ροή ειδήσεων

ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΗΤΖ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Δύο νέα κρούσματα Aids, εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, εντελώς τυχαία, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, κατά την πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων...
όπως αναφέρουν πληροφορίες της «δημοκρατικής».
Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις για Aids έχουν περιορισθεί στο ελάχιστο εδώ και χρόνια, γι' αυτό και παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ασθενών, εφόσον φυσικά έχουν προσβληθεί.
Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, ο αριθμός των προσβληθέντων από τον ιό στην Ελλάδα, έχει σημαντικά αυξηθεί στα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δ» από AIDS προσβλήθηκαν μια αλλοδαπή που συζεί με ομοίως αλλοδαπό (τα τεστ για τον οποίο έχουν αποβεί αρνητικά) σε δημοτικό διαμέρισμα της ανατολικής πλευράς του νησιού καθώς και ένας Ροδίτης, κάτοικος της πόλεως, που φέρεται να είχε σχέσεις με αλλοδαπές. Και στις δύο περιπτώσεις οι ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία.
Φήμες που φέρουν να έχει προσβληθεί από την επάρατη και ένας γνωστός επιχειρηματίας, που αναχώρησε, ωστόσο, για τις ΗΠΑ, δεν έχουν διασταυρωθεί γι' αυτό και μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη.

http://www.stoxos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *