ροή ειδήσεων

Καφές και Άγιος ο ΘΕΟΣ

Βαρέθηκα να βλέπω στις καφετέριες που εγώ δεν μπορώ να πάω λόγω εργασίας, όλους τους ανέργους, Ψευτοδήθεν, με ακριβά κινητά και laptop... να το παίζουν ιστορίες ενώ στην πραγματικότητα είναι με το χαρτζιλίκωμα και την ανεργία που εγώ τους πληρώνω επειδή το ΤΕΒΕ μας υποχρεώνει να δίνουμε 30,00 € για ενίσχυση των τεμπέληδων, που δεν είναι εποχιακοί για να περιμένουν την Σαιζόν αλλά ρεμπεσκέδες που γουστάρουν το αραλίκι και ζουν Εις βάρος μιας βλακώδης κοινωνίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/1/12 22:06

    kai esei opio malakas kombleksikos!8a eisai askimos profanos, kai 8a ntrepesai na pas se kafeteria!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/12 22:17

    SOPA RE.ELA KAI ESY AKINONITE SE KAFE.ALLA MALON SE EXEI H GYNAIKA NA APLONEIS TIS KILOTES THS.
    BRE BGES KAI LIGO MONOS NA DEIS GKOMENAKIA MPAS KAI STROSEIS.
    TO POLI TAKA TAKA SE EKANE MA.....KA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 11:01

      μακάριοι οι πτωχοί τω πνέυματι

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/12 22:39

    αφου δεν μπορεις να βγεις........ πως τους βλεπεις;;;
    με ενοραση....;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 00:45

      έχει και άλλες δουλειές αδερφέ στο κέντρο εκτός από το να πας για καφέ, αλλά που να ξέρεις και συ ε?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/12 22:39

    Έλα και εσύ,πώς κάνεις έτσι ;10 αποδείξεις των 20 ευρώ τον μήνα,που άθελα σου ξεχνάς να κόβεις,λίγο την επιστροφή ΦΠΑ που παίρνεις.Δεν τα δίνεις μόνο για αυτούς που βλέπεις αλλά τα δίνεις και για άλλους που δεν έχουν ούτε ψωμί να φάνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/1/12 22:44

    δυστυχως φιλε ετσι καταντησαν την κοινωνια μας .μην νομιζεις οτι ολοι αυτοι που αναφερεις για τις καφετεριες το επελεξαν .οι αλητες οι πολιτικοι τους οδηγησαν εκει. αγαπητε φιλε και εγω πληρωνω το 30αρι και εμενα με ποναει γιατι σφυξαν οι κολοι πολυ.το παραλογο σε ολη την ιστορια ειναι οτι ενας φαληρισμενος πρωην του τεβε δεν εχει να παρει απο πουθενα ανεργεια .γιαυτον τον λογο αγαπητοι φιλοι που σχολιασατε προηγουμενος πρεπει καποια πραγματα να εκτημωντε . μερικοι απο εσας το πιστευω οτι δεν επελεξαν την κατασταση που βρισκονται αλλα καποιοι επειδι συχναζω καθημερινα στις καφετεριες ειναι πραγματικα ρεμαλια που δεν προσπαθουν καθολου για να φτιαξουν την κατασταση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/12 22:53

    ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΞΗΓΩ : ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΡΦΗΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΚΑΘΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/12 23:12

      Δεν είναι τόσο απλά όπως τα λες φίλε μου,εσύ μέχρι να πιάσεις το καλοκαίρι δουλειά δέχεσαι να προσφέρεις αναλόγως των προσόντων σου κοινωφελή εργασία για 18,40 ευρώ την ημέρα ;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/12 08:06

      ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/12 09:03

      karagiozis ek tou asfalous!! poios eisai re?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/12 23:11

    Βρε ποιος τους γαμεί τους χαρτζιλικάδες κάτσε αδερφέ μου εσύ και δούλεψε. Φτιάξε μια κατάσταση στην ζωή σου και άσε τους ξενυχτάκιδες.. γεμίσαμε από δαύτους και τους είδαμε πως προδέψανε τους δήθεν μούρες της Ρόδου.. Άντε γεια ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/1/12 23:12

    Καιρος ειναι να κοπεί το επιδομα ανεργιας απο τους ξενοδοχουπαλληλους. Ειναι ουσιαστικά μια ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ των ξενοδοχων με τα δικα μας λεφτα. Γιατι αν δεν υπηρχε θα αναγκαζοντουσαν να βρουν αλλες λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/1/12 23:22

    Εάν κοπεί το επίδομα στους εποχιακούς,εσύ Jan 29, 2012 01:12 σε λίγο καιρό εδώ στην Ρόδο δεν θα έχεις δουλειά.
    Δες το απλά : δεν έχω,δεν καταναλώνω,δεν κινείτε η αγορά,δεν βγάζεις,μπαίνεις και εσύ στο λούκι.
    Με την ίδια λογική και ένας εποχιακός πρέπει να αρνηθεί να του παρακρατούνται ποσά που αντιστοιχούν σε επιδόματα που συσχετίζονται με τον ΟΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/1/12 23:30

    Να κοπεί το επίδομα ανεργίας ΑΜΕΣΩΣ. Όποιος θέλει επίδομα να παίρνει μέχρι να βρεί δουλειά, αλλά μέχρι τότε να δουλεύει γιά τα λεφτά του επιδόματος με κοινωνικό έργο, πχ Σκουπιδιάρης, καθαριότητα σε δημόσια κτίρια (νοσοκομεία, ΚΑΠΗ, σχολεία κλπ). Αν δεν θέλει τότε δεν θα παίρνει επίδομα. Αυτό είναι το δίκαιο. Όποιος έχει ανάγκη γιά δουλειά θα το κάνει. Όποιος απλά τσεπώνει το επίδομα ανεργίας εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, χωρίς να ψάχνει φυσικά γιά δουλειά θα αρνηθεί. Θα δείτε πως ξαφνικά θα μειωθούν όσοι παίρνουν το επίδομα ανεργίας κατά 50% τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/12 23:47

      ο αρνούμαι από αύριο η στο χαρίζω εάν δουλέψεις για μένα για 18,40 ευρώ τη ημέρα,άσε μας με τις μ@λ@κίες σας λες και δίνετε μόνο εσείς για τον ΟΑΕΔ !
      σιγά το ΤΕΒΕ,εμένα μου παρακρατούν 420 ευρώ κάθε μήνα για να έχω τι ; το ΙΚΑ,σοβαρή ασφάλεια..αλλά δεν κάνω και έτσι για 30 ευρώ ! Στο κάτω κάτω παίρνετε και επιστροφή ΦΠΑ και όλους τους λογαριασμούς σας τους περνάτε στην΄΄εταιρία΄΄ για να τσεπόνετε πίσω ! Να κοπούν πρώτα οι φοροαπαλλαγές στις εταιρίες σας και μετά ας κόψουν τα επιδόματα ανεργίας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/12 00:36

      στο ΤΕΒΕ αδερφε έχεις δεν εχεις δουλεια τα 700 το δίμηνο δεν τα γλιτώνω συν αυτα τα 30 για τους χαραμοφάηδες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/12 00:42

      kai ti 8es re Jan 29, 2012 01:47 PM na sta xarizei to kratos? den vlepeis ti merokamata paizoun eksw kai znompareis ta 18,40 ti mera? siga re onasides oloi kai 8iktikate me to poso...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/1/12 08:08

      ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/1/12 23:40

    Είσαι κομπλεξικός...ΟΜΟΟΡΦΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!Δεν πειράζει!!Θα σου κλείσω πλαστική με τον Φουστάνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 00:40

      κατούρα και λίγο ρε φίλος. εγώ πάλι λέω ευτυχώς που δεν είμαι ρεμάλι σαν και σενα και έχω αρχές και έμαθα τι πάει να πει να δουλεύεις όλη μέρα,αλλά λέω ευτυχώς γιατί είμαι 28 και έχω δικό μου σπίτι και δικό μου αμάξι, δικά μου μαγαζιά χωρίς ενοίκια και δάνεια, μάλλον ΕΣΥ δεν θα τα δεις ούτε σε δύο ζωές

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/12 07:45

      Εσύ μάλλον ξέφυγες από την δίωξη.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/1/12 00:40

    να κοπει, να κοπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/1/12 00:43

    υπομονή και θα κοπούν και οι ανεργίες και θα σας δω τότε τι πανηγύρια θα κάνετε, θα πηγαίνετε τις κότες σας στολισμένες στον ευαγγελισμό για πασατέμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 08:08

      ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/12 09:05

      karagiozis ek tou asfalous!! poios eisai re?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος30/1/12 00:53

    ΠΕΣΤΑ ΑΓΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ,ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΥΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΟΥ 'ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ' ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΩ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΔΟΝΟΝΤΑΙ.ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΧΑΛΑΛΙ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 08:00

      Μαλακα....και εγώ κάποτε πλήρωνα ΤΕΒΕ αλλα λόγο αναποδιών το έκλεισα. Έμεινα χωρίς δουλειά για 3 χρονια λόγο του κοινωνικού ρατσισμού που δημιουργήσατε.
      Βρήκα δουλειά σεκιουριτάς με 25 ευρώ μεροκάματο, δούλεψα 2 χρονια και όταν έληξε η σύμβαση έργου έμεινα πάλι στον δρόμο και αυτή την φορα με γυναικα έγκυο. Τώρα για πρώτη φορα στα 40 χρονια της ζωής μου παίρνω ανεργία και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, αλλα ευτυχώς και αυτό γιατί τώρα ίσος να λήστευα το μαγαζάκι σου η το σπίτι σου για να ζήσουμε.
      Το θέμα είναι ότι εσείς πρέπει να κοιτάξετε κάπως διαφορετικά τα πράγματα γιατί όσο εμείς πεινάμε άλλο τόσο και εσείς θα υποφέρετε από αναδουλειές και με μαθηματική ακρίβεια θα τα κλείσετε τα μπουρδέλα σας γιατί και εσείς από εμάς ζείτε, και ζείτε γιατί όσο έχουμε έστω και λιγοστά λεφτά στα χέρια μας παραμένουμε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα?.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος30/1/12 01:19

    Συγχαρητήρια σε αυτούς που δουλεύουνε όλο τον χρόνο,στους τυχερούς που τα βρήκαν έτοιμα κι'έχουν δικό τους σπίτι,αμάξι,πισίνες και 7 μαγαζιά χωρίς νοίκι και είναι απλά εισοδηματίες. Σκεφτήτε όμως κάτι...Υπάρχουν όντος πολλοί τεμπελχανάδες που πηγαίνουν στις καφετέρειες αντί να ψάξουν για δουλειά. Πόσο κόσμο χωράνε οι καφετέρειες και πόσοι είναι οι άνεργοι με επιδότηση. Για 10.000 (ας πούμε) άτομα σε όλη την Ελλάδα που είναι αυτοί που λέτε θα την πληρώσουν έτσι απλά το 1.000.000 που ειναι οι άνεργοι αυτή την στιγμή; Ξυπνήστε, θέλουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας,αλλού είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/1/12 02:13

    Εσύ που έβαλες την ανάρτηση πες μας : για την επιστροφή ΦΠΑ που παίρνει η επιχείρηση σου,ποιος πληρώνει τα σπασμένα ;
    Αφού βάζεις όλους τους ανέργους στο ίδιο τσουβάλι,τότε και εσύ ανήκεις σε αυτούς που δεν πληρώνουν τους φόρους τους στην εφορία διατηρώντας ''μαύρα'' βιβλία.
    Εάν σου ξινίζουν τα 30 ευρώ,ας σταματήσει το ΤΕΒΕ να σας τα παίρνει αλλά να δώσετε και πίσω τις επιδοτήσεις που έχετε φάει όλοι με τους αναπτυξιακούς νόμους και τις επιχειρησιακές σας αναβαθμίσεις κ.λ.π
    ------>>>βάλτω καλά στο μυαλό σου δεν δίνεις μόνο εσύ ένα αντίστοιχο ποσό αλλά και ο εργαζόμενος εποχιακός και μη.
    Αν θυμάμαι καλά υπήρχε μία περίοδος όπου ο ΟΑΕΔ σας έβρισκε προσωπικό με τα μισά μεροκάματα επιδοτούμενα,έτσι δεν είναι ;; Άντε από δω,έσφιξαν λίγο τα πράγματα και αρχίσατε μερικοί την κλάψα ! Για να δείτε μερικοί εργοδότες πώς είναι (όχι όλοι) να μην σου μένει τίποτα στο τέλος του μήνα από τις υποχρεώσεις όταν είσαι απλός υπάλληλος.

    και για τον άλλο τον jan 29, 2012 02:40 PM που είπε στον άλλον για αμάξια και σπίτια και ενοίκια και κουραφέξαλα : μπράβο σου φίλε γιατί δεν τα τρως στα μπουζούκια αλλά και εμείς οι ''υπάλληλοι'' έχουμε αρχίδια για να φτιάξουμε σπίτι 240 τ.μ,με δικό μας αμάξι προ πολλού και με την ίδια ηλικία χωρίς τρελές δόσεις στην τράπεζα.Το θέμα όμως δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύεις μόνο αλλά και τι τυχερό έχει ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του.υπάρχουν παλικάρια που δουλεύουν πολύ ποιο σκληρά από σένα και από μένα,ταλαντούχα και ξύπνια αλλά βγάζουν λιγότερα χρήματα η τους έχουν τύχει πολλές αναποδιές στην ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/1/12 07:21

    Παιδιά μην δύνεται σημασία σε μαλακες, αυτοί όλοι μιλάνε εκ του ασφαλούς λόγο ότι η τσέπες τους έχουν κάθε μέρα λεφτά. Ας έρθουν στην θέση μας και θα τα πούμε.
    Εγώ πάντως είμαι άνεργος επιδοτούμενος με έγκυο γυναικα επίσης άνεργη μη επιδοτούμενη, και ξέχασα τι θα πει διασκέδαση, καφετεριες, και όλα τα ωραία που είχαμε όσο δουλεύαμε.
    Οι μαλακες οι εργοδότες που δημιουργούν κοινωνικό ρατσισμό φταίνε και όχι οι άνεργοι.
    Οι ερωτήσεις για να δουλέψεις που δείχνουν κοινωνικό ρατσισμό είναι:
    1) Ποσο ετών είστε?
    2) οικογενειακή κατάσταση παιδιά κτλ?
    3) προϋπηρεσία?
    4) που δουλεύατε? άμα τους πεις άνεργος σε κοιτάνε σαν μίασμα.
    Αμα δουν ότι είσαι πάνω από 35 δεν σε φωνάζουν καν.
    Αμα δουν ότι είσαι και παχουλός σου λένε ότι βρήκαμε και δεν δίνουν ούτε αιτήσεις.
    Αμα τους πεις ότι έχεις παιδιά σε πετάνε έξω με τις κλοτσιές.
    Αμα τους πεις για προϋπηρεσία θεωρούν ότι είναι απαγορευμένη λέξη.
    Στις γυναίκες προτιμούν μικρούλες και "ατακτουλες" για να τραβάνε καμια μαλακια που και που και ας μην ξέρουν ποσο κάνει 1+1.
    Η γυναικα μου για παράδειγμα, ξέρει 3 γλώσσες, με καλή προϋπηρεσία στα τουριστικά επαγγέλματα, και όμως δεν την προτιμάνε λόγο εμφάνισης, ηλικίας, και ας είναι πολύ καλή στην δουλειά της, και ας παίζει τους πελάτες στα δάκτυλα.
    Και όμως έχει όλα τα προσόντα που θα ήθελε ένας σωστός επιχειρηματίας, αλλα τρώει πόρτα λόγο οι περισσότεροι σκέφτονται λάθος, σκέφτονται ότι θα χαλάσει το image της επιχείρησης και ας είναι περισσότερο αποδοτική σε σχέση με τα πιτσιρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 07:31

      Το ότι έχουμε κάποια κιλά σίγουρα φταίμε εμείς για αυτό.
      Το οτι σε κάποιους δεν τους χάρισε ο Θεός ομορφιά δεν φταίνε σε τίποτα, και ούτε πρέπει να πεταχτούν στον κάλαθο τον αχρηστων εξαιτίας των ρατσιστών.
      Δυστυχώς σήμερα οι περισσότεροι εργοδότες προτιμούν φωτομοντέλα, πουτανίτσες, και ηλικίες το πολύ μέχρι 25. Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι σπουδές, ούτε αν ξέρουν γράφουν, ούτε και αν μιλούν κάποια γλώσσα. Θέλουν να εκμεταλλεύονται μικρούλες για να τραβάνε πελάτες και άμα λάχει να κάθονται και στο αφεντικό.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος30/1/12 09:18

    Εαν κάποιος πάρει ανεργία για ένα χρόνο, για να ξαναπάρει θα πρέπει να δουλέψει 2 χρόνια με ένσημα, οπότε όσοι το παίζετε εισοδηματίες και είστε χαλαροί σκεφτείτε ότι το επίδομα το παίρνετε για να βρείτε δουλειά και όχι να πιστεύετε ότι πιάσατε τον ΠΑΠΑ από τα @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 09:39

      Δεν ξέρω για τους παπάδες αλλα ξέρω κάτι αρχίδια σαν του λόγου σου.
      1) ποιος σου είπε ρε μαλακα ότι εγώ καλοπερνάω με τα 461 του ΟΑΕΔ με ένα σορό υποχρεώσεις και δάνεια να τρέχουν και να μην μπορώ να έχω ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης?
      2) ποιος σου είπε ότι θέλω να εξαντλήσω και τους 12 μήνες για να βρω δουλειά από την στιγμή που όλες οι πόρτες είναι κλειδαμπαρωμένες από κάτι ηλίθιους μαλακες που προτιμάνε άλλοι αλβανούς και άλλοι πιτσιρίκια????
      3) άμα μου βρείς έστω και "σκατατζης" εγώ πάω και τώρα ακόμα.
      4) όταν δεν γνωρίζεις τι θα πει πίνα και απελπισία, κάτσε φιλε μου σφυρίζοντας αδιάφορος για το τι τρέχει γύρο σου, ζήσε την ανέμελη ζωή σου, και άσε μας στον πόνο μας.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/1/12 09:20

    και όσοι ψάχνουν για δουλειά δεν ρίχνουν και τα μούτρα τους, όταν τους πείς ο ΤΑΔΕ ζητάει delivery ή κούριερ σου λένε άσε ρε που θα κάνω αυτή τη δουλειά, και στην Αθήνα γιατροί με σπουδές και την κάνουν την ίδια και εδώ τους πέφτει ο κώλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/1/12 09:48

    Εσύ ρε τρόμπα 11:20 PM αφού έχεις επιχείρηση γιατί δεν μου προτείνεις να έρθω να δουλέψω για σένα? ξέρω γιατί δεν θες. Γιατί και εσύ όπως και οι υπόλοιποι ψάχνετε θύματα να δουλεύουν τζάμπα για εσάς δίχως φυσικά να τους ασφαλίζεται. Αποφεύγετε αυτούς που ζητάνε δουλειά με ένσημα έτσι δεν είναι? μιλα ρε τρόμπα να δούμε τι σκατά θα βγάλεις από το ακατοίκητο σου!!!!
    Και όχι μονο κλέβετε από τα ένσημα, αλλα και από τους ιδιους τους υπαλληλους με το να τους δίνετε μεροκάματο ίσο με αυτό που θα έπαιρναν και με ασφάλεια αν είχαν.

    32 με ένσημα
    32 και χωρίς ένσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/1/12 10:12

    PANTOS MERIKOI APO ESAS MOU THIMISATE TO PROIN AFENTIKO MOU POU EXEI VILA STIN THOLO ME MIA TZIPARA GAMATH KAI ME MIA EPISIS MIXANH GAMATH KAI OLO KLEGETE SAN MIKRO KORITSAKI KAI OTI DEN EXEI OUTE GIA TIS VENZINES TON OXIMATON POU DIATHETI STIN EPIXIRISH TOU. ALLA KATA TA ALLA OLOUS TOUS EXEI ANASFALISTOUS SE DIAFORES DOULEIES KAI OI ROUFIANOI TOU OXI MONO DOULEVOUN ANASFALISTOI ALLA PERNOUN KAI EPIDOMA ANERGEIAS.
    ALLA POS ZEI ME TOSA XREEI, ME AKALIPTES EPITAGES, ME DIKASTIRIA APO TO TEVE...DEN MPORO NA KATALAVO.

    GarakiozhsRemaliSkatias......eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/1/12 10:56

    συμφωνώ ότι κάποιοι δεν επιλέγουν να είναι άνεργοι και να ζούν με 450 ευρώ αλλά το 99% το επιδιώκει γιατί θα είναι αραχτό, τυχαίο που όλοι που βγαίνουν κάθε βράδυ και μας διηγούντε τα καμώματά τους πως πέρασαν τη νύχτα είναι άνεργοι? χωρίς σκοπό βέβεαια και προσδοκίες, και έτσι θα παραμείνουν.. εννοείται πως είναι και θέμα παιδέίας, αν οι γονείς είναι ρεμπεσκέδες δεν περιμένεις κάτι παραπάνω από τον κανακάρη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 11:13

      Αυτά τα λες για τους εποχιακούς ή για όλους?
      Τελικά μονο οι ηλίθιοι μιλάνε εδώ μέσα? ποιος ρε ρεμάλι αποφασίζει για τον μέλλον σου σε μια επιχείρηση? Φυσικά ο εργοδότης. Πόσες φορες συνάντησες φαινόμενα τύπου ''ανανέωση προσωπικού''??? εγώ κάμποσες. Το κόλπο ''του σπάμε τα νεύρα'' για να παραιτηθεί κάποιος οικειοθελώς το ξέχασες? Τα ξενοδοχεία που έμαθαν το κόλπο με τους φοιτητές με τα 300 ευρώ τον μηνα από το εξωτερικό το ξέχασες?
      Δηλαδή πόσες αποδείξεις θέλετε ακόμα για να καταλάβετε ότι οι μονοι που φταίνε είναι οι εργοδότες??

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος30/1/12 11:01

    Ρε τραμπαρίφες,το επίδομα ανεργίας δε χορηγείται για ένα χρόνο μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 11:12

      ΝΑΙ, αυτό λέμε ότι πιάνουν το παπα από τα @@ για ένα χρόνο, γι'αυτό καθε χρόνο βλέπεις κ αλλες φάτσες να κάνουν το κομμάτι τους, οι παλιοί μετά δουλεύουν οικοδομή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/12 11:21

      Εσύ είσαι σίγουρος ότι θα έχεις δουλειά για τα επόμενα χρονια η και από αύριο κ' όλας?

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος30/1/12 11:24

    Θέλω να κοπεί το επίδομα να δω με ποιους θα δουλεύετε εσείς οι μαγαζάτορες να δούμε ποιος θα ψωνίζει.ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/1/12 11:24

    εγω ΑΔΕΡΦΕ σαν επιχειρηματίας αν δεν έχω δουλειά και το κλείσω το μαγαζί δεν θα πάρω τίποτα που θα μείνω άνεργος, δεν χρωστάω σε κανένα ΤΕΒΕ και κανενα κερατά για να πληρώνω τα κερατιάτικα σας, ακούς ρε ρεμάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 11:52

      ''ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ''
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος30/1/12 11:27

    ρε ΑνώνυμοςJan 30, 2012 01:24 AM το να δουλεύεις σαν ιδέα πως σου φαίνεται ρε μπακλαβά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 11:39

      Εσένα πως θα σου φαινόταν αν αύριο σου πει το αφεντικό σου ''σε ευχαριστώ για την συνεργασία αλλα δεν σε χρειάζομαι πια''?

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος30/1/12 11:30

    με την ανεργία πάτε και κάνετε τους μάγκες? ρε τέτοιους πελάτες να τους χέσουν τα μαγαζιά, ζημειά είστε μια ώρα με το καφέ να τον ανακατέβετε με το καλαμάκι και να ρίχνετε κ αλλο νερο να μην αδειάζει, λίγδες όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/1/12 11:33

    Δυστυχώς και βάση στατιστικών οι νέοι που έχουν πτυχία στα χερια τους αποδείχτηκαν οι ποιο ρέμπελοι σε συντριπτική πλειοψηφία σε σχέση με αυτους που δεν έχουν βγάλει ούτε το γυμνάσιο. Ο λόγος; το ότι το μονο προσωπικό που έκαναν στην ζωή τους ήταν να πάνε φαντάροι, όλα τα υπόλοιπα τα φρόντιζαν οι γονείς τους φυσικά. Για αυτό και τώρα δεν μπορούν ούτε μολύβι να ξύσουν από μόνοι τους. Πάρτε παράδειγμα από τους δημοσιους υπαλληλους που έχουν κατακλείσει τις καφετεριες δουλεύοντας 3 φορες την εβδομάδα και για λίγες ώρες. Είναι γνωστες οι καφετεριες που συχνάζουν άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 11:37

      να αγιάσει το στόμα σου άνθρωπε μου, από το πρωί στρώνονται στις καφετέριες σαν να μην συμβαίνει τίποτα, α ρε θύματα.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος30/1/12 12:22

    re edw kserw anergo,pou pairnei tin anergia, pire iphone , 8elei mac kai ksypnaei 2 i wra to mesimeri, e etsi 8elw kai gw, oxi na doulevw san malakas me ton ka8e malaka sto magazi mou na mou prhzei ta @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 12:30

      Αυτό που λες δεν υπάρχει εκτος και αν βγάζει μαύρα η αν τον ταΐζουν οι γονείς του η αν χρησιμοποίησε πιστωτική η εκτος και αν τα έκλεψε.
      Γιατί με τα 460 που παίρνει από τον ΟΑΕΔ αποκλείεται να πάρει κινητό τον 600 ευρώ και laptop τον 1500 γιατί τόσα κάνει ένα της APLE. Άρα καλο θα είναι αυτά που κατηγορείται να τα τεκμηριώνεται κ' όλας και με επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/12 12:40

      Ρε φιλε 02:22 AM αυτοί οι μαλακες που σου πρήζουν τα παπάρια στο μαγαζί σου, μήπως είναι οι ίδιοι μαλακες που σε κάνουν να υπάρχεις και να έχεις λεφτά και τρόφιμα στο σπίτι σου?? από περιέργεια ρωτάω και για να ξέρω να μην σου akompo τα ωραία μου λεφτά σε εσένα και να πηγαίνω σε ανθρώπους που ξέρουν και λένε ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/12 21:34

      αν διάβασες το θέμα μιλάμε για καφετέριες, που σημαίνει αδερφέ πως αυτοί που στηρίζεις με την πολύτιμη ανεργία σου δεν έχουν ανάγκη τα ευρώ σου και γενικά δεν σας έχουν ανάγκη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/1/12 08:18

      Οταν κανεις επιλογές στους πελάτες σύντομα θα βάλεις λουκέτο. Και το 1 ευρώ ακόμα για σένα έχει μεγάλη αξια εκτος και αν τελικά εσύ είσαι αυτός που κρέμεσαι από του παπά τα αρχίδια!!!!
      Μια παρέα 10 ατόμων και ο ένας από αυτούς είναι άνεργος τι θα του πεις? φύγε από το μαγαζί μου γιατί είσαι φτωχομπινές? τότε θα δεις όχι μονο τα 10 άτομα να σηκώνονται και να φεύγουν, αλλα όλους όσους σου έχει φέρει τόσα χρονια εκεί μέσα γιατί έτσι θα δείξεις την πραγματική γουρουνοφατσα σου και θα χαρώ πολύ για αυτό. Και ξέρεις ε? ένας άνεργος δεν είναι ποτε μονος και πάντα έχει την παρέα του που χάρι σε αυτούς έχει βρακί ο κώλος σου παλιομαλάκα.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος30/1/12 14:56

    Οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *