ροή ειδήσεων

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όλοι εμεις οι γονεις του 15 Δημοτικού σχολείου Ροδου και του 15 Νηπιαγωγείου Ρόδου θελουμε να στείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστω σε οσους βοηθησαν για να κατεβει η παράνομη κεραια. Θέλουμε αναλυτικά να ευχαριστήσουμε τον νομικο μας συμβουλο... που λε τις συμβουλες του προχωρήσαμε γρηγορα δικαστικά, τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής οπου τεχνικα με την ερευνα που εκανε ειχαμε τις κατάλληλες αποδειξεις για την μη νομιμη πιστοποίηση της κεραιας, τους‚ δασκάλους των σχολειων που ηταν διπλα μας και στις θεσεις τους για οποιοδήποτε προβλημα στο σχολειο τον συλλογο γονεων και κηδεμονων του 15 Δημοτικου αλλα και το 5 Γυμνάσιο Ροδου με την ηθικη συμπαράστασή τους και τελος τα ΜΜΕ με την προβολη τους στο προβλημα μας και ολους του κατοικους της περιοχης. Τελος θα θελαμε να επισημάνουμε οτι το θεμα των παράνομων κεραιων δεν σταματαει εδω. Από την Δευτερα αρχιζουμε την ερευνα γυρω απο την κεραια που βρισκεται πισω απο την ΔΕΥΑΡ κατα ποσο ειναι νόμιμη. Αν οχι τοτε ο αγωνας θα επαναληφθει με την ιδια δυναμικη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/1/12 23:09

    AS EINAI KALA TA PARAPONA RODOU!! XORIS TIN VOH8IA TOU AKOMA 8A TREXATE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/12 03:06

    ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/12 08:02

    EYXOMAI 21/1 05.06 ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΕΡΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ....να δείς πρήξιμο που θά έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/12 09:21

    Μακάρι να τις βγάλουν όλες και να μην πιάνουν τα κινητά μπας και ησυχάσουμε και λίγο από αυτά..προσωπικά εγώ ούτε που το θέλω αλλά όταν δεν θα έχετε σήμα οι περισσότεροι θα αντέχετε χωρίς σήμα ;
    Δεν λέω καλά κάνανε λόγο του σχολίου,το θέμα είναι και οι απαιτήσεις των πελατών στις ανάλογες εταιρίες.Θέλω να προσθέσω ακόμα κάτι : μην δίνετε στα παιδιά σας από τώρα κινητά,είναι αμαρτία...είναι ακόμα πολύ μικρά,αν θυμάμαι καλά υπάρχουν και καρτοτηλέφωνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/12 10:34

    την κεραία στο Ξενάκη με τα ηλεκτρικά έπι της Κων/νου Υδραίου
    ποιος θα την βγάλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/1/12 14:24

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,
    ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/1/12 15:03

    Προς κάθε ενδιαφερόμενο. ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΟΝΟ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/1/12 15:11

    GONEIS TOU 15ou, NOMIZO OTI ADIKA XAIRESTE. OUTE TIS DEYAR THA KATEBASETE ALLA KAI AUTI POU KATEBIKE PAO STOIXIMA OTI O IDIOKTITIS THA TIN KSANABALEI XORIS NA TO MYRISTEI KANEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/1/12 15:38

    Μπράβο σ΄ όλους σας!!Εάν όλοι μας ήμασταν ενεργοί πολίτες σαν κι εσάς, τότε θα είχαμε σαφώς μια καλύτερη καθημερινότητα!!
    Και προς όλους του σχολιαστές που σκωπτικότατα και ειρωνικά σχολιάζουν, εύχομαι ο καρκίνος να μην του χτυπήσει την πόρτα λόγω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, γιατί τότε θα μετανιώσουν για τα σχόλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/1/12 20:13

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ 05:11 ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ??Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ.ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΑ ΣΤΙΣ 31/12/12 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΩΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗ ΓΙΑ ΕΠΟΙΒΙΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/1/12 21:14

    φιλε ο 5:11 εχει δικιο παντως. και εγω πιστευω οτι και ο καρπαθιος να μην ειναι θα ειναι καποιος αλλος. ασε που δεν εχω δει κανεναν ιδιοκτητη να φυλακιζεται για τοποθετηση κεραιας. οποτε εχουν βρει σιγουρα νομοθετικο παραθυρακι για να τις νομιμοποιουν. ελπιζω να καταφερετε κατι με τη δευαρ αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/1/12 23:38

    TIPOTA DEN THA KATAFERETE MEGALI IDEA EXETE GIA TON EAFTO SAS. APOTI KATALABA O ALLOS SINERVASTIKE KAI KATEBIKE. GIA NA DOUME TI THA KANETE ME THS ALLES. NA SOU PO TI THA KANETE. T P O T A !
    GIA ELLATE NA SAS DOUME POSO MAGGES ISASTE !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/1/12 15:29

    ΜΕΓΑΛΕ 01:38 ΕΠΕΙΣΗ ΣΕ ΚΒΩ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΟΔΟΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΧΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/12 16:50

      Και ο εισαγελέας, αλλά και εσείς, του πορδεύσατε μια μάντρα.Ας μην ήθελε να την κατεβάσει και βλέπαμε. Ποιός ξέρει τι αλητίες κάνατε κάτω από το σπίτι του και τι καταστροφές στην περιουσία του. Κάπου διάβασα για μπογιά σε αμάξια, απειλητικά τηλεφωνήματα τραμπουκισμούς κλπ κλπ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/1/12 18:15

    ΤΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/12 22:42

      Για ψάξε λίγο εδώ μέσα σε άλλα topic σχετικά με την κολοκεραία και θα δεις τι λέω.

      ΠΑΠΑΡΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *