ροή ειδήσεων

Κως: Πακιστανός κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό 13χρονης!

Κατηγορούμενος για το βιασμό και την αποπλάνηση κοριτσιού ηλικίας 13 ετών, θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, 26χρονος Πακιστανός...

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στις 9 Φεβρουαρίου 2011 μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του και εν συνεχεία ασκήθηκαν
βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τις οποίες και ο 26χρονος Πακιστανός θα λογοδοτήσει ενώπιον του δικαστηρίου στην Κω την προσεχή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 26χρονος Πακιστανός διέμενε μαζί με άλλους ομοεθνείς του σε σπίτι που προφανώς είχαν ενοικιάσει στην περιοχή «Καλή Στράτα» στη Σύμη. Η ανήλικη κοπέλα που διέμενε σε άλλη περιοχή, επέστρεφε από το μάθημα της στις 9 Φεβρουαρίου 2011 στις 5 το απόγευμα όταν ξαφνικά ένιωσε κάποιον να την ακολουθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γυρνώντας είδε τον 26χρονο τον οποίο όμως γνώριζε αφού κυκλοφορούσε στο νησί. Εκείνος τη ρώτησε πως τη λένε και πού πηγαίνει και την προέτρεψε να ακολουθήσει έναν πιο σύντομο αλλά ερημικό δρόμο για να πάει στο προορισμό της.
Όταν το νεαρό κορίτσι δεν το έκανε την τράβηξε και την έσπρωξε σε ακατοίκητο σπίτι που βρίσκεται στη περιοχή όπου και επιχείρησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις. Η νεαρή φοβήθηκε, έβαλε τις φωνές και τελικά κατάφερε να ξεφύγει προτού ο δράστης προλάβει να ολοκληρώσει τις πράξεις του.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, προσωπικό του οποίου εντόπισε και συνέλαβε τον 26χρονο από το Πακιστάν και τον μετέφεραν την επόμενη μέρα το πρωί στη Ρόδο.
Στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει το 12ο όχι όμως και το 14ο έτος της ηλικίας του.
Απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, ο 26χρονος Πακιστανός αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε πως πρόκειται για παρεξήγηση αφού με την κοπέλα είχαν φιλική γνωριμία και απλώς εκείνος τη χαιρέτισε. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι την τράβηξε με το ζόρι στο ακατοίκητο σπίτι ή ότι έκανε οτιδήποτε επάνω της.
Ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί του αλλοδαπού δεν έπεισαν ούτε την ανακρίτρια ούτε και τον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Αντώνη Κασάπη, οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη έκριναν τον Πακιστανό προσωρινά κρατούμενο και τον έστειλαν στη φυλακή όπου παραμένει έως σήμερα.
http://diavatos.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/1/12 23:35

    ego leo oti poli epeiikia diksame se albanous pakistanous k se kathe poutanas gio!!!!keros na peei to kathe skili spiti tou!!!giati tha mirastoune foles sintoma!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *