ροή ειδήσεων

ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ...

ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ Ή ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ.

ΕΓΚΛΗΜΑ !!!! ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 'Η ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΑΡΩ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/11 16:22

    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου!!
    Έχεις δίκιο να φρικάρεις , το ίδιο αισθάνομαι και εγώ!!
    Τις προάλλες σε μια μαμά που κρατούσε το παιδάκι της στο μπροστινό κάθισμα, της είπα " Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά ξέρετε πως έτσι, ακόμα και στο πιο απλό φρενάρισμα κάνετε το παιδάκι σας αερόσακο για σας? "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/11 16:38

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΛΕΤΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ?ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΕ Κ ΑΥΤΟΙ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΛΛΑ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ.ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/11 17:11

    12/12/11 16:38 eisai alla k alla, poios den exei amaksi re? kai i koutsi maria ena upotipodes meson ;h tropo na paei me asfaleia kapou mporei na exei. kai na min exei as to afisei spiti, oloi pamftwxoi pia kai kataramenoi eiste???? po po po drama drama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/11 18:14

    Δεν έχω παιδιά, όπως επίσης και αυτοκίνητο. Αλλά συμφωνώ απόλυτα με την αναγνώστρια που έκανε την ανάρτηση. Είναι πολύ επικίνδυνο να βρίσκεται ένα παιδί στο αυτοκίνητο χωρίς ζώνη, πόσο μάλλον στο μηχανάκι. Για να αποφύγουμε δυσάρεστα γεγονότα, από ένα απλό κρυολόγημα που θα προκαλούσε στο παιδί η μετακίνηση του με το μηχανάκι ή ένα ατύχημα, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από ένα φίλο να μας εξυπηρετήσει. Επίσης, τις ηλιόλουστες μέρες, θα μπορούσαμε να κάνουμε τα ψώνια και τη βόλτα μας με το καρότσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/11 18:26

    Δυστυχώς όλοι έχουν την "εντύπωση" ότι δε θα τύχει σε αυτούς το τροχαίο.Πλανώνται οικτρά....Είμαι του χώρου κι έχω δει πράγματα τραγικά.Κύριοι και κυρίες,βάλτε ζώνες και κράνη,σώζουν ζωές.Α,και κάτι άλλο.Στατιστικά,τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα γίνονται μέσα στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/11 20:31

    12/12/11 16:38 Από τα κεφαλαια γράμματα καταλαβαίνω ποσο προσβλητικό άτομο είσαι, εάν δεν έχουν αυτοκίνητο όπως λες αυτό δεν πάει να πει ότι τα μωρά πρέπει να τα βάζουμε πάνω στα μηχανάκια, η να μην τα βάζουμε στα ειδικά καθίσματα του αυτοκινητου με την δικαιολογία ότι δεν έχουν λεφτά, αν δεν είχαν λεφτά κυρα μου δεν θα έτρεχαν στα ζάμπο για ψώνια αλλα σε κατάστημα με τροφές για τα μωρά τους, δεν θα έβαζαν βενζίνη αλλα θα έπαιρναν το λεωφορείο, λοιπόν να μην ακούω μαλακίες ότι είναι φτωχοί άνθρωποι και δεν έχουν άλλο μέσο γιατί πραγματικά μου έρχεται να ξεράσω. Κατά τα αλλα λεφτά για ζάμπο και για βενζίνες έχουν, και δεν έχουν για την ασφάλεια των παιδιών τους....ρε αεί σιχτίρ λέω εγώ. Και ειδικά όταν βλέπω κάτι ΦΤΩΧΕΣ κατίνες νεόπλουτες με τις μερσεντές και με τις BMW να έχουν τα μωρά στο αμάξι δίχως προστασία...εκεί να δεις ποσο κανίβαλος μπορώ να γίνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/11 21:18

    Ο 12/12/11 16:38 εχει IQ ραδικιού, κάτι αντίστοιχο με το IQ αυτων των γονέων που βάζουν τα παιδάκια τους μπροστά στο μηχανάκι, η στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου και τα περισσότερα χωρίς τουλάχιστον να ειναι δεμένα με την ζώνη ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/11 21:39

    ΕΙΜΑΙ Η 16.38...ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ..Κ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ,ΕΙΧΑΝ Κ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ..ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ..ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/12/11 21:49

    12/12/11 21:39

    Ειμαι ο 21¨18

    Και σε εσέναν καλή νύχτα και ονειρα γλυκά.

    Και πρίν σε πάρει ο υπνος σκεψου για ενα δύο λεπτά την αξία της ζωής ενος μικρού παιδιού που αθελά του μπορεί απο την συμπεριφορά του ... υπεύθυνου να το προφυλάξει μεγάλου γονιού η οτι δήποτε αλλο ειναι αυτός με τις εγκληματικές ενέργειές του να το στείλει σε τοπο χλοερό, η το αφήσει ανάπηρο και σακατεμένο για το υπ΄πλοιπο της ζωής του.

    Σκέψου το, και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/11 23:03

    to provlima de einai ean exeis mercedes i oxi .enimerothikan oi goneis na min to kanoun ?endiaferthikan na enimerothoun? tous enimerose kaneis gia tous kyndinous ? i troxaia ti kanei ? yparxei mathima kykloforiakis agogis ? Meta leme oti ftei o enas fteei o alllos ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/12/11 23:13

    gia na mathenoume kai ligo apo kok kai epidi i zoi enos paidiou den kostizei 80 euro ....
    Άρθρo 33
    Mεταφoρά επιβατών με oχήματα
    1. Aπαγoρεύεται η μεταφoρά επιβατών με oδικά oχήματα κατά τρόπo τέτoιo ώστε να δημιoυργείται κίνδυνoς.
    2. Eιδικότερα απαγoρεύεται:
    α) Η μεταφoρά επιβατών περισσοτέρων των αναγραφομένων στην άδεια κυκλoφoρίας τoυ οχήματος.
    β) H κατάληψη θέσης παραπλεύρως τoυ oδηγoύ, από παιδιά ηλικίας μι- κρότερης των δώδεκα (12) ετών, εφόσον δεν συγκρατούνται με εγκεκριμένο σύστημα συγκράτησης κατάλληλο για την ηλικία, το ύψος και το βάρος τους, ως και από περισσότερα πρόσωπα από όσα επιτρέπεται στη θέση αυτή.
    γ) Η μεταφορά ανηλίκων έως πέντε (5) ετών με μοτοσικλέτα ή μοτοποδή- λατο, εφόσον δε συγκρατούνται με εγκεκριμένο σύστημα συγκράτησης κα- τάλληλο για την ηλικία, το ύψος και το βάρος τους.
    3. Ο οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος και μοτοποδηλάτου επιβάλλεται να μεριμνά για την ασφάλεια των συνεπιβατών του και ειδικότερα να ελέγχει αν φορούν τις ζώνες ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος κατά τη μεταφορά τους.
    4. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/12/11 21:51

    21.39
    Είσαι πολύ χάπατο κοριτσάκι μου ή αγοράκι μου! Στα αρχ...δια μας τι αμάξι έχει η κάθε ξεκωλ...ρα!! Άμα θεωρείς ότι είναι μαγκιά της να το έχει και να βάζει το παιδί έτσι μέσα...τι να σου πω....είσαι όργιο μεγάααλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *