ροή ειδήσεων

Μαζέψτε τους μας παίρνουν στον πάτο!

- Οργή στο ΠΑΣΟΚ κατά Νικητιάδη Μαχαιρίδη.
- «Με τις προσωπικές πολιτικές τους και τις συνεχείς γκάφες τους χάνουμε τρεις βουλευτικές έδρες»!..
- Καυτή συνεδρίαση σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο...


Παρά τις διαβεβαιώσεις, διάχυτη είναι η καχυποψία αναφορικά με την τελική έκβαση της διαβόητης και αναίσχυντης διάταξης σε νομοσχέδιο για την παραχώρηση ακινήτων της Ρόδου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Αυτό επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των τοπικών πολιτικών παραγόντων και κυρίως απέναντι στους κ. Γ. Νικητιάδη και Γιάννη Μαχαιρίδη.

Μετά την καθολική λαϊκή κατακραυγή για το νέο ανοσιούργημα που επιχειρείται σε βάρος του Ροδιακού λαού, Νικητιάδης και Μαχαιρίδης προέβησαν χθες (Τρίτη) σε διάφορες κινήσεις για την αποφόρτιση της έντασης, εν όψει και της σημερινής (Τετάρτη) συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπου, ούτως ή άλλως, αναμένεται να εκδηλωθούν σφοδρές αντιδράσεις.
Ο κ. Μαχαιρίδης σε μια προσπάθεια να βγάλει από το κάδρο τον κ. Νικητιάδη, έστειλε χθες επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού κ.Π. Γερουλάνο, από τον οποίο ζητά να παραχωρηθούν τα ακίνητα απ’ ευθείας στον Δήμο Ρόδου (άραγε, γιατί δεν έστειλε την επιστολή στον κ. Νικητιάδη προσωπικά, πού είναι και ο μόνος και βασικός δράστης της συγκεκριμένης αθλιότητας;)
Ο δε Νικητιάδης από την πλευρά του, έντρομος, άρχισε να τηλεφωνεί σε όλο τον …κόσμο και να εκδίδει δελτία τύπου του στυλ «όλα θα διορθωθούν» και «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»!
Την ίδια στιγμή όμως στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Στ. Κουσουρνάς ζήτησαν επιτακτικά από τον κ. Νικητιάδη να πάρει πίσω το άρθρο 38 του νομοσχεδίου, που αφορά τα ακίνητα.
«Επικοινώνησα ήδη και με τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη και του ζήτησα να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα ίσως και σήμερα το θέμα αυτό»,δήλωσε ο Δήμαρχος Ρόδου.
Το θέμα αυτό όπως τόνισε ο κ. Κουσουρνάς θα έρθει προς συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα 28 Δεκεμβρίου. Η δημοτική αρχή θα διεκδικήσει και άλλα ακίνητα που είναι ήδη υπό την διαχείριση του Δήμου Ρόδου, αλλά δεν ξέρουμε αν, θα αλλάξει και γι’ αυτά κάτι. Μεταξύ αυτών είναι το ΑΚΤΑΙΟΝ, το ακίνητο Καλιπάτειρα και το μνημείο της Καλλιθέας. Είναι ευκαιρία και αυτά, να μεταβιβασθούν στο Δήμο Ρόδου»,τόνισε ο κ. Κουσουρνάς προσθέτοντας πως είναι αδιανόητο να τεθούν υπό την διαχείριση του συνόλου των νησιών του Αιγαίου ακίνητα που ανήκουν στο Ροδιακό λαό.
Οι κ. Νικητιάδης και Μαχαιρίδης, ενώ μέχρι την Κυριακή έκαναν την πάπια, τη Δευτέρα και χθες άρχισαν να αισθάνονται πολύ άβολα καθώς στα παρασκήνια του ΠΑΣΟΚ επικρατούσε αναβρασμός, ενώ και οι βουλευτές διαμήνυαν ότι αν έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο όπως κατατέθηκε δεν θα το ψηφίσουν. Εκδηλώθηκαν μάλιστα από πολλούς και απειλές του τύπου «θα τα παρατήσουμε και θα φύγουμε, δεν μπορούμε πια άλλο να μαζεύουμε συνεχώς τα σκουπίδια που σκορπίζετε όπου βρείτε και να εξωραΐζουμε τα ξόανα που κάθε τόσο βγάζετε στην πιάτσα». Ορισμένοι μάλιστα κατηγόρησαν τους Νικητιάδη και Μαχαιρίδη ευθέως για άσκηση προσωπικής πολιτικής, για παιδαριώδη λάθη και τους υπενθύμισαν τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει και στη Δωδ/σο, με αποτέλεσμα να βγάζει έναν βουλευτή, από τους 4 που εξέλεξε στις εκλογές του 2009!
Παρεμβάσεις κομματικών παραγόντων έγιναν και προς την Αθήνα, με το ίδιο πνεύμα και με την προτροπή «μαζέψτε τους γιατί στις εκλογές θα μας περάσει και το ΚΚΡ» όπως τόνιζαν οργισμένοι.
Με κλονισμένη λοιπόν την εμπιστοσύνη προς Νικητιάδη και Μαχαιρίδη, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου σήμερα το βράδυ αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανόν η συζήτηση να επεκταθεί και σ’ άλλες εγκληματικές ενέργειες που διαπράχθηκαν σε βάρος της Δωδ/σου τα τελευταία δύο χρόνια, με κορυφαία την αρπαγή της ακίνητης περιουσίας της Δωδ/σου στο όνομα του …Μνημονίου!

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/11 20:01

    Μακάκες και ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/11 21:44

    ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/11 22:09

    Κάντε μια μικρή έρευνα για να μάθετε τις παράλογες απαιτήσεις του "κορυφαίου" υφυπουργού Τουρισμού κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.
    Ρωτήστε τους έλληνες πρεσβευτές και πρόξενους να σας ενημερώσουν αναλυτικά για την αυτοκρατορική συμπεριφορά του.
    Ειδικα στη Μόσχα ακομα έχουν να λένε για τα καπρίτσια του που νόμιζε οτι είναι πρωθυπουργός και ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ συναντήσεις με κορυφαίους αξιωματούχους που δεν προβλέπεται απο το πρωτ΄κολο να συναντούν υφυπουργούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/12/11 12:57

    Ο κυριος της κυριας
    νοσοκομιακης ψηφοθηριας
    και το ψυχωπαθες
    τσιράκι του Διαμαντιδη.
    Αυτοι ειμασυε
    αυτοι μας αξιζουν
    αυτους εχουμε.
    Σκληρη αληθεια
    αλλα αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *