ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ! (βίντεο)

Ασυνείδητος έχει μετατρέψει την Καλλιθέα σε υπαίθριο συνεργείο αλλάζοντας τα λάδια του αυτοκινήτου του...
μολύνοντας το περιβάλλον!

Ο καταγγέλλοντας τονίζει: "όποιος περαστικός εντοπίσει αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο απέναντι από την Καλλιθέα χωρίς να ενοχλήσει τον οδηγό του αυτοκινήτου να πάρει τηλ το 100 και να απαιτήσει να έρθουν αμέσως δεν χρειάζεται να εμπλακεί ο ίδιος"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/12/11 09:15

    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΧ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΙ ΝΙΣΣΑΝ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/11 12:52

    kai emeis edw sto xwrio mas exoume arketous ilithious pou gia na mhn dosoune 10 euro katastrefoune ta panta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχαήλ Σαμάρκος11/12/11 17:43

    Δεν έπρεπε να γίνει τόσος θόρυβος. Έπρεπε να κινητοποιηθούν πρώτα οι αρχές. Να παρακολουθήσουν διακριτικά και να φωτογραφηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι ηλίθιοι στο έγκλημα αυτό, και στην συνέχεια η σύλληψη τους από την αστυνομία. Αλά μετά τι; Τίποτα!! Μια τυπική παρουσίαση στο δικαστήριο, ένας απλός δικηγοράκος, άντε και μία καταδίκη με αναστολή, το πολύ ένα προστιματάκι, και έκλεισε η υπόθεσηηηηηηη !!!! Στην Ελλάδα ζούμε παιδιά!!! Πόσα χρόνια γίνεται αυτή η παρανομία; Κανένας δεν είδε τίποτα και να καταγγείλει; Μέχρι και μπετονιέρα φέρανε για να φτιαχτεί κανονική ράμπα!! Έλεος!! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν θα προλάμβαναν καν να σκάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/4/12 12:10

    2 εναλλακτικές:

    1) Επειγόντως εκσκαφέα και φορτηγό, αφαίρεση ρυπασμένου χώματος (και ράμπας), μεταφορά τους ως υλικό για σκέπασμα στον ΧΥΤΑ. Μετά μπάζωμα του λάκου, ιδανικά με επιτόπιο χώμα.

    2) Προσθήκη μέσα στο λάκο μεγάλης ποσότητας κονιορτοποιημένου κάρβουνου ("μαύρος άνθρακας", "black carbon"), όπως αυτόν που χρησιμοποιούνται στις ψησταριές (λόγω χαμηλού κόστους, όχι λόγω ποιότητας). Σημαντικό να είναι σε σκόνη, και όχι σε κομμάτια. Θέλει θρυμμάτισμα μέχρι σκόνης. Ο λόγος: ο μαύρος άνθρακας έχει την ιδιότητα να απορροφά με μεγάλη ευκολία οργανικούς ρύπους, όπως τα ορυκτέλαια, και ορισμένα μέταλλα, λόγω της τεράστιας ειδικής επιφάνειάς του και λόγω του εξαιρετικά πορώδους υλικού του. O μηχανισμός με τον οποίο γίνεται αυτό ονομάζεται 'προσρόφηση' (στα αγγλικά: adsorption). Επειδή τα ορυκτέλαια όμως μπορούν εύκολα να φράξουν τους πόρους αυτούς, μία επιτυχημένη προσρόφηση χρειάζεται ΚΑΙ χρόνο ΚΑΙ αρκετή ποσότητα άνθρακα ΚΑΙ ανάδευση. ΚΑΙ επανάληψη η διαδικασία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι να απορροφηθεί ο ρύπος, ο οποίος όμως δεν θα απορροφηθεί πλήρως πότε (διότι κλάσματα από τον ρύπο προσκολλούνται μερικώς στα ίδια τα σωματίδια του χώματος, και δεν είναι διαθέσιμα για προσκόλληση στον άνθρακα). Και πάλι όμως, κάποια στιγμή ο ρυπασμένος άνθρακας θα πρέπει να φύγει και να πάει ΧΥΤΑ (ή οπουδήποτε αλλού προβλέπει η νομοθεσία).

    Είναι ευτυχές ότι ρύποι όπως τα ορυκτέλαια έχουν την τάση να προσκολλούνται στο χώμα και να μην είναι εύκολα μετακινήσιμοι μέσω του νερού των πόρων του εδάφους. ΟΜΩΣ, επειδή είναι λάκος, και επειδή φέτος είχαμε έντονες βροχοπτώσεις, είναι πολύ πιθανό ο λάκος να γέμισε με νερό, να είχαμε υπερχύλιση, και τελικά μεταφορά μέρος του ρύπου πέρα από το σημείο.

    Ελπίζω τα παραπάνω να σημαίνουν κάτι για κάποιον που θα κάνει κάτι γι'αυτό, χωρίς άλλη σπατάλη χρόνου. Νομίζω πως το ίδιο ποστ είχε δημοσιευθεί και πέρυσι. Δήμαρχε, στείλε εκσκαφέα, φορτηγό και αστυνομία να κλείσει η πληγή. Κάνε μήνυση κατά αγνώστου. Εάν δεν το κάνεις, θα φυτρώνουν τέτοιοι λάκοι σύντομα σε όλο το νησί... Δεν το θέλουμε αυτό, έτσι δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *