ροή ειδήσεων

Υπάλληλος -«φάντασμα» εργάζεται στο Δήμο Ρόδου;

Ενώπιον μιας απίθανης υπόθεσης "τακτοποίησης" δημοτικού υπαλλήλου σε υπηρεσία - φάντασμα στο Δήμο Ρόδου έχουν βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Ρόδου...
κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο γενικός γραμματέας κ. Π. Τσίπρας και η Διεύθυνση Τουρισμού!!!

Πρόκειται για υπάλληλο που είχε προσληφθεί με ειδικότητα ΥΕ Φυλάκων, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και "εργαζόταν" σε δημοτικό κατάστημα που δεν λειτουργεί από το 2004!!!

Για το θέμα κρατείται σιγή ιχθύος από τους αρμόδιους παράγοντες του Δήμου, που φέρονται σύμφωνα με τις πληροφορίες να έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με ακόμη δύο όμοιες υποθέσεις...

Εν πάση περιπτώσει προϊστάμενος δημοτικής δομής απέστειλε την 23η Ιανουαρίου 2011 επιστολή στην οποία περιγράφει τον συγκεκριμένο τραγέλαφο στη λειτουργία του Δήμου:

"Μετά την τοποθέτηση της στη Διεύθυνση Τουρισμού από το δήμαρχο Ρόδου κύριο Στάθη Κουσουρνά η κυρία (...), δημοτική υπάλληλος, κλάδου ΥΕ Φυλάκων, αναζητήθηκε από τους προϊστάμενους της προκειμένου να τοποθετηθεί στη νέα της θέση και να της ανατεθούν συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Η εν λόγω υπάλληλος παρουσιάστηκε στις 25 Νοεμβρίου 2011 στη Διεύθυνση Τουρισμού και ζήτησε να πάρει την κανονική της άδεια για την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα από 1.12.2011 έως 11.1.2012, η οποία και της εγκρίθηκε.

Μέσω του κινητού της τηλεφώνου εντοπίστηκε και της ζητήθηκε να παρουσιαστεί στη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2012, οπότε και έληγε η ως άνω άδεια ώστε να συστηθεί στους προϊστάμενους και συναδέλφους της και να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα καθήκοντα.

Σε συνάντηση που είχε την ημέρα εκείνη με τη διευθύντρια Τουρισμού, η εν λόγω υπάλληλος υποστήριξε ότι από το έτος 1995 προσελήφθη ως υπάλληλος του προγράμματος «Ήφαιστος» και τοποθετήθηκε στο κατάστημα του Δήμου Ρόδου με την ονομασία «Απέριττο» που βρίσκεται στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος και λειτουργούσε με την επωνυμία «Ήφαιστος» Αστική Εταιρία Δήμου Ρόδου και Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. και με Α.Φ.Μ. 090195735 της Δ.Ο.Υ. Ρόδου.

Σε ερωτήσεις που της έγιναν σχετικά με τα προηγούμενα καθήκοντα που ασκούσε ως υπάλληλος του Δήμου Ρόδου, απάντησε ότι εργαζόταν ως πωλήτρια στο κατάστημα του Δήμου Ρόδου στην Παλιά Πόλη με αντικείμενο δραστηριότητας την πώληση αποξηραμένων φυτών.

Όταν ρωτήθηκε πόσες ώρες εργαζόταν ημερησίως, απάντησε ότι το ωράριό της είχε συμφωνηθεί με τον κύριο (...) και ήταν από τις 08:00 έως τις 13:00.

Επίσης υποστήριξε ότι τις ημερήσιες εισπράξεις τις απέδιδε στο τέλος της ημέρας σε διαφορετικά άτομα κάθε φορά που περνούσαν από το κατάστημα προκειμένου να τα παραλάβουν και χωρίς παραστατικά παράδοσης και παραλαβής.

Η ίδια κατέθεσε σε συνάδελφό της το κλειδί του καταστήματος, όπου και πραγματοποιήθηκε αυτοψία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω κατάστημα ήταν κλειστό και εγκαταλελειμμένο ενώ από την ταμειακή μηχανή που ευρέθη εντός του καταστήματος προκύπτει ότι το τελευταίο δελτίο Ζ είχε εκδοθεί στις 26.8.2004 στις 10:48.

Τα ως άνω αποδεικνύονται από φωτογραφίες που ελήφθησαν την 16η Ιανουαρίου 2012 από την υπάλληλο της Διεύθυνσης Τουρισμού κυρία (...) και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στο Γραφείο του αντιδημάρχου Τουρισμού κύριου Εμμανουήλ Καμπουρόπουλου.

Από στοιχεία της Δ.Ο.Υ. Ρόδου που αναζητήθηκαν, η ως άνω εταιρία είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και από το 1995 έχει νομικό εκπρόσωπο τον κύριο (...). Δεν έχει κάνει παύση.

Η τελευταία φορολογική δήλωση είχε υποβληθεί στις 19.7.2006, ήταν εκπρόθεσμη και αφορούσε το διάστημα από 1.1.2005 έως 31.12.2005. Έκτοτε δεν έχει υποβληθεί ξανά οποιαδήποτε φορολογική δήλωση. Σημειώνεται ότι τα μη κερδοσκοπικά σωματεία δεν έχουν υποχρέωση να δηλώνουν έσοδα κατά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης".
dimokratiki.gr
http://www.perifereianews.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/1/12 15:05

    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΗΣ!!!
    ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/12 15:50

    ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/12 16:29

      Και μάλιστα ΕΝΤΟΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/12 07:09

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/12 16:20

    ωπα να οι δικαστες !! τι εγινε δικασατε και καταδικασατε κιολα !!!κρατηστε τις ορμες σας . εσεις ειστε ασχετοι αφηστε να μιλησει η δικαιοσυνη !!! ο αλλος θελει και τους μισθους πισω αχχαχχααχαχ0αχχ0χα0χα0αχαχαχα0χα0αχα0χαχ0αχ00αχ0χα0χα00αχ0χα0χα0αχ0χα0χα0χα00αχ0χα0χα0αχ0αχχα0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΟΥΝΔΑΣ26/1/12 17:08

    Ρε μακακεσ δεν εχετε καταλαβει οτι και εμεις να ειμασταν στη θεση του θα μας αρεσε να περναμε μισθους χωρις να ιδρωνουμε.Ολοι γνωριζανε μεσα στο δημο γιατι τα κανουν και οι ιδιοι Ξυπνατεεεεεεεε φταιει το συστημα .Αυτο που ηθελε ο Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τον διωξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/12 17:50

    ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/1/12 22:00

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ. ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΣΑΣΤΑΝ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/12 10:58

      πες τα φιλε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/12 20:35

      EΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ! ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!!

      Διαγραφή
  7. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΟΥΝΔΑΣ27/1/12 18:23

    Οταν γραφετε και σχολιαζετε να νην ειστε ανωνυμοι ρε ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/12 20:08

    ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑΚΟΣ

    ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/1/12 19:58

    ΗΦΑΙΣΤΟΣ μια αμαρτωλή δημοτικη επιχειρηση από εποχής Γιαννόπουλου, μας απασχολεί με ΛΑΜΟΓΙΕΣ το έτος 2012 μετά από Δημαρχίες Χατζηευθυμίου και Κουσουρνά. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Πολύ αχρηστίλα και ανικανότητα στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/1/12 20:44

    ekei ta akoympoysate ston an8rwpo poy exase to podi toy kai ton exete aplirwto apo ton martio den toy dinete ta lefta tou a re apatesssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/1/12 17:54

    TO GRAFEIO TOY EISANGELEA EINAI ANOIKTO KANTE KATI . TETEIES MA...KIES EKANAN GIANOPOULOS KAI OI LOIPOI GIAFTO FERAME TIN XORA STO XEILOS TOU GREMOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *