ροή ειδήσεων

Από Δευτέρα αλλαγές στο Νοσοκομείο

Η grafida.net αποκαλύπτει το αυστηρά προσωπικό έγγραφο του διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου προς τους διευθυντές των κλινικών και γενικά προς όλους τους ενδιαφερόμενους... εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος, με σαφείς οδηγίες για τις συγχωνεύσεις των κλινικών, από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012.
Το Σχέδιο ενοποίησης των Τμημάτων και λειτουργίας των κλινικών κατά τρόπο που υποβιβάζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας, κρίθηκε επιβεβλημένο, αφού παρά τις οπερετικού τύπου συσκέψεις στο Υπουργείο Υγείας και συνεδριάσεις των τοπικών φορέων, καμία λύση δεν δόθηκε στα δραματικά προβλήματα υποστελέχωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου.
Κι όμως, κανένας από τους συμμετέχοντες στην επικοινωνιακή παρωδία, δεν έχει το φιλότιμο και την πολιτική ευθιξία να παραιτηθεί.

NewsKosmos.Com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/12/11 10:14

    Παιδια ενα θα σας πω... Το μονο που ενδιαφερει τους Διευθυντες, επιμελητες κτλ (οχι ολους αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο) του Γ.Ν.Ροδου ειναι το πως θα συνεχισουν να τρωνε οτι ψιχουλα που εχουν απομεινει. 10 χρονια τωρα το νοσοκομειο λειτουργουσε κατα κυριο λογω ως εμπορικο κεντρο με τους περισσοτερους εκει μεσα να εχουν το δικο τους μαγαζακι. Ημουν παρον σε παρα πολλες συνελευσεις του ιατρικου & νοσηλευτικου προσωπικου και δεν σας κρυβω πως η κατασταση εκει μεσα ειναι πιασε τον εναν χτυπα τον αλλο. Μπορειτε να το ονομασετε "πλυντηριο" διοτι δεν περιγραφεται το ποσο μαυρο χρημα εχει περασει απο κει μεσα. Βεβαια φταιει κι ο μαλακας ο Ελληνας που του εχει γινει αντανακλαστικο να ανοιγει το πορτοφολι του και να δινει στον εναν και στον αλλο. Φιλε Ελληνα, οταν "ταιζεις" ολο το προσωπικο μιας κλινικης με 20,50 και 100ευρα για να εχει μια καλυτερη αντιμετωπιση ο δικος σου ανθρωπος, τοτε δεν σου φταιει κανενας αλλος παρα ο ιδιος σου ο εαυτος. Τωρα ενας νομος θα επικρατησει πια... "Ο σώζων εαυτόν σωθήτω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/11 13:38

    το Νοσοκομείο της Λάρισας εχει 2 τομεάρχες εμείς έχουμε 5 ? αληθεύει και γιατί ? γιατί ενω μειώνουν και συρικνώνουν το προσωπικο εξακολουθούν να υπάρχουν τόσες προισταμένες ? ενω το νοσηλευτικό προσωπικό δεν επαρκεί ? δηλ μια συγχωνευμένη Παθολογική κλινική θα έχει 2 προισταμένες ? ο 10.14 έχει απολυτο δικιο
    οταν ολοι ετρεχαν κι εδιναν φακελακια κανεις δεν νοιαζοταν για το τι θα γινει το Νοσκομειο και σαμπως τωρα νοιαζεται κανεις ? εγω βλεπω μονο λογια και κινητοποιησεις μηδεν.. ειναι αυτο το ρητο που λεει ,, μακρια απο μενα κι οπου θελει ας ειναι , μεχρι ποτε θα βαζει ο κσομος το χερι στην τσεπη και θα δινει φακελακια, καποια στιγμη θα τσουξει ολο τον κοσμο αλλα θα ειναι αργα,,δυστυχως εδω εχουμε γινει ολοι απαθεις , μονο ελαχιστοι κατεβαινουν σε πορειες και κινητοποιησεις ενω οι αλλοι ειναι στις καφετεριες και οταν τους βλεπουν τους λενε γραφικους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/11 15:25

    Φιλε 13:38 ενα εχω να πω για τον κοσμο. Το επαναστατικο τους πνευμα βγαινει οταν τυχει και επισκεφτουν το νοσοκομειο για καποιο λογο υγειας. Απ'την στιγμη που ειναι καλα και πανε σπιτια τους μας γραφουν στα παπαρια τους. Αυτο ισχυει για τους 9/10 πολιτες αυτου του κρατους. Μπορει μερικοι να ιατροι να ζητανε αμεσα ή εμμεσα χρηματα (αν δεν στα ζητησουν χυμα, θα σε κανουν με την αδιαφορια τους ή θα σου πουν πως ειναι παρα πολυ σοβαρη η κατασταση σου, ωστε να πας να τους τα χωσεις) αλλα φταιει κι ο πολιτης που (λογικο ειναι οταν περνας ενα προβλημα υγειας να θες να ανταποδωσεις) παει και χωνει χρημα ως ενδειξη ικανοποιησης και σεβασμου. Αυτο με τα χρονια εχει γινει οπως ειπα και πριν αντανακλαστικο και για τον ασθενη αλλα και για τον ιατρο. Βεβαια με την παροδο των χρονων αυτοι που εκπροσωπουσαν το συνδικαλιστικο κινημα των ιατρων (ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ) συμβιβαζοντουσαν με τους εκαστοτε πολιτικους και δεν ζητουσαν αυξηση των πενιχρων εισοδηματων τους και εναν αξιοπρεπη μισθο αλλα την ανεχεια τους για να τα παιρνουν ΜΑΥΡΑ με φακελλακια και προμηθειες απ'τα υλικα που χρησιμοποιει η καθε κλινικη.
    Οι περισσοτερες διευθυντικες θεσεις του νοσοκομειο αλλα και κρισεις ιατρων εχουν γινει με πρωτο κριτηριο τις κομματικες επιλογες και τις γνωριμιες. Δεν υπαρχει ουτε 10% αξιοκρατια στο συστημα υγειας. Το χειροτερο δε...ο διοικητης του Νοσοκομειου ειναι διορισμενο κομματοσκυλο (ειτε ηταν το Πασοκ, ειτε ηταν η ΝΔ στη κυβερνηση). Επισης δεν εχουν ιδεα για το τι μπορει να εξυπηρετησει καλυτερα τον συνανθρωπο μας. Το μονο που προσπαθουν ειναι να προωθησουν τις φαρμακευτικες τους εταιριες, τους ανθρωπους τους κτλ.
    Κυριοι ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ μας περιμενουν στο μελλον. Για υπαρξει ενα σωστο συστημα υγειας πρεπει να φτιαχτουν ολα απ'την αρχη. Αν νομιζεται οτι μ'αυτους του καραγκιοζηδες που διοικουν τωρα θα υπαρξει σωτηρια τοτε ζειτε σ'αλλο πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/11 18:14

    είμαι ο 13.38
    συμφωνω απόλυτα μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/11 21:44

    Νομιζω οτι ειναι το μονο αρθρο στο οποιο συμφωνουν σε ολα οι σχολιαστες του! χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *