ροή ειδήσεων

Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου σε κατάστημα παιχνιδιών!

Γονείς το νού σας!
Γεγονός χτεσινό που μου διηγήθηκε ένας φίλος...
Ψώνιζε στο γνωστό μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στη Ρόδο, και σε κάποια φάση, μία μητέρα έψαχνε το κοριτσάκι της...

Κλείνουν τις πόρτες και αρχίζουν το ψάξιμο. Τελικά το εντόπισαν μέσα στην τουαλέτα,
... μαζί με 2 τσιγγάνες οι οποίες το είχαν κουρέψει και αλλάξει ρούχα!!
Κάπως έτσι, μου τα είπε ο φίλος και έμεινα! Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας πει καμία λεπτομέρεια pls...
Είναι τραγικό το περιστατικό, κάτσε καλα! Αν ήμουν εγώ η μανα?
Θα της είχα βγάλει τα μάτια με τα πόδια της μπάρμπης...
Μανάδες, το νου σας, άστε τα τούρκικα σήριαλ το φεισμπουκ και τα εσεμες και κοιτάξτε να μεγαλώνετε ΣΩΣΤΑ τα παιδιά σας.

Και κάτι για τους γονείς με παιδιά ηλικίας 16+ … Μόνο αυτούς που ΔΕΝ πιστεύουν ότι ο Παπαδήμος θα σώσει την Ελλάδα!

Πολλά παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας έχουν μεσάνυχτα για το τί παίζεται τόσο καιρό με το ξεπούλημα Ελλάδας και την εξαθλίωση που βιώνουμε. Ξέρουν όμως ποιός Dj παίζει σε κάθε μπαράκι της Παλιάς Πόλης...
Οι γονείς πρέπει να συζητάτε για τα γεγονότα με τα μεγάλα παιδιά και πείτε αλήθειες! Δεν τα λένε στα σχολεία αυτά, ούτε βεβαίως η τηλεόραση, εκτός μερικές περιπτώσεις.
Μπείτε στο ίντερνετ , δείτε το kontra channel , ψάξτε στο google για Μπιλντενμπεργκ, σιωνιστές, σκάνδαλα χρηματιστηρίου, ορυκτός πλούτος Ελλάδας, ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ γενικά προβληματηστείτε με τα παιδιά σας.

Επίσης παραδεχτείτε αν κάνατε κάποτε κάποιο πολιτικό ρουσφέτι, μετανιώστε και βοηθήστε τα παιδιά σας να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους! Αλλιώς σε 1-2 χρόνια θα κλαίτε όταν τους βλέπετε να είναι σαν τα χαμένα από κάνα καινούριο ναρκωτικό... Λυπηρό σκηνικό αλλά είναι ακόμα ένα επακόλουθο του ΔΝΤ όπως είδαμε και στην ιστορία της Αργεντινής.
Έτσι είναι... την ύστατη τούτη στιγμή αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Κάντε το χρέος σας και μιλήστε σοβαρά με τα παιδιά σας.
Μην κάθεστε να βρίζετε την κυβέρνηση από τους βολικούς καναπέδες σας.

Πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας στην επόμενη πορεία στο Μαντράκι.
35χρονοι ακόμα μένουν με τους γονείς! Κατάντια! Ταρακουνήστε τους και βοηθήστε τους για μια επανάσταση, ένα ξεσηκωμό για καλύτερες μέρες, ξεκολλήστε τα μυαλά σας!

Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/11 12:20

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/11 12:35

    telika mporei kapoios na epiveveosei to peristatiko? an pragmati sinebei einai poli sovaro. oi 2 tsigganes sinelifthikan? pou einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/11 12:48

    το περιστατικό δεν το ξέρω αλλά λίγο μουφα μου ακούγετε όπως και πολλά άλλα που γίνονται τελευταία στο νησί μας, μάλλον κάποιοι θέλουν να μας τρομοκρατήσουν να μην βγαίνουμε πια από το σπίτι. Τώρα για τα υπόλοιπα που γραφεί ο φίλος είναι μπαρούφες δεν φτάνει που έχουμε πέσει εμείς σε κατάθλιψη αλλά να κάνουμε καταθλιπτικά και τα παιδιά μας. Αυτές της αριστερίστικες πίπες του στιλ ‘να κατέβουμε όλοι στο Ματράκι’ και να φωνάξουμε κάτω η πλουτοκρατία και θα χεστή όλος ο πλανήτης και όλα θα αλλάξουν πρέπει να τις κόψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/11 13:11

    12:48 συμφωνω απολυτα μαζι σου!
    Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα το ολο σκηνικο με το παιδακι αλλα μηπως το παρατραβηξε το θεμα ο αρθρογραφος; Απο μια καταγγελια ξεκινησε και τελειωσε σε τροπους σωστης διαπαιδαγωγησης των παιδιων μας. Τι σχεση εχει το ενα θεμα με το αλλο ουτε που το καταλαβαινω. Πολιτικη προπαγανδα με καταγγελια πιθανης απαγωγης παιδιου πρωτη φορα βλεπω στα 30 χρονια που ζω. Και μη χειροτερα να λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/11 13:28

    Το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρει ο φίλος άκουστηκε πριν από τουλάχιστον τρία χρόνια και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν.Αν ευσταθεί θα πρέπει να έχει γίνει κάποια καταγγελία κάπου ή έστω να έχει γραφτεί σε κάποια εφημερίδα.Μπορεί να ειπώθηκε απλά γιά να πλήξει το συγκεκριμένο κατάστημα.Αν αληθεύει πάντως κακώς που κουκουλώθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/11 13:37

    4/12/11 13:28 -> +1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/11 14:33

    Καθε χρονο το ιδιο περιστατικο γραφετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/12/11 14:55

    Τι σχέση έχει ένα τέτοιο πιθανό περιστατικό με την υπόλοιπη αρλουμπολογία για τη διαπαιδαγώγηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/12/11 15:32

    Πρέπει να είναι κανείς πολύ μπούφος για να πιστέψει αυτές τις βλακείες. Είπε ένας αργόσχολος μια αρλούμπα πριν από χρόνια και κάποιοι ανεγκέφαλοι το αναπαράγουν σαν αληθινό γεγονός. Ντροπή και σε όσα blogs αναπαράγουν τέτοιες αθλιότητες χωρίς να το έχουν διασταυρώσει πρώτα. Όσο για τον αρθογράφο, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/12/11 16:07

    Εγώ το περιστατικό το ακούω κάθε χρόνο τα τελευταία 4-5 χρόνια... FAKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/12/11 16:47

    Μα και στο κάτω κάτω και αλήθεια να είναι πως αφήνει ένας γονέας το παιδί του χωρίς επίβλεψη?Έχει και ο γονέας το μερίδιο του για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στην Ιαπωνία όταν ένα κοριτσάκι ξέφυγε από τους γονείς του,βγήκε στο δρόμο και το πατούσαν τα φορτηγά και οι περαστικοί το προσπερνούσαν.Τώρα τα υπόλοιπα που λέει το άρθρο για την συμπεριφορά μας ως προς τα παιδιά μας εγώ τα ακούω βερεσέ.Ο καθένας γονιός έχει τον δικό του τρόπο και δεν θα αλλάξει κάτι αν πάω ξανά στο Μαντράκι να φωνάξω όπως πήγα και τις άλλες φορές.Χάσιμο χρόνου είναι αφού σε αυτή την χώρα μόνο ο λαός δεν ακούγεται!Κατά τα άλλα εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/12/11 16:55

    η ιδια ιστορια δηθεν εχει συμβει αλλες τρεισ φορες στο καρφουρ της ροδου, στα στερ η σε οντεον της θεσσαλονικης και 2 φορες στο mall στο μαρουσι στην αθηνα. τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες μωρε???φυσικα πρεπει ολοι να προσεχουν τα παιδια τους ανα πασα στιγμη και την διαπεδαγωγηση τους κτλ αλλα ελεος πια με τισ ηλιθιοτητες .το να σπερνουμε τον πανικο χωρις λογο ειναι εγκληματικο. ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι λοιπον στο τι διατυπωνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/12/11 16:55

    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ..Κ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ?ΑΙΝΤΕ...Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ...ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Κ ΟΛΑ...ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/12/11 16:59

    ψευτοψυχολογικές φιλοσοφίες του κώλου γραμμένες από -προφανώς- ανεγκέφαλο άτομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/12/11 17:04

    τι κουρεμα εκανε στο παιδι??οχι,γιατι αν κουρεθει καλα η γυφτισσα να παω να με κουρεψει και μενα. γιατι να τα δινω σε κομμωτριες δηλαδη?? α ειναι δυσκολοι καιροι κ καλο ειναι να κοιταει ο καθενας την τσεπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/12/11 17:07

    tou ta ekopse moikana perase kai tis akries me keri kai ta evapse prasina na min rupainoun to perivallon!xaxax eleos re paidia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/12/11 18:33

    Πολυ στημενη η ιστορια .
    Μεγαλο παραμυθι .
    Φαινεται καθαρα απο τον τροπο που συνεχιζει να γραφει μετα την αναφορα του δηθεν περιστατικου .
    Ειναι φανερο οτι ο ποιητης θελει να περασει καποια μηνυματα και χρησιμοποιη το περιστατικο σαν προσχημα .
    Αν συνεχισουν να δημοσιευονται σχολια τετοιου επιπεδου στο blog το σιγουρο ειναι οτι θα χασει την επισκεψιμοτητα και την οποια σοβαροτητα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/12/11 18:53

    periergo pou to sugkekrimeno peristatiko akougetai ta teleutaia duo-tria xronia kathe pasxa kai xristougenna!o nown noeito!giati kapoioi to anaferoun se periodous giortwn arage?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/12/11 21:27

    γραφετε Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ πια αυτην την νεοφερτη <>εσεις εχετε δει Αγγλους να γραφουν με ελληνικους χαρακτηρες???ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!........Ακομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/12/11 01:14

    το περιστατικο το εχω ξανακουσει και στην θεσσαλονικη σημασια εχει οτι γινεται εδω κλεβουν σκυλια τα παιδια θα αφήσουν σημασια εχει οι γονεις να προσεχουν τα παιδια τους και στα πολυκαταστηματα να μην τα αφληνουν απο διπλα τους οι καιροι αλλαξαν και δεν κινδυνευουν μονο τα μικρα αλλα και οι εφηβοι ηδη εχουμε θανατους στην Ρόδο 17 χρονης απο σκληρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/12/11 09:06

    Αν και εγώ είμαι δυσκολόπιστος, το μονο σίγουρο είναι ότι πράγματι γίνονται αυτά και μάλιστα προς πώληση παιδιών για παράνομες υιοθεσίες αλλά και για τα όργανα τους από τσιγγάνικες και διαφορες άλλες μαφίες, έχουν ακουστεί παρα πολλά παρόμοια περιστατικά από εξαφανισμένα παιδιά και ακόμα τα ψάχνουν...αν ζουν ακόμα.
    Εδώ στην Ρόδο δεν έχουν αναφερθεί ακόμα τέτοιου είδους περιστατικά αλλά το κακό δεν αργεί να γίνει, συμφωνείτε? Και φυσικά στη Ρόδο υπάρχει η βία στα παιδιά, τα ναρκωτικά, η παιδεραστία, η ασέλγεια και ένα σορό άσχημα πράματα για τα παιδιά μας από την κοινωνία τις Ρόδου. Υπάρχουν επίσημες καταγγελίες για παιδεραστές, και συγγενείς που ασελγούσαν σε αυτά. Το ότι είμαστε δυσκολόπιστοι αυτό δεν πάει να πει ότι βάζουμε παρωπίδες και κάνουμε του κεφαλιού μας βάζοντας πάνω από όλα τον εγωισμό μας με την δικαιολογία ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μεγαλώσει όπως ξέρει αυτός τα παιδιά του, και έτσι τα περνούν στο λαιμό τους από ημιμάθεια μονο και μονο που είναι και το χειρότερο από όλα.....Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/12/11 09:19

    Και να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα....
    Το να μαζευτούμε στο μανδράκι... με το κόντρα channel τον παπαδήμο και το κκε έχουν καμια σχέση με τα περιστατικά τον παιδιών??????????? η μήπως και εσύ παίρνεις τίποτα ληγμένα???? ο ορυκτός πλούτος και τα οικονομικά τις κατεστραμμένης Ελλάδας ενδιαφέρουν ένα παιδί νεογέννητο η ένα που είναι 7-10 χρονών?????? εσύ στα παιδιά σου τι κανεις τους κρέμας ταμπέλες διαδηλώσεων με συνθήματα κατά του κράτους και στις τσάντες τους μήπως έχουν και τίποτα μολότοφ??? μήπως τους φοράς και κουκούλες??? και αυτό που είναι στο καροτσάκι φωνάζει και αυτό συνθήματα??? ουα ουα ουουουα αγκου κακα χικ!!!!!! η μήπως αντί για παιχνίδι τους βάζεις και βλέπουν το κόντρα channel η το teleasty?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/12/11 09:19

    τι παπαριες ειναι μωρε αυτες???ο αρθρογραφος μαλλον επινοησε την ιστορια με την απαγωγη,για να μας προωθησει τις αριστερες μαλακιες του.ελεος πια αυτο το blog,οτι του κατεβει του καθενα μπαινει και γραφει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/12/11 09:44

    ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/12/11 09:55

    Όντως την έχουμε ξανακούσει την ιστορία και παλαιότερα.Τι διάολο , δουλειά δεν έχει ο κάθε μαλάκας και γράφει ότι του κατέβει? Και μια φιλική παρατήρηση. Μέχρι πριν λίγο καιρό σε αυτήν την σελίδα έγραφαν όλοι για θέματα που αφορούν την Ρόδο μας(όπως αναφέρει και το όνομα της σελίδας) άλλα ξέφυγε και γράφει οι μαλακία υπάρχει στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/12/11 10:35

    Εγώ είχα πάει για ψώνια με την γυναίκα μου και σε κάποια φάση που πήγα τουαλέτα, έρχεται μια τσιγγάνα και μου κάνει μια πίπα σπέσιαλ!
    Ζήτω το Κ.Κ.Ε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/12/11 12:31

    ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ...Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ....ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ? ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/12/11 16:10

    Ο άλλος το μόνο που τον πείραξε εδώ μέσα είναι τα ελληνικά.ΕΛΕΟΣ!Τελικά έχουμε χάσει την ουσία εδώ μέσα ο καθένας γράφει για να την λέει στον άλλο και δεν ασχολείται με τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που γράφονται.Άλλα κι άλλα είμαστε.Το νόημα του όλου κειμένου ρε φίλε να κόψουμε τα greeklish ήταν?Εσύ δηλαδή δεν χρησιμοποιήσες ποτέ στην ζωή σου τίποτα ξενόφερτο?Από γράμματα,ρούχα,φαγητό ή οτιδήποτε?Χασαμε την μπάλα ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/12/11 11:30

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΧΙ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΒΛΑΚΑ
    ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ, ΠΑΡΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΓΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11/12/11 20:49

    ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ!Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΙΝΑ!ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΒΕΡΓΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/12/11 00:46

    Παιδια γελασα λιγο οταν το διαβασα.Μη με κατηγορησετε απλως ειναι αστικος μυθος τα ιδια μου ειχε πει μια φιλη το καλοκαιρι και τα ιδια ακριβως ακουσα απο αλλο ατομο πως εγιναν στην Αθηνα.Για τσεκαρετε τις πηγες σας καλυτερα παιδια πριν να αγχωνεστε αδικα.Παντως καλο ειναι να εχουμε σε μεγαλους χωρους τα ματια μας δεκατεσσερα ειτε αν εχουμε παιδια ειτε αν εχουμε πορτοφολια οι ατιμιες γινονται παντου Νικοςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος14/12/11 01:01

    paidia to peristatiko einai psemata....aplos prospathoun na disfimisoun to magazi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος14/12/11 01:03

    paidia to peristatiko einai psemata....aplos prospathoun na disfimisoun to magazi..... den kseroun me ti na asxolithoun kai kathontai kai lene ma....ies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος14/12/11 01:08

    kai sas to lew giati exw egkyres piges..... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *