ροή ειδήσεων

Απαράδεκτος υπάλληλος βενζινάδικου

Θελω με την επιστολη μου αυτή να καταγγειλω την απρεπή και ανανδρη συμπεριφορα καποιου απαράδεκτου τυπου .
Στο βενζιναδικο του γνωστου πλυντηριου αυτοκινητων...
QUIK CAR WASH σταματησε σημερα η γυναικα μου για να βαλει βενζινη .
Πηγε στον αυτοματο πωλητη και εβαλε 2 χαρτονομισματα των 10.00 € .
Το μηχανημα ομως , αναγνωρισε το 1 χαρτονομισμα και της πιστωσε 10.00 € πραγμα το οποιο η ιδια δεν προσεξε .
Καθως εβαλε βενζινη , προσεξε οτι ο μετρητης της αντλιας σταματησε στα 10.00 € .
Τοτε αναζητησε τον υπευθυνο για να αναφερει το περιστατικο .
Ηρθε λοιπον ο υπευθυνος και η γυναικα μου του ανεφερε ακριβως οτι ειχε συμβει .
Τοτε λοιπον ο τυπος αυτος αντι να ακουσει με προσοχη τα παραπονα της γυναικας και να προσπαθηση να βρει ενα τροπο για να βρεθει μια λυση
ο απαραδεκτος αυτος τυπος αρχισε να βριζει την γυναικα και να της λεει οτι ειναι τρελη και αλλα τετοια .
Επεσε ομως στην περιπτωση γιατι η γυναικα μου δεν καταλαβαινει απο τετοια .
Του ειπε οτι δεν φευγω αν δεν μου δωσεις τα 10.00 € που μου εφαγε το μηχανημα .

Ο τυπος εκνευρισμενος πηρε την αποδειξη απο την γυναικα και μπηκε στα γραφεια λεγοντας οτι παει να το ελεγξει .
τελικα εμφανιστηκε μετα απο 10 λεπτα οντας ανενδοτος και λεγοντας οτι η γυναικα εβαλε 10.00 € και οχι 20.00 € .

Τοτε η γυναικα μου σταθηκε μπροστα στον αυτοματο πωλητη και ελεγε σε οποιον ερχοτανε να βαλει βενζινη οτι το μηχανημα κλεβει λεφτα και οι υπευθυνοι δεν αναγνωριζουν το προβλημα .
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να φευγουν ολοι χωρις να βαζουν βενζινη .
Μη μπορωντας λοπον ο τυπος να κανει διαφορετικα της εδωσε τα χρηματα και της ζητησε συγνωμη .

Κατα τη γνωμη μου μπορουσε να της πει ότι , θα μετρηθουν τα λεφτα το βραδυ με το κλεισιμο του αυτοματου πωλητη , θα συγκριθουν με τις αποδειξεις και αν οντως περισευουν 10.00 € τοτε ελα αυριο να τα παρεις .

Ξεχασα να γραψω ότι στο 10λεπτο που ο τυπος δηθεν εψαχνε την υποθεση με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου κλαιγοντας και μου ειπε τι ειχε συμβει . ημουν 15 χιλιομετρα μακρυα και την συμβουλεψα να κρατηση ολες τις αποδειξεις για να παω την επομενη μερα και να ζητησω το λογο , για την συμπεριφορα του , αλλα και τα λεφτα .

Λυπαμαι παρα πολύ γιατι μια επιχειρηση του επιπεδου του QUIK CAR WASH και ενός σοβαρου επιχειρηματια όπως ο κυριος ΜΠΙΛΗΣ , εχει εκπροσωπους
και υπευθυνους που δεν αρμοζουν στο επιπεδο τους , διωχνουν τον κοσμο από τα μαγαζια τους και δυσφυμουν το ονομα που οι ιδιοι οι επιχειρηματιες κουραστηκαν να χτισουν .

Καλω λοιπον τον κυριο ΜΠΙΛΗ να λαβει στα σοβαρα αυτή την καταγγελια ώστε να μην επαναληφθουν φαινομενα αγενειας και κακης συμπεριφορας από τον συγκεκριμενο αυτό τυπο .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/1/12 22:58

    Λοιπόν έχω ακούσει για ανάλογη περίπτωση σε μηχάνημα τράπεζας κ μάλιστα επρόκειτο για 50άρικο. Κ εκεί το θεωρούσαν απίθανο να κάνει λάθος το μηχάνημα, αλλά όταν μετά από φωνές άνοιξαν το μηχάνημα, κ μέτρησαν τα χρήματα, εντόπισαν ότι ένα 50άρικο είχε σφηνώσει ακριβώς κάτω από εκεί που βάζουμε τα χρήματα. Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις το προσωπικό να δείχνει λίγη διπλωματία. Δε λέω μπορεί να αντιμετωπίζουν πολλούς περίεργους κάθε μέρα, όμως μπορούσε κάλλιστα να πει πως θα ελέγξουν το βράδυ στο άνοιγμα κ αν υπάρχουν 10 ευρώ παραπάνω θα της επιστραφούν την επόμενη μέρα. Δεν είναι ίσως για τα 10 ευρώ, είναι για να ικανοποιηθεί το αίσημα του δικαίου του πελάτη. Σε τέτοια περίπτωση μάλλον η κυρία όχι απλώς θα ξαναπήγαινε, αλλά ίσως κ να μιλούσε σε κόσμο για την φιλική αντιμετώπιση. Σε καιρούς που ο κόσμος πεινάει, οφείλουμε να σεβόμαστε τους πελάτες που πληρώνουν το μισθό μας, είτε δουλεύουμε σε βενζινάδικο, μινι μάρκετ, εστιατόριο είτε σε οποιοδήποτε άλλο κλάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/12 23:09

    evaza apo ekei alla twra den prokeite na me xanadei o mpil giati einai papares les kai o kosmos einai psefths gia 10 euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/12 23:16

    ο μπιλης που επαιζε στο ροδα τσαντα και κοπανα ειναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/12 08:27

      Μπίλιας λέγεται αυτός που λες βρε βλακα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/12 12:34

      xaaxaxaxaxa

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/1/12 16:01

      Re pedia, diavazo mines auto to blog kai prwti fora gelasa toso poly ... Megale me eftiakses ... Eisai arxigos ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/12 23:17

    siga mhn einai ki o stiv Ntouzos! αντε ρε χαρχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/12 01:01

    παιδια καλως η κακως το σωστο ηταν να ανοιξει το μηχανημα επι τοπου να τελειωνει η υποθεσει...οσο για το δεκαευρω πιστεψε με εχει πλεον πολλους που το κανουν...πλεον μας καταντησαμε να υπολογιζουμε και το λεκαλεπτο ουτε καν ευρω!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/12 09:28

    Σιγά,ρε ανεύθυνε,που "σε κατάντησαν"!Είσαι large εσύ και δε γουστάρεις τα ψιλολόγια,είσαι για μεγάλες μπάζες.Κάτι τέτοια νούμερα σαν εσένα πήραν στο λαιμό τους και τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/1/12 09:38

    Και εμενα αντιστοιχο μου εχει συμβει με το ΑΤΜ της Εθνικης στο Φαληρακι. Εχασα 120€ και δεν βρηκα ποτε ακρη γιατι ουτε καμερα εχουν για να αποδειξω οτι δεν τα πηρα ουτε εβγαλαν παραπανω λεφτα απο οτι μου ειπαν απο τα κεντρικα της Εθνικης. Οχι οτι θα τα αφηναν εαν ειχαν πλεονασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/1/12 09:42

    Εμένα μου συνέβει και η τράπεζα μου τα μέτρησε κανονικά.Πλαστά έβαλες.Να ευχαριστείς τη τράπεζα που δε σε κατήγγειλε ειδ'αλλιώς θα ήσουν στη ψυρρού τώρα με άλλα μπουμπούκια της κατηγορίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/1/12 13:48

    Δεν φταίει ο υπάλληλος ....φταίει αυτός που τον προσέλαβε χωρίς να τον ελέγξει και να του κάνει σεμινάρια συμπεριφοράς. Απλώς συνιστώ σε όλους να βάλουν το εν λόγω πρατήριο ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ. Επιτέλους θα πρέπει κάποτε να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε και να δουλεύουμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/12 14:32

      πες τα φιλε μπραβο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/12 12:52

      ma8e prota poio einai to paidi kai ti akribos egine kai meta ela na miliseis...kai oso gia thema simperiforas min milas giati apoti fainetai den sou exoun mathei kan ti simenei noumero

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/2/12 12:46

      paidia einai gegonos pws otan eisai stin e3upiretisi pelatwn ofeileis akoma kai an se vrizei o "kakos" pelatis na eisai eugenikos.
      Se plirwnoun gia na e3upireties kosmo oxi giati eisai kalo paidi ktl.
      Ofeileis na exeis diplwmatia kai tropous an oxi as epeleges alli doulia ...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/1/12 22:07

    Παρόμοιο μου συνέβηκε και εμενα πριν από 2-3 χρονια στου Χ''μανωλη και όχι μονο δεν έβγαλα άκρη αλλα ούτε και στην καταμέτρηση βρήκαν από ότι λένε περίσσευμα. Θα μου πείτε τότε τα 10 ευρώ δεν είχαν καμια ιδιαίτερη σημασία, αλλα το θέμα είναι η πράξη που έκαναν με το να κλέψουν τα 10 ευρώ, εξάλλου δεν θα έκανε τόση μεγάλη περιουσια αν δεν ''έκλεβε'' από δεξιά και αριστερά μικροποσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/1/12 03:20

    O MPILIS EXI MATHI STOUS IPALLHLOYS TOU POS NA KLEBOUN KAI EXEI PROGAMATISI TA MIXANIMATA TA KLEBOUN ESTI EGHNE PLOUSIO TO AMERIKANAKI ETSI EMATHE NA LITOURGI ESTI EKANE PERIOUSIA KAI EPIXIRISI IS BAROS ALLON KAI ME TIS PLATES ALLON ALLA IPARXI THEOS!!!!! O NOON NOITO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/12 12:49

      epeidi yparxei theos kai blepei ti kaneis eisai etsi re blaka kakomirei

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/1/12 23:20

      KAKOMIROS DEN IME EGO ALLA AFTOS O MALAKA KALA THA KANI NA TA MAZEPSI KAI NA GIRISI STIN AMERIKI O APATEONAS O KLEFTHS OUSTO PALIO AMERIKANAKI....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/1/12 10:48

    το βενζιναδικο αυτο ειναι απεναντι απο τον βασιλοπουλο?Αν ειναι αυτο εχουν πολυ πλακα γιατι οποτε βαζω απο εκει με ρωτανε "αποδειξουλα να φερω?"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/1/12 18:12

    ΑΝΤΕ ΡΕ!! ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ!!ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!ΕΔΩ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΙΛΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
    ΜΗΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΠΟΝ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/12 12:46

      kai poios eisai esu re file pou tha peis ti tha kanei i koinonia tis rodou....blaka...a kai gia pes mas esu poio magazaki-paragka exeis kai meta ela na miliseis gia ton mpil

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/12 19:31

      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑ...ΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΚΙΟΛΑΣ;
      ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑ...ΣΩ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/1/12 18:27

    ΣΩΣΤΟΣ Ο 08:12 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΕΚΕΙ Κ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.... Κ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/1/12 19:41

    Η μοναδική και η τελευταία φορα που πήρα το αμάξι για πλύσιμο εκεί ήταν όταν το είχα κάνει χαλια λόγο ότι έβαζα τον σκύλο μου μέσα, από την στιγμή που πληρώνω να κάνουν την δουλειά για την οποία πληρώνονται είναι υποχρεωμένοι να μου το καθαρίσουν. Μου έκαναν παρατήρηση και με προειδοποίησαν ότι άμα τους το ξαναπάρω σε αυτή την κατάσταση δεν θα το καθαρίσουν. Δεν χρειάστηκε να ξαναπάω μετά από αυτό, και προτιμώ να πληρώσω 50 ευρώ για βιολογικό καθάρισμα παρα να ξαναπάω σε αυτούς και ας κάνουν προσφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/1/12 10:25

    Εσεις που κατηγορετε τους ανθρωπους που μας δινουν κατι φθηνο τι εχετε αυτα τα μαγαζακια παραγκες που μονο χωρο ποιανουν κ δεν προσφερουν τιποτα;βαλτε τα ονοματακια σας μπροστα να δουμε αν εισται πελατες οι ανταγονιστες τους η αλιος φορατε τα φουστανακια σας κ σκαστε!αποδηξη βγαζει αυτοματα η αντλια πανιβλακα ασκετε παραγκες ε παραγκες ολα τα παιδια εκυ ειναι μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/1/12 12:15

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΩΛΗΤΗ, ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΜΕΣΑ-ΕΞΩ) ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ..ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/1/12 08:30

    εμενα μου ετυχε περιστατικο στην κρεμαστη στο βενζιναδικο που αντι να μου βαλει 10 ευρω βενζινη μου εβαλε ἀερα'με αποτελεσμα οταν εφτασα παστιδα να μεινω απο καυσιμα(το αμαξι μου απο καινουργιο που το εχω αν δεν βαλω τουλαχιστον 20 ευρω δε μου δειχνει ακριβως ποση βενζινη εχω μεσα...θα παω σημερα θα του ζητησω να μου βαλει 10 ευρω θα ελεγχω οτι μπηκε η βενζινη και οχι αερας και τοτε θα παρει τα ************ μου ο τυπος δεν ηταν το αφεντικο ηταν υπαλληλος και δε μου εδωσε και αποδειξη..φταιω που δε ζητησα αποδειξη δε φταιω ομως που ο αλλος εχει 10 μετρα σωληνα και αντι για βενζινη βαζει αερα..νομιζω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/12 23:36

      ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;
      ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ";

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος24/1/12 12:38

    ego eimouna mprosta sto peristatiko kai apoti eida i kiria den ixere kala kala na milisei ellinika...kai to mono pous tis elege to paidi <>exoun parei poli aera oi alodapi m fainetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/12 12:40

      sorru lathos...to paidi elege xanetai ladia kiria m giati dioxnetai tous pelates....oso gia tous alodapous egw to lew

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος24/1/12 12:57

    emena pantos file m an erxotan i gineka so sto magazi mou k mou edioxne tous pelates oxi mono tha ti ebriza alla tha tin ederna kiolas....asxete anoidee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/1/12 14:25

    τι ειδους καφροι ειστε εσεις ?? μονο να βριζετε ξερετε γιατι το μυαλο σας ειναι κουνουπιδι !!! αφορεσμενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *