε!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/11 21:26

    ΌΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ: 1ον ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ κΚΑΙ 2ον ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ INDIANA JONES ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ μμμμμμ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/11 06:43

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/12/11 08:56

    απο οτι φενετε ειναι λαξευμενο δηλ πρεπει να εχει φτιαχτει απο ανθρωπινο χερι. καλυτερα αυτοι που το ξερουν να κρατησουν το στωμα τους κλειστο γιατι θα εχει και αυτο την ιδια τυχη με αλα σπηλαια πανω στη ροδο. η Ροδος εχει πολλα σπηλαια αλλα δεν φενονται οταν κινησε μονο πανω στην ασφαλτο!!!! αν μπορει ο σιντακτης να παραθεσει μερικες φοτο ακομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ;

    2. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΔΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΩ ΒΡΥΣΗ

    3. ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΣΣΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΕΙΡΑΤΩΝ.

    4. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ.

    5. ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ.

    6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 100%. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

    Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε τα mail μας στο rodius και ρωτήστε.

    υ.γ Ευχαριστούμε το ''παραπονα Ρόδο'' που το δημοσιευσε. Τέτοια μέρη πρέπει να εκμεταλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/12/11 01:35

    ΝΑΙ ΕΙΔΑ , ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΦΤΩΧΕΣ ΒΙΛΛΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΠΑΖΟΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΛΛΕΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ! ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΓΟΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/12/11 15:03

    Αγαπητε φιλε.που μιλάς για την "μεγαλη φτωχεια" στην Ν Ροδο
    1) τις φτωχες βιλλες δεν τις κανουν οι φτωχοι ανθρωποι ( ρωτησε να δεις που ανηκει η καθε βιλλα
    2)Ταβερνες...μετρημενες στα δαχτυλα ..δεν ειναι δα και οσες εχει η Δυτικη μερια της Ροδου
    3)Ξενοδοχεια ...γιατι να μην εχει?? πρεπει να μεινει χωρις αναπτυξη? Να αναπτυσσετε δλδ μονο ενα κομματι της Ροδου ετσι? Δεν καταλαβες οτι η βιομηχανια μας ειναι ο τουρισμος και πρεπει να τον φυλαμε ως κορη οφθαλμου?? Οσο για τις μπαζωμενες παραλιες καποιοι εχουν την ευθυνη Τα χωρια αυτα εκει εξω εχουν να προσφερουν απο ολα ! Το γρηγορο κερδος ανηκει σε καποιους που δεν εναι Ροδιοι και δεν αγαπουν τον τοπο τους ! Τα σχολια σου λοιπον τα ειρωνικα σε αλλη "παραλια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/12/11 21:13

    Καλά ρε φίλε, τα χωραφιά ανήκουν σε μη νοτιοροδίτες, καταπάτητές είναι όλοι αυτοί,πουλάτε τον τόπο σας στους ξένους για να βγάλετε χρήμα να πάρετε τα αυτοκινητά σας,και είδα ρε μαγκες την αναπτυξη , σκουπίδια, αλλοδαποί εργαζομενοι στα ξενοδοχεία, Έλληνες απλήρωτοι, επιδοτήσεις για ανηπαρκτα χωράφια και δεν είναι δικιά σου η παραλία να διώχνεις, όσο και να την μπαζώσεις και όσα beach bar και να φτιάξεις ροδιτακι, δεν είναι τυχαίο που σας βγάλανε και το κουσούρι νοτιοροδιτες, εδώ κακόμοιρες φώκιες σκοτωσατε και τουμπεκί την κάνατε. Ξέρεις κάτι, στα αρχίδια μου, χτύστε και καμιά 10αριά καφετεριες γύρο από την σπηλια και βάλτε 5 ευρω τον καφέ για να δείτε ανάπτυξη και λίγο κουλό δεν είναι αυτό που είπες για τις βίλλες ; στα λόγια μου ερχεσαι, θα έχετε λεφτά να πουλατε και να αγοράζετε χωραφια και βίλλες! λοιπόν εσύ σε άλλη παραλία, εγω τουλάχιστον σέβομαι τον τόπο μου και τον ξένο τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/12/11 00:31

    Σου ειπε κανενας οτι εμεις οι Ροδιοι δεν αγαπαμε τον τοπο μας???
    Καταπατητες??? Αληθεια??? Παμε μια βολτα στο κτηματολογιο!!Παντου αγαπητε πωλουν και αγοραζουν!!Παντου υπαρχουν σκουπιδια ,παντου υπαρχουν απληρωτοι εργαζομενοι ( και λυπαμαι γ αυτο),παντου υπαρχουν αλλοδαποι!!Οσο για τις επιδοτησεις ΠΑΝΤΟΥ ! Οσο για την παραλια χιλιομετρα ειναι δεν σε φτανει??Αλλα...απο αυτα που γραφεις και χρησιμοποιεις λεξεις πεζοδρομιου καταλαβαμε το επιπεδο σου!! Οσο για το "ΡΟΔΙΤΑΚΙ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΑΓΩΓΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/12/11 05:41

    Αν αγαπάς τον τόπο σου τον προσέχεις και δεν χρησιμοποιείς λέξεις οπώς είνα ιη " βιομηχανία¨" που είναι πιο ανάγωγη από τις δικές μου, τί έγινε; χτυπησα κάτι που πονάει; τι να κάνουμε στο κτιματολόγιο; ε΄γω θυμάμαι τι έβλεπα και τώρα τί βλέπω! ρώτα του τόσους ροδίτες που δουλεύουν στις δουλειές ΣΑς, αλλά βέβαια θα έχεις κανένα κωλοχόραφο εκεί και το ονειρεέυεσαι τσιμέντο, η αγωγή μου όσο ανάγωγη είναι για σένα τόσο φιλόπατρη είναι για τον τόπο μου, που γράφω έκει που δεν πιάνει μελάνι τον ξένο και προσπάθω να τον προστατέψω από κάθε εχθρό , προδότη ή ξένο, αλλά εσύ με τά " γλυκά λόγια" προσπαθεις να κερδίσεις συμπάθια, βάλε όλο την αγάπη σου που μετριέται σε ευρω ( παλια θα τα λέγαμε μάρκα) εκεί που δεν το βλέπει ο ήλιος και φέρτε κανένα τραγουδιστί όπως κάνετε κάθε χρόνο να τα οικονομίσετε και αν είστε τυχεροί δεν θα σας πιάσει φέτος η εφορία! είδα και στις μεγάλες φώτιες πριν λίγα χρόνιαμ αντί να στέλνετε να πάτε να σβήσετε τις φωτίες στα δάση, τρέχατε να σώσετε το ξενοδοχείο του κάθε μαλάκα και την κάθε αποθηκη του κάθε κωλοχωριάτη! αυτή είναι η αγάπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/12/11 05:46

    ΥΓ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥς ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΒΑΙΑ ΚΥΡΙΕ "ΚΑΛΕ ΤΡΟΠΕ" ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΑΡΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ; Ε; ΗΡΩΕΣ; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/12/11 14:18

    1ον. πιδιξατε το θεμα
    2ον. κουμαντο κανει ο καθενας για τον πισινο του και απευθινομαι σε σενα 10/12/11 05:41,αν εχεις αμφιβολιες για τις κυριοτητες των οικοπεδων τραβα πολεοδομια. πινασε ο φουκαριαρης ο αγροτης και το πουλησε κουμαντο θα του κανεις??οταν στη Ροδο υπηρχαν τιτλοι ιδιοκτησιας της γης εσεις λεγατε..."ειναι του παππου μου που του το ειπε ο προ-προ-παππους του κλπ κλπ κλπ."
    3ον. στις φωτιες ησουν εκει? και αν ναι πρεπει να ησουν ενας (απο τους πολλους τυπους) που ηρθε με κοντο παντελονακι και παντοφλες για να βοηθισει σαν εθελοντης ή που χαζευε στο πρατηριο στη λαρδο την φωτια που εκεγε απο πανω του.. μαγκα εγω μαζι με πολλους ΡΟΔΙΤΕΣ ξενυχτισαμε πανω στα βουνα εκεινες τις μερες καναμε 5 μερες να παμε σπιτι και τρωγαμε ψωμι με ελιες και σαντουϊτσ (ή αλλιως μπανινακι οπως το λεμε εμεις οι ΡΟΔΙΤΕΣ)που μας προσφεραν οι λαρδιακοι και οι λαερμενοι. μην μιλας λοιπον για φιλοπατρια και ποιος αγαπα τον τοπο του γιατι ειναι ενα θεμα που ποναει ολους τους ΡΟΔΙΤΕΣ. αντε πιες το καφε σου ξερωλλα!
    Υ.Γ. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/12/11 18:20

    Να αγιασει το στοματακι σου!!!!Ο τυπος φαινετε δεν γνωριζει ...οσο για το κολοχωραφακι μου σε πληροφορω οτι δεν καταγομαι απο την Ν Ροδο ουτε χωραφακια εχω Απλα σου επισημενω ξερολα οτι ΛΑΤΡΕΥΩ τον τοπο μου !!!Και αν καποιος για τον α ή β λογο πουλαει τα χωραφακια του εσενα τι σε πειραζει..κουμαντο στην περιουσια και στην τσεπη του καθενος θα κανεις?? Ξερεις εσυ αν οι αν8ρωποι αυτοι ειχαν οικονομικα προβληματα??...και δεν μιλαω για να κανουν τον καμποσο Οσο για την φωτια ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ειμασταν ΠΑΡΩΝ Οχι για να την Βλεπουμε...Αντε λοιπον στο μερος σου και να αφησεις τους ΡΟΔΙΟΥΣ στο δικο τους ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ που ειμαι ΡΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/12/11 23:58

    Kala tou xronou otan 8a pigenete stis paralies sas me eisitirio stin eisodo Rodites 8a ta poume , min ksexasete na poulisete kiales paralies kai na dosete ola sas ta xwrafia gia antiparoxi mamo8refta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/12/11 00:37

    ειδες εσυ πουθενα στη Ροδο ιδιοτικη παραλια? μια πηγε να πουλιθει πριν πολλα χρονια (αγια αγαθη) και εγινε χαμος. απολαυσε βρε ανθρωπε μου την θαλασσα και τον καθαρο αερα και μην μιλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/12/11 18:23

    11/12/11 00:37 Mias k eisai asxetos poulane tin tsampika ta afantou kai tin Alimia dipla apo tin xalki ala tetio kimismeno mamo8refto roditis pou eisai pou na to kseris traba glentise ta lefta tou pires poulontas tin periousia tou patera sou k agorase k esi ali mia porse k pexto kagouras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/12/11 23:55

    και εσυ βλαχο πιγενε να διαβασεις κανενα νομο να ξεστραβωθεις!! και για να ξερεις η παραλιες ειναι για ολους ακομα και αν πουλιθουν τα οικοπεδα μπροστα απο αυτην οι ιδιοκτητες των οικοπεδων υποχρεουντε απο τον νομο να αφισουν δρομο προς την παραλια. ακομα και αν οικοδομιθουν. παρε παραδειγμα τα νεα ξενοδοχεια διπλα στο paladium στο φαλιρακι που χτιστηκανε στη σειρα το ενα διπλα στο αλλο αλλα αφισανε δρομο αναμεσα τους. προτου χτιστει το paladium ξερεις τι ειχε εκει??? μια καντινα και μια ταβερνουλα τιποτα αλλο. σε καλιψα??? οσο για την πορσε τι να την κανω μου φτανει το φιατακι μου, μου ειρθε και το σημα 135 ευρω μια χαρα ειμαι. αυριο θα ερθεις μαζι μου στις ελιες να δεις πως βγαινει το μεροκαματο η φοβασε μην γεμισουν αγκαθια τα βελουδινα χερακια σου? και δεν σου ξανα απαντω γιατι αυτα που ελεγα για σενα το κανω και γω τωρα και δεν γουσταρω. και στο κατω κατω της γραφης πολυ σιμασια σου εδωσα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *