ροή ειδήσεων

ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΠΛΥΜΗΡΙ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ 100ΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 2-3 ΧΛΜ ΔΙΧΤΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΛΥΜΗΡΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΨΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ... ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΛΟΥΟΜΕ! ΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/12 19:03

    εδω ριχνοθν διχτυα στο ελλι ειναι δυνατον να μιν ριχνοθν διχτυα στο πλυμμιρι/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/12 20:44

    Τελεια και παυλα! Οι λιμενικοι χρηματιζονται ή τους δινουν πολλα ψαρια οι επαγγελματιες! Τοσες καταγγελιες και να μην ιδρωνει το αφτι τους?Ο Διοικητης του Λιμενικου ειναι ενημερος για ολα αυτα που συμβαινουν? Πρωτα σκοτωσαν φωκιες μετα οι Τρατες ψαρευουν 200 μετρα απο την ακτη και τωρα ριχνουν διχτυα 1 μετρο απο την παραλια! Αν δεν ειναι ολα αυτα υποπτα τοτε εγω ειμαι ελεφαντας! Αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/12 20:51

    ΠΑΛΙ ΟΙ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ! ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΑΥΝΗΓΟΥΝ...ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ! ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΑ ΡΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ! ΕΚΑΝΑΝ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΞΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΡ8Ε ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/12 21:48

    opou ta vlepete kopsimo mages kai ama exi tsambouka kaleste 108!otan vevea einai poli konta sti akti!

    prionokordelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/12 23:11

    kai sto faliraki ta idia ginonte xronia tora sta 10metra apo tin akti ta rixnoyne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/12 23:21

    για πιο λιμανι μηλατε...αυτο το εκτρωμα που φτιαξανε. φτου αλλη μια φορα ξεφτηλες ..ξαναφτου λαμογια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/12 07:32

    και στην ιξια απο την φανερωμενη μεχρι τα τριαντα εδω και τοσα χρονια που παω ψαρεμα-ψαροντουφεκο,καθε μερα περνουσαν με τις κωλο τρατες και τα εξολοθρευαν ολα!δεν αφηναν τιποτα οι καριοληδες!πρεπει να δωσουν τελος επιτελους σ αυτο το εγκλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/12 09:34

    07:32 Αγαπητε φιλε τοσα χρονια δεν εκαναν τιποτα τωρα θα κανουν? Οταν καποιος "τρωει" καλα κοροιδο ειναι να πιασει τους εγκληματιες? Οι λιμενικοι παιρνουν λιγα λεφτα αρα κατι πρεπει να κανουν για να αυξησουν τον μισθο τους...δεν γραφουν ολους αυτους τους εγκληματιες γιατι τους ταιζουν...και για να δειχνουν οτι παραγουν και εργο γραφουν μονο ψαροτουφεκαδες και που και που κανεναν επαγγελματια απο αυτους που δεν τους ταιζουν! Υπαρχει παραδειγμα που εγραψαν ψαροτουφεκα επειδη ειχε φακο(πρωινο) και την ωρα που τον εγραφαν διπλα μαζευε τα διχτυα τους 1 μετρο απο την ακτη επαγγελματιας και 500 μετρα απο την ακτη ηταν η Τρατα! Κι ομως το καθαρμα εριξε 300 ευρω προστιμο στο παλικαρι και του πηρε και τον φακο!!Αυτα ειναι φιλε μου τα καθαρματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/12 10:01

    δηλαδη τι πρεπει να κανουμε για να αλλαξει το σκηνικο?
    να κοβουμε διχτυα?
    να καταγγελουμε στις αρχες και να μην υπαρχει ανταποκριση?
    να το παμε και στις τηλεορασεις?
    γιατι να την πληρωνουν οι ψαροτουφεκαδες?
    γιατι να επιτρεπουμε εμεις να υπαρχουν λαμογια λιμενικοι?
    γιατι να αφηνουμε τους τουρκους να ψαρευουν στα νερα μας και τα οικονομανε πουλωντας τα δικα μας ψαρια σε μας?
    ΤΕΛΟΣ
    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/12 11:02

    H fokia ti egine ksexastike kiolas??????
    Xronia tora troei to limenarxeio apo tous epaggelmaties oloi to kseroun...
    Einai megala lamogia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/1/12 11:06

    Αν γινουμε ρουφιανοι και αρχισουμε τις καταγγελιες τοτε θα λενε οι λιμενικοι στους επαγγελματιες ποιοι τους εδωσαν και θα εχουμε ιστοριες με τους επαγγελματιες! Δεν βγαζεις ακρη φιλε!Κανε μια βολτα απο το κτηριο οπου στεγαζεται το λιμεναρχειο και θα δεις μπολικους επαγγελματιες να μπαινοβγαινουν με καθαρισμενα ψαρια...Εγω δουλευω εκει διπλα και τους βλεπω καθημερινα...Εννοειται πρωτα ψαρια ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/1/12 11:07

    Η ΦΩΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ!
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
    ΕΛΕΓΧΟΣ? ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/1/12 11:10

    δεν ειμαστε ρουφιανοι φιλε μου!
    αγανικτισμενοι ειμαστε με χομπι το ψαρεμα, αλλα το να το σκοτωσουν ακομα και φωκια επειδη τους πειραζουν τα διχτυα τους, αυτο παει πολυ!
    τα διχτυα καταστρεφουν τους ψαροτοπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/1/12 11:43

    Perimenete ligo filoi mou se dyo treis meres tous exoun piasei tous dolofonous tis fokias
    tora akoma eksetazoun ta stixeia pou exoun stin katoxi tous..........................kai meta ksipnisa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/1/12 14:09

    psonizetai re apo kolo tourkous komenous vromo psadades pou mas poulane ta psaria mas re!
    eksintavelonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/1/12 14:13

    egw exesa skata mou sto plimiri ekeia pera,kai pie o tourkos opsaras na gamisi tin tourka ekia sta xwrta kai epsiliftikan me tis skatoules!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/1/12 14:51

    Ρε στη Νοτια Ροδο ψαρευουν τουρκοι ολοι τους ξερετε! αυτοι εφαγαν την φωκια! Να μην ξαναγορασει κανεις ψαρια απο κομμενους!1-2 ψαραδες Ελληνες που εχει εκει ποτε δεν θα εκαναν κατι τετοιο! Τους ξερουμε τους Ελληνες εκει ειναι καλοι ανθρωποι δεν εχουν πειραξει ανθρωπο! οι τουρκαλαδες εφαγαν το ζωο!Ψευδονυμο...Ποντικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/1/12 15:01

    ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ... ΚΑΟΥΚΑΣ,ΑΓΚΑΣ,ΠΟΝΤΙΚΟΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΤΟΝ ΧΟΧΛΑΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/1/12 16:44

    O ΔΩ.Σ.Ε.Κ είναι ένας σύλλογος που απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και το αποδεικνύουν έμπρακτα μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, όπου και όποτε τους δίνεται η δυνατότητα, για αυτό και έχουν την αναγνώριση και τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων και μεγάλου μέρους της τοπικής κοινωνίας. Ενδεικτικά να αναφέρω τις προσφορές των αλιευμάτων από τους αγώνες Υποβρύχιας Αλιείας που διεξήγαγε στο Ορφανοτροφείο της πόλης μας και τους υποβρύχιους καθαρισμούς στα λιμάνια Χάλκης, Διαφανίου-Καρπάθου, Λίνδου και της περιοχής Βρουλιά στο Πρασονήσι. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια, ανάπτυξη και δημιουργική ενασχόληση των μελών με δραστηριότητες όπως η ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα καθώς και η επιμόρφωση νέων δυτών μέσω θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων. Στους σκοπούς του συλλόγου όμως περιλαμβάνεται και η διάθεση των μελών του, σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών(φυσικές καταστροφές, πλημμύρες ναυάγια, σεισμοί κ.τ.λ.), εφόσον του ζητηθεί αρωγή από τους αρμόδιους τοπικούς ή κρατικούς φορείς, αναλαμβάνοντας καθήκοντα εθελοντικού σώματος, για την αντιμετώπιση των παραπάνω αναγκών. Όσων αφορά τώρα στα γραφόμενα από κάποια Υποτιθέμενα μέλη του συλλόγου να τους ενημερώσω ότι οι σύλλογοι δεν χρειάζονται καιροσκόπους, που περιμένουν να επωφεληθούν, να λάβουν ή να κερδίσουν μόνο ατομικά οφέλη, αλλά από ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση για προσφορά χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση. Τέλος, για τους επαγγελματίες αλιείς που γράψανε, έπρεπε οι ίδιοι να είναι οι καταγγέλοντες σε περιστατικά παράνομης αλίευσης (δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες παράνομοι) γιατί με την σιωπή τους υπονομεύουν το μέλλον του ίδιου του επαγγέλματός τους. Οι άδειες από ζωή θάλασσες δεν είναι προς το συμφέρον κανενός, είτε λέγεται επαγγελματίας είτε λέγετε ερασιτέχνης και σίγουρα η θάλασσα δεν είναι κτήμα κανενός αλλά οφείλουμε να τη σεβόμαστε και να την προστατεύουμε για να την βρούνε και άλλοι μετά από μας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τη λασπολογία και ευαισθητοποιηθείτε ώστε να σταματήσει να συνεχίζεται αυτή η μεγάλη Οικολογική Καταστροφή……. Καλές θάλασσες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/1/12 10:04

    Παιδια ας σοβαρευτουμε και ας κυνηγησουμε εμεις οι ιδιοι ολους αυτους τους παρανομους νυχτερινους ψαροκυνηγους!Κυριε Διαμαντεα να ξερετε οτι εσεις και οι φιλοι σας οι παρανομοι θα λογοδοτησετε στη δικαιοσυνη!Εγω πρωτος θα σας δωσω στο λιμεναρχειο ονομαστικα!Αυτο θα πρεπει πια να σταματησει!Τουλαχιστον να προστατεψουμε εμεις οι υγιεις ψαροτουφεκαδες την θαλασσα!Παιδια δινετε ονοματα εστω και ανωνυμα! Νικος Διαμαντεας ιδιωκτητης μπαρ Santana ,Γιωργος Χατζηπετρος πρωην ποδοσφαιριστης,Χουλης Βασιλης καταστημα με Μπαταριες, Πιλατος Μανωλης υπαλληλος στο Δημο ροδου,Παναγιωτης Μπουζουκας υπαλληλος στο Δημο ροδου..Αυτοι ειναι μερικοι απο τους νυχτερινους αν ξερετε κι αλλους να τους βγαλετε στη φορα το καρκινωμα αυτο θα πρεπει να σταματησει σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/1/12 13:50

    στο πλημμυρι και τον χοχλακα δεν ειναι μονο ο αγκας και ο ποντικος αλλα και τα αδερφια χαλιλ και ιμπραημ ζαμαντακης που κυνηγανε παρανομα με δυναμιτες,σκοτωνουν ελαφια και κοβουν συνεχεια πρασσινα πευκα,πριν λιγο καιρο τους επεισαν για ελαφι και παρανομα οπλα και τουσ αφησαν την αλλη μερα γιατι αραγε;ζητω η ελληνικη αστυνομια που κανει μονο μπλοκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/1/12 20:57

    vvrwmo tourkoi sixamata tis kinonias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/1/12 01:31

    re file dimosiografe!!pou asxolise me themata gargares!!tha eithela poli na se do na bazeis k to thema ton apobliton ksenodoxeion!!!!pou euthinonte 90%gia tin katastash kato apo tin epifania tis thalassas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/2/14 21:14

    Καλά ρε παιδιά.......τόση ώρα διαβάζω,ότι λέτε για δίχτυα,για τρατες,δεν άκουσα τίποτα για ψαρωτουφεκαδες....τα ορφουδακια χάθηκαν εεε...,κ οι αυγομενη κεφαλή,κ ότι βρείτε το χτυπάτεε ε ψυχρό δολοφονηηηηη....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/2/14 21:19

    Ρε μιλάτε για τους τούρκους,κ βλέπω ότι χαρίζουν τα ψάρια από δω κ από εκεί......μέχρι κ της εκκλησίες μας πού εμείς δεν τα έχουμε κάνει πότε μας......!!!!ντροπή μας....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *