ροή ειδήσεων

Στο Δήμο Ρόδου περνάνε 6+3 ακίνητα του Δημοσίου

Μας χαρίζουν... τα δικά μας 
Θετικό αποτέλεσμα για το Δήμο Ρόδου είχε επίσκεψη των εκπροσώπων του στη Βουλή, «καθώς ικανοποιούνται αιτήματα πολλών χρόνων...
για το νησί της Ρόδου». Συγκεκριμένα, αποδίδονται κατά κυριότητα στο δήμο 6 δημόσια τουριστικά ακίνητα και δρομολογείται η διαδικασία απόδοσης για 3 επιπλέον.
Ειδικότερα με το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού παραχωρούνται κατά κυριότητα στο Δήμο Ρόδου τα εξής ακίνητα: Κοιλάδα Πεταλούδων, Πάρκο Θέρμαι, το πρώηνξενοδοχείο «Λίνδος», το ΑΚΤΑΙΟΝ, το τουριστικό περίπτερο της Φιλερήμου, καθώς και τογήπεδο τένις που έχει παραχωρηθεί στον ΡΟΑ.
Από τον δήμαρχο ζητήθηκε και πρόκειται να παραχωρηθεί στο Δήμο Ρόδου επιπλέον, η κυριότητα των«Πηγών Καλλιθέας», που θα περιληφθεί σε νομοσχέδιο που επίκειται να ψηφιστεί σύντομα. Ανάλογη δέσμευση υπάρχει τόσο για το ακίνητο που βρίσκεται στην παραλία Αφάντου όσο και για τοΑθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».
Στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, όπου συνεδρίαζε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, υπό την προεδρία της Χρύσας Αράπογλου, πέραν του υφυπουργού Τουρισμού-Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη, αρμοδιότητας του οποίου είναι το θέμα, παρέστη και ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, όπου δήλωσε τη σύμφωνη γνώμη του.
Ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς εξέφρασε αμέσως μετά τη συνάντηση την ικανοποίησή του για την «πολύ θετική εξέλιξη» της συνάντησης. Από πλευράς Δωδεκανήσου, παρόντες στη συνάντηση ήταν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, Νίκος Ζωίδης, Γιώργος Κασσάρας και Μίκα Ιατρίδη, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου Γιώργος Χατζημάρκος και Δημήτρης Γάκης

www.aftodioikisi.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/12 07:58

    καλημερα...πανηγυριζουμε για αυτονοητα...ελεος δεν φταινε αυτοι...εμεις τουσ εκλεγουμε..εμεις...τρεχουμε για αυτους ,ας κοιταξουμε της επιλογες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/12 18:36

    το ροδίνι που ανήκει?????αν το έχει ο δήμος γιατί το άφησε και κατάντησε έτσι????Τώρα χαιρόμαστε που μας παραχωρούν τα ακίνητα αυτά ....το θέμα είναι τι θα κάνει ο δήμος μ'αυτά??? θα τ'αφήσει στο έλεος του θεού???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *