ροή ειδήσεων

Απαράδεκτο το service της Ολυμπιακής!

Έλεος πια με της αεροπορικές μας εταιρίες! Ταξίδεψα την περασμένη εβδομάδα από Αθήνα για Ρόδο και δεν το πίστευα όταν η αεροσυνοδός μου έδωσε... ένα φακελάκι με φιστίκια για να κολατσίσω.
Αυτό είναι το σνακ που δικαιούμαι κατά τη διάρκεια της πτήσης κύριοι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής; Να ξέρω δηλαδή να φέρνω ταπεράκι από το σπίτι μου άλλη φορά! Εννοείται ότι το έκανα θέμα! Απαίτησα να μου φέρουν κάτι που να δικαιολογεί την ονομασία σνακ και την τιμή εισιτηρίου που πλήρωσα. Η απάντηση ήταν του στυλ "αυτό έχουμε, πάρτε το και πολύ σας είναι". Δεν είμαστε πίθηκοι να τρώμε φυστικάκια κύριοι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής. Έχω ταξιδέψει εγώ με όλες τις αεροπορικές εταιρίες και τέτοιο σέρβις δεν έχω ξαναδεί. Να ξέρετε ότι η Alitalia που δεν την λες και την καλύτερη εταιρία σερβίρει στην πτήση Ρώμη - Μιλάνο σαντουιτσάκι με προσούτο παρακαλώ!!!! Τα φιστίκια σας να τα φάτε εσείς (έτσι είπα στην κακιασμένη αεροσυνοδό και της τα πέταξα πίσω). Ε μα πια! Υπάρχουν και όρια!

Αναγνώστης

tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/11 11:38

    Το σωστο κατ'εμε θα ηταν να βγει καποιος ασχετος επιβατης να τον σαπισει στο ξυλο.

    Οποιος θελει κανονικο πρωινο στις πτησεις, ας πεταει πρωτη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/11 12:01

    xaxax
    e oxi +etsi..
    h alh8eia einai oti paraeinai proxeiro to snak ths Ολυμπιακής gia tis times twn eisithriwn oi opoies einai aplhsiastes kai se sygkrish me ths aegean den exei sxesh.. sthn aegean toylaxiston soy prosferoyn kai ena kroyasanaki, ena mpiskoto,mia mhlopita..
    prepei toylaxiston na mpei ena plafon stis times na nai stadar opws sta ploia sta trena sta ktel..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/11 12:06

    Καλά το καταλάβαμε ότι ο κύριος δεν είναι πίθηκος και δεν θέλει φιστικιά . Όμως η εργαζόμενη τι φταίει .Μπορούσε κάλλιστα να στείλει παράπονα έγγραφα στην εταιρία με τα παράπονα του .Αν δε ταξιδεύει συχνά,ως διατείνεται ,να μεριμνήσει για αλλαγή στην επιλογή εταιρίας την επόμενη φορά .Δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου ...τα φιστικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/11 12:24

    kalla re file pinazmenos eisai?gia 45 lepta ptisi ti eiheles na sou feroun vradino?kai i aerosinodos ti fteei kalla sou eipe..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/11 12:44

    Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

    Μην είμαστε και αχάριστοι. Παλιά εγώ θυμάμαι την Ολυμπιακή να προσφέρει μόνο πορτοκαλάδα ή καφέ σε πτήσεις Ρόδο - Αθήνα. Τώρα τουλάχιστον προσφέρει και κολατσιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/11 12:52

    Αυτο φιλε δεν πάει να πεί κάτι...
    οι εποχές έχουν αλάξει όπως και οι απαιτήσεις του πελάτη
    δηλαδή θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που μας δίνουν κάτι τοσο προχειρο επειδή παλιά δεν μας δίναν τίποτα??έλεος σκεφτείτε τα λεφτά που δίνετε στις αεροπορικές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/12/11 13:02

    ΡΕ ΠΕΙΝΑΛΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ Η 2-3 ΚΙΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΠΗΓΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΥΦΤΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/12/11 13:10

    Αυτός που ανέβασε το ποστ, είναι πέρα για πέρα άσχετος. Η Ολυμπιακή φίλε μου όπως και η Ετζίαν, είναι από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Η Ολυμπιακή μάλιστα πέρυσι ανακηρύχθηκε η καλύτερη εταιρία. Και μην μου λες μαλακίες για την Αλιτάλια! Μεγαλύτερα μπουρδέλα από την Αλιτάλια και την Ιμπέρια, δεν υπάρχουν από Ευρωπαικές εταιρίες. Έχω φάει αμέτρητες ώρες σε αεροπλάνα και δεν μιλάω στον αέρα! Και μηλόπιτες προσφέρουν και μπισκότα και κρουασάν. Απλά θα σε είδε τι νούμερο είσαι η αεροσυνοδός και θα σε πήρε στον μεζέ. Και στην τελική... τι θες για 45 λεπτά πτήση ρε; να σου βγάλει ολόκληρο μενού; Για τράβα να δεις άλλες εταιρίες που δεν σου βγάζουν ούτε νερό! Έλεος πια με την κολομιζέρια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/12/11 13:29

    Καλά αυτός πήγε στο αεροπλάνο για να φάει?
    Στις πτήσεις 45 λεπτών αυτό προσφέρουν, αν ταξίδευες 2 ώρες πιθανότατα να ήταν κάτι άλλο. Και ας μην ανοίγουμε το θέμα με το άθλιο μικροσκοπικό σαντουιτσάκι της Αλιτάλια το οποίο πραγματικά δεν τρώγεται, γιατί αυτο το άθλιο μείγμα που έχει μέσα περιλαμβάνει ίσως προσούτο κότο και όχι κρούντο,κοινώς ζαμπόν (σιγά τα αυγά)..
    Και τέλος αγαπητέ, τα χρήματα τα πληρώνεις για μια ασφαλή μεταφορά κ όχι για να σε σερβίρουν. Σε όλες τις χώρες οι πτήσεις εσωτερικού βαράνε στην τιμή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε καμμια χώρα δε μου προσέφεραν σε πτήση 45 λεπτών κανένα κλαμπ σάντουιτς, ίσα ίσα που άλλοι τα χρεώνουν αυτά που εσύ με ύφος απέριψες.. (που λες ότι είσαι και πολυταξιδεμένος τρομάρα σου)..
    Άντε να αποκτούμε λίγη τουριστική αγωγή όλοι όσοι κατεβήκαμε από τα δέντρα γιατί δεν πάει άλλο. Όποιος θέλει εφημερίδα και εξτρα περιποίηση ας πληρώσει να ταξιδέψει business class.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/12/11 15:01

    Μην λέτε μαλακίες! εμένα μου πρόσφεραν δύο πιτόγυρα και μάλιστα με εξτρά τζατζίκι όπως τους τα ζήτησα! ρε πάτε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/12/11 15:04

    Α ρε ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ που θέλεις και σαντουιτσάκι με προσούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/12/11 15:42

    Αληθεύει πως η Πίττα του Παππού ανέλαβε τη τροφοδοσία και το σέρβις στην Ολυμπιακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/12/11 15:55

    πουτσες μπλε σε πρασινα λειβαδια!!! να χαρω προβλημα !! εδω υπαρχει ορατο προβλημα επιβιωσης και εσυ δεν εφαγες προσουτο καλομαθημενε μου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/12/11 16:17

    Παιδιά εγώ πάντως που ταξιδεύω συχνά και με Ολυμπιακή και με Aegean Αθήνα-Ρόδο προσφέρουν πλέον αυτά τα φιστικάκια και οι δύο..Δεν είναι ανάγκη να παραπονιόμαστε..Δεν είναι υποχρεωμένοι να μας προσφέρουν κάτι. Όσο για την Αlitalia σε πτήση μου Αθήνα-Ρώμη προσέφεραν και αυτοί φιστικάκια και με το ζόρι κάτι για να πιούμε, και ήταν αγενέστατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/12/11 16:44

    Egw taksideuw gia germania 3wres me german vind kai den dinoun oute nero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/12/11 18:23

    ρε παλιογυφτε, θα σου παραγγείλουμε σουβλάκια απο τους Κέλληδες την άλλη φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/12/11 19:33

    εγω θελω απο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/12/11 21:06

    Υπάρχει καρτέλ στις αεροπορικές και αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι. πρέπει ο συνήγορος του καταναλωτή (δεν ξέρω αν είναι αρμόδιος) να μεριμνήσει. Δεν μπορεί 45' πτήσεις να κοστίζουν τόσο ακριβά. Σ' όλο τον κόσμο ή όπου τέλος πάντον υπάρχει υγειής ανταγωνισμός οι εταιρείες ή μειώνουν τις τιμές για να προσελκύσουν πελάτες ή προσφέρουν άλλου είδους παροχές. Ομως δεν φταίνε αυτοί. Η επιτροπή ανταγωνισμού φταίει που δεν κάνει τίποτα. Οσο για αυτούς που είχαν διαφορετική άποψη, θα πώ ότι όταν βλέπεις το εισόδημά σου να μειώνεται δραματικά και οι τιμές των προϊόντων να αυξάνονται κατακόρυφα όλα σου φταίνε. και τα φιστίκα και η άσχημη (50 χρονη αεροσυνοδός και όλα). Και είναι λογικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/12/11 22:09

    φαε το μπανινο σου με την μουρτατελα και σκασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/12/11 23:08

    3/12/11 21:06 δεν ξερω για σενα, εμεις ομως που κραζουμε τον αγανακτισμενο ταξιδιωτη, θεωρουμε λαθος που ξεσπασε στην αεροσυνοδο για τα φυστικια και οπως λεω και στο πρωτο μηνυμα, μακαρι την ωρα που της φωναζε να ετρωγε κανενα μπουνιδι στη μαπα μηπως και το βουλωνε.

    οσον αφορα την επιτροπη ανταγωνισμου.. εισαι εντελως ακυρος. Πρωτον δεν υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος για να εμπλακει η επιτροπη και δευτερον, εχεις παει εξωτερικο να δεις τι τιμες παιζουν; στη γερμανια το τρενο κοστιζει οσο μια πτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/12/11 01:56

    Όχχιιιιι !!!!! φίλε μου,μην τρως τα φιστίκια τους,αυτό το κάνουν για να διψάσεις και να αγοράσεις ένα αναψυκτικό μόλις κατέβεις από το αεροπλάνο.Έτσι θα ξοδέψεις με αποτέλεσμα να ενισχύσεις το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα !
    Είναι ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο εις βάρος των μαζών από την παγκόσμια κυβέρνηση,στην οποία συμμετέχει και η ολυμπιακή !!!
    να παίρνεις μαζί σου τάπερ από το σπίτι με κεφτεδάκια και λαχανοντολμάδες !Τι προσούτο κρούντο και μαλακίες..Πάρε και μία ρετσίνα μαζί σου,ρίξε και ένα χορό,βγάλε από την κολότζεπη και το καταϊφι για επιδόρπιο (τα ατομικά που πουλάν στα περίπτερα) και ΑΥΤΟ ήταν ! 45 λεπτά απόλαυσης ΤΖΑΠΑ,ξέχασα να σου πώ : μην κάνεις μαλακία και πληρώσεις εισιτήριο,μπές μαζί με τις αποσκευές (φόρα και 2-3 μπουφάν)και άσε τους άλλους να πληρώνουν για φιστίκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/12/11 05:54

    PARAKALO TON KYRIO NA MAS PEI TO ONOMA TOU KAI STHN EPOMENH PTHSH SAS NKYRIE THA SAS PROSFEROUME TO EXIS:
    2 KILA PAIDAKIA
    1 SAGANAKI STA KARBOUNA
    1 PITAROUDIA
    1 TZATIKH
    RE PAS KALA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/12/11 09:43

    Φαντάζομαι τι είδους χοντροκωλάρα θα έχεις, ώστε να χρειάζεσαι κολατσιό γιά 45λεπτά πτήσης...Εκτός βέβαια από την χοντροκεφάλα σου που είναι δεδομένη , αν κρίνω από τις αηδίες που γράφεις. Έλεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/12/11 13:22

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΑΡΑΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕΡΒΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ, ΝΑ... ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ. ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ? ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ... ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/12/11 14:53

    vazo stoixima oti prokeite gia atomo poli xontro pou tora teleftaia emathe gia ta blogs kai to facebook. tin exei stimeni oli mera sto pc kai theorei oti anikei stin nea taksi pragmaton. pire loipon kai to aeroplano meta apo polla xronia kai to mperdepse me tin xasapotaverna tou mpaki stin empona.
    mallon einai apo afta ta atoma pou kathe ligo kai ligaki thimate oti sto eksoterikou kanoun etsi kai kanoun allios. mipos to pame athina to mperdepse me to pame gia fai? akouse ekei na leei .......''Αυτό είναι το σνακ που δικαιούμαι κατά τη διάρκεια της πτήσης κύριοι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής; Να ξέρω δηλαδή να φέρνω ταπεράκι από το σπίτι μου άλλη φορά''!
    episis simfono oti prepei na mpei plafon stin timi tou eisitiriou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/12/11 15:02

    Γνωρίζει ο παραπονούμενος να μας πει πόσο απο το ποσό που πλήρωσε αντιστοιχεί σε φόρους και τέλη υπέρ κράτους και αεροδρομίων;
    Επίσης,όταν έκανε τη κράτηση μήπως ρώτησε τι θα του προσφέρουν;Αλλά είναι τόσο βλάχος,όπως έγραψε η πλειοψηφία,που νομίζει ό,τι το αεροπλάνο και όλοι οι υππάλληλοι του ανήκουν.
    Ας τον/την αγνοήσουμε λοιπόν.
    Υ.Γ.:Στην ΟΑ προσφέρουν μηλόπιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/12/11 00:35

    εκτοσ απο φυστικάκια μηπως προσφέρουν και φυστίκομα; την άλλη φορά που ταξίσευα με ΟΑ είχα σηκωμάρες και μια όμορφη αεροσυνοδός αντί για φυστικάκι μου έκανε μια εκτόνωση σπέσιαλ (τιμή ανεκτίμητη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/12/11 12:45

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΩΝ ΚΟΛΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.(ΠΟΥ ΤΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/12/11 14:49

    ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΝΑΧΟ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΜΕ 116+110 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ 160 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος5/12/11 14:52

    ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ : ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ , ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος5/12/11 15:03

    Τον φαντάζεστε σε μια πτήση υπερατλαντικού,Νέα Υόρκη - Αθήνα δίπλα σας ;
    1.θα στολίσει κλασικά το ολοκαίνουριο πανάκριβο κινητό του (το οποίο προφανώς θα έχει πάρει με 60 δώσεις)
    2.Είναι ικανός να στολίσει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του εάν είναι καλή μάρκα ;-)
    3.θα θέλει όπως δήποτε να κάτσει στο παράθυρο.
    4.δεν θα μείνει ικανοποιημένος από τα δείπνα αλλά ως δια μαγείας θα τα ξεκολιάσει..
    5.θα παραπονεθεί ότι δεν έχουν την ΜΥΘΩΔΙΑ του Βαγγέλη Παπαθανασίου,στις μουσικές επιλογές της πτήσεως.
    6.αφού προσγειωθείτε,βάζει στην "επαγγελματική" του τσάντα ότι περιοδικά έχει στην τσέπη του καθίσματος,τον οδηγό εκκένωσης,ακόμα και την χάρτινη σακούλα για τον εμετό....

    Και στο τέλος βγαίνοντας από το αεροδρόμιο,έχει το κλασικό ύφος των 1000 καρδηναλίων,βγάζει και για εφέ το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο,που δεν υπάρχει αλλού εκτός την Αμερική - Έλληνες ψαρώστε !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5/12/11 18:25

    telika h malakia paei sinefo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος6/12/11 17:34

    A)KLASIKOS RODITIS
    B)EXEIS PETAKSEI KAI ME TIS 1.257 AEROPORIKES TOU KOSMOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/12/11 17:36

    C)KAI AN DEN KANW LA8OS,AN KRINW APO TO STORY SOU,O 8EOS KSEREI POIO PRAKTOREIO FESWSES GIA TO TICKET...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος8/12/11 02:33

    6/12/11 17:34
    κλασσικος ροδιτης; μαλλον πανω στη βιασυνη σου δεν προσεξες πως το αρθρο ειναι αναδημοσιευμενο απο το τρομακτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος8/12/11 07:31

    Καλοί παπάρες είναι και δαύτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος8/12/11 07:34

    Πάντως το δρομολόγιο ήταν Αθήνα-Ρόδος οπότε είναι πιθανό να είναι Ροδίτης.Τι σχέση έχει που δημοσιεύτηκε;Η αναδημοσίευση προφανώς έγινε γιατί αναφέρθηκε η Ρόδος.Εκτός αν οι εκλεκτοί Ροδίτες γράφετε μόνο στο "Παράπονα Ρόδου".
    Τι ανοησία κυκλοφορεί,ρε παιδί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος13/12/11 20:46

    Καραγκιόζη πεινασμένε δήθεν ταξιδεμένε , μπας και θέλεις να σου κάτσει και η αεροσυνοδός;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος29/12/11 17:44

    η μαλακια παει συννεφο....
    να πηγαινεις με πλοιο αλλη φορα παλιολιμουρη!!!
    εκει τι θες να σου προσφερουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/1/12 13:14

    Τον ξερω τον κυριο που εκανε τα παραπονα. Ειναι απο Ροδο και δεν προκειται να καταδεχτει να σας απαντησει μετα την αδικη κριτικη που κανατε στα σχολια του. Απλα να ξερετε οτι: αν ειναι για λιγα φυστικια να πληρωνουν τα κοροιδα τιμες 80 και 90 ευρω, τοτε ας τα καταργησει τελειως, να γινει η ολυμπιακη low cost σαν την easyjet και να μας πεταει στη Ροδο με 30 ευρω ιαι ας μη μας δινει ουτε νερο. Επισης τα φυστικια δεν τα πεταξα στα μουτρα της αεροσυνοδου, αλλα τα αφησε πανω στο τρολευ. Αντε γιατι οτι θελουμε λεμε εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *