ροή ειδήσεων

ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ… ΣΥΛΛΗΨΗ

Συνελήφθησαν χθες (27-1-2012) το απόγευμα στη Λάρδο Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, δυο ημεδαποί ηλικίας 53 και 36 ετών για εγκατάσταση και λειτουργία παράνομων τυχερών παιγνίων «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»...
σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο).
Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο στο κατάστημα (καφενείο), διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος ιδιοκτήτης σε συνεργασία με τον 36χρονο είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργιά δυο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνδεμένους μεταξύ τους και στο διαδίκτυο, ο ένας εκ των οποίων λειτουργούσε ως «server» και στον άλλον εμφανίζονταν το τυχερό παιχνίδι «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», με σκοπό την προσέκλυση – συμμετοχή θαμώνων του καταστήματος στα παράνομα παίγνια.
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Σημειώνεται ότι, με το Νόμο 4002/2011, ο οποίος ρυθμίζει την «αγορά των παιγνίων» και τέθηκε σε ισχύ από 22 Αυγούστου 2011, προβλέπεται ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς άδεια. Όταν τα παίγνια είναι τεχνικά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ανά παιγνιομηχάνημα. Τέλος όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ.
http://www.skygr.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *