ροή ειδήσεων

Βρέθηκε σκύλος στην Ανάληψη

Ο σκύλος της φωτογραφίας τριγυρνάει στην περιοχή της Ανάληψης και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνών... κοντά στον Παλμό. Όποιος το έχει χάσει να το αναζητήσει στην περιοχή αυτή. 
Δυστυχώς δεν έχω χώρο να το φιλοξενήσω.



Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/12 17:28

    απ οτι βλεπω ειναι κυνηγοσκυλο και φοραει και κολλαρο,, ή εφυγε απο καπου ή τον αμόλησε καποιος κυνηγος, πολλα περιστατικα εχουν αναφερθει για κυνηγους που ή τα δενουν σε δεντρα ή τα παρατανε οταν θεωρουν οτι δεν κυνηγανε πια ή εχουν γερασει....
    ειναι συχνο το φαινομενο σε ολη την Ελλαδα κι ας λενε οι κυνηγοι το αντιθετο,
    μακαρι να μην ειναι ετσι και να τον βρει το αφεντικο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/12 19:45

    αγαπητέ φίλε, το ζωάκι αν είναι κοντά στο παλμό τότε κάντε ένα κόπο και πηγαίνετε απέναντι στη κτηνίατρο που υπάρχει εκεί την κ. Χαρούλα, μπορεί αν έχει τσιπάκι να βρεί του ιδιοκτήτες και αν το έχασαν να τους ειδοποιήσει. Δεν θα χρεωθείτε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/12 20:38

    Το καημενο το σκυλακι ευχομε να ειναι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/12 00:30

    κυριε ή κυρια 19:45. το γνωριζω οτι ειναι εκει η κυρια χαρουλα, ειναι η κτηνιατρος μου αλλα την ωρα εκεινη ηταν κλειστα. οταν πηγα το απογευμα, το σκυλι δεν ηταν εκει. θα μπορουσατε να ρωτησετε πρωτα και μετα να κανετε το ατυχες σας σχολιο. ελεος.....πολυ ειρωνία σε ανθρωπους που δεν γνωριζετε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/12 14:21

    poia eirwnia re noumero? o anthropos mia protash sou ekane! ti agamith tha eisai k esy k psaxnese apo pantou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/12 17:29

    6/1/12 00:30 Δεν είχα πρόθεση να ειρωνευτώ, απλά ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει την διαδικασία για την εύρεση του ιδιοκτήτη εφόσον υπάρχει τσιπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/12 19:05

    παιδια το σκυλι αυτη την στιγμη ειναι στο βενζιναδικο shell στο μηδεια. δυστηχως μασ ειναι δυσκολο να το κρατησουμε εδω. πρωσορινα το εχουμε μεσα κ κοιμαται.αλλα το μαγαζι θα κλεισει στις 9. αν καποιος ενδιαφερεται και μπορει να το παρει ας ερθει απο δω. ουτε εμεις εχουμε χωρο ..και ειναι αμαρτια να μεινει στην βροχη ολο το βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/12 11:15

    17:29 συγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Απλά σε αυτό το blog υπάρχει πολύ ειρωνία και δυστυχως παρεξήγησα το δικό σου σχόλιο.και πάλι συγνώμη.

    14:21 τι να πω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/12 17:28

    το σκυλί είναι άκακο. το είχα πετύχει και το χαίδεψα γιατί πίστευα ότι ανήκει σε κάποιον. Τώρα όσο για τον ιδιοκτήτη του SHell στο Μήδεια που προσπαθεί να μας πείσει ότι ειναι και φιλόζωος να τον ενημερώσω πως γνωρίζουμε την αντίδραση του πως έκανε σε κάτι αδέσποτα εκεί που τα φρόντιζε μια κυρία. Το σκυλί είναι στο σπανό μιχ πετρίδη και έχει χτύπημα στο κεφάλι, ενώ προχθές δεν είχε. Βάλατε τα αλβανάκια σας να το διώξουν απο το βενζινάδικο (shell) σας κακήν κακώς ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/12 18:20

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ..ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ! ΕΙΧΑΝΕ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΕΙΧΑΝΕ ΡΙΞΕΙ 2 ΠΟΣΗΛΑΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΦΟΛΙΑΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ..ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!! ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.. !ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ..ΕΦΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ!!ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΕΔΩ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΟΣΟ ΤΟ IQ ΣΟΥ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΔΕΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/1/12 18:47

    7/1/12 18:20 καλά και ήρθες εσύ από την Κρήτη να μας υποδείξεις πως να ζούμε και να μας βάλεις βαθμολογία στο επίπεδο IQ μας. κοιτάτε τα δικά σας μούτρα και αφήστε τα δικά μας. Κοίτα πρώτα την οικογένεια σου μη σου ρίξει κανένα επίπεδο τόσο χαμηλό όσο και η ποιότητα της βενζίνης σου και άσε εμάς. Μας έγινε και άνθρωπος και την εκμετάλλευση αλλοδαπών την βάπτισες φιλανθρωπία. Ουστ ρε γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/1/12 19:18

    αν ηξερα οτι ειχα να κανω με καραβλαχο! δεν θα απαντουσα!! η νοημοδυνη σου εχει φτασει υπο το μηδεν!! οσο αφορα την ποιοτητα και την λειτουργια του μαγαζιου ασε να τον κρινουν οι αρμοδιοι κ φυσιολογικοι ανθρωποι.. αντε αγορι μου στον σταβλο σου τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/1/12 19:51

    7/1/12 19:18 σιγά κοπελιά θα σκίσεις κανένα καλσόν και δεν θα μπορείς να βγεις σαββατόβραδο με τη κυτταρίτιδα να φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/1/12 19:53

    ρε εσεις shell εκει πέρα τελικά εκεί διαφήμιση κάνετε με το θέμα του σκυλιού? ελα παναγιά μου, ασε μας ρε φιλε- κυρά μου τι είσαι και συ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/1/12 20:38

    σε ευχαριστω που αποδεικνυεις την νοημοσυνη σου! και χαιρομαι που δεν ειχες καλυτερη απαντηση να δωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/1/12 13:41

    EGW EXW MIA KALITERI APANTHSH>>>simera evala venzini apo to venzinadiko sou k emeina misi ora argotera.piga ston mixaniko mou k mou eipe i venzini sou prepei na nai k mou leei mhn vazeis apo ton veropoulo re mlk k lew den evala apo kei! tha perasw na mou plirwseis ton mixaniko k to merokamato mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/1/12 18:05

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ ΟΜΩΣ!! ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!! ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΚΑΙ ΕΝΑ 5ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/1/12 16:39

    kala ayrio pou tha einai etoimo to amaksi tha erthw apo kei.kai gia na deis ti vodi kritiko eisai tha erthw k me ton mixaniko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *