ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Αδειάζουν τις θάλασσες οι "Νυχτερινοί Ψαροκυνηγοί"

"Πόλεμος"  κυριολεκτικά έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στον κλάδο των ψαροκυνηγών, με τους παράνομους νυχτερινούς.. Εντύπωση δε προκαλεί ότι σε προφίλ στο facebook νυχτερινού...
ψαροτουφεκά έδωσαν και όνομα στην ομάδα "Ο.Ν.Ψ" Ομάδα-Νυχτερινών-Ψαροτουφεκάδων.
Το Λιμεναρχείο Ρόδου είναι ήδη ενήμερο και παρακολουθεί πολυ στενά  την υπόθεση και  τις δραστηριότητες όλων αυτών των παρανόμων.
Έντονα παραπονα και απο ερασιτέχνες πρωινούς ψαροκυνηγούς αλλα και απο επαγγελματίες για την δράση αυτών των ομάδων που κυριολεκτικά έχουν θερίσει το νησί μας. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού όλοι αυτοί οι νυχτερινοί το κάνουν σχεδόν κάθε βράδυ!! Μάλιστα κάποιο μέλος του ΔΩΣΕΚ  μας πληροφόρησε ότι η κάθε βραδινή ψαριά τους μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 150 κιλα!!!!
Το Λιμεναρχείο Ρόδου θα πρέπει να εντείνει τις περοπολίες του ώστε να πάψουν όλοι αυτοί οι νυχτερινοί να δρούν ανενόχλητα!


 Αναγνώστης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/1/12 15:33

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ? ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ! ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!! ΕΛΕΟΟΣΣΣ ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/12 15:35

    ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/1/12 15:52

    Ζώα. Ψαροκυνηγοί Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Ειδικά οι ροδίτες εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/1/12 15:53

    Ρε παιδια οντως τα εχουν πεθανει το βραδυ...Εχω δει ψαρια 110 κιλα σε 3 ωρες μονο!! 5 ατομα! Υστερα φωναζουμε γιατι δεν βρισκουμε ψαρια! Πιαστε αυτα τα κολοπαιδα και θα δειτε ποσα ψαρια θα εχει η θαλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/1/12 15:55

    15:52 ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/1/12 16:15

    Μπραβο στο παλικαρι που εκανε αυτη την αναρτηση! Επιτελους καποια πραγματα θα πρεπει να παρουν το δρομο τους! Αν θελουμε να καθαρισουμε τον κλαδο μας ας αρχισουμε πρωτα με τους βραδινους και μετα με τους αλλους! οσοι ειναι παρανομοι θα πρεπει να αποκλειστουν απ'ολο το συνολο! Φτανει πια αηδιασαμε! το παιζεται ψαροτυφεκαδες σκοτωνοντας ψαρια την νυχτα! ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/1/12 16:34

    nai ok mipos kai ta paidia tou DOSEK den prepei na psareboun toso polu ????? Lew egw twra !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/1/12 16:58

    Φιλε 16.34 η νομοθεσια το λεει ξεκαθα με την ανατολη αρχιζει το ψαρεμα με την δυση τελειωνει! Καποιοι δεν καταλαβαν τον νομο και πανε νυχτα! Ο καθενας μπορει να ψαρευει οσο θελει..και επειδη θα εννοεις τα ψαρια που πιανουν και οι πρωινοι ενα θα σου πω...οσα ψαρια πιανουν ολοι οι πρωινοι πιανει ενας μονο βραδινος! Ας κανουν ολοοι πρωινο και θα δεις ποσα ψαρια θα εχει η θαλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/1/12 17:05

    Ta onomata tous ta idame anartimena sxedon olon to limenarxio ta ide?????? H tha perasoun tris imeres kai ola tha ksexastoun????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/1/12 17:19

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΨΑΡΕΜΑ! ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/1/12 17:20

    ΦΤΟΎ ΣΑΣ....ΑΛΗΤΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ!!! ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/1/12 17:47

    ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ...ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ. ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΚΟΤΕΣ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/1/12 17:52

    συσταση ψαροφυλακης στα πρωτυπα της θυροφυλακης τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/1/12 18:01

    ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/1/12 18:07

    ξερω ατομα (οχι ονομαστικα ομως) που πηγαινουν2 φορες την εβδομαδα χειμωνα καλοκαιρι και ωγαζουν 20-40 κιλα τη φορα!! καταστρεφουν τη θαλασσα και υπονομευουν το μελλον των παιδιων μας! Πρεπει αν οχι να εξαλειφθει αυτο το καρκινωμα να ελαχιστοποιηθει αμεσα!! ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ (τοποθεσιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/1/12 18:19

    λοιπον Νο1 τοπος που εχουν καψει ειναι το νησακι στο Πρασονησι το Στρογγυλο (Μαντηλας). Μαλιστα κανουν και διημερα κατασκηνωνοντας ακριβως απεναντι και διπλα στη Φονισσσα που εχει μια απάνεμη παραλια!! Πραγματικο ξεσκισμα!! Για φανταστειτε, 2 μερονυχτα εκει? Μετα αναρωριμαστε που ειναι τα ψαρια! Αλλο μερος ειναι το Λιμνι, Απολλακια! Μετα η Γλυφαδα και Κρητηνια(Αμαρθο)! Και μη ξεχναμε το Φαρο στο Πρασονησι βεβαιως βεβαιως εχει πια πιο λιγα ψαρια και απο μπανιερα!! Κυνηγιστε τους λοιπον, τι αλλο θελετε?! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ! ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/1/12 18:25

    18:19 να συμπληρωσω την κεραμενη(monolithos) οπου πετανε και της αδειες μπαταριες απο τους φακους επιδεικτικα στην παραλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/1/12 18:47

    http://www.youtube.com/watch?v=fQ9nQNx0KEs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/1/12 19:41

    RE 18:19 SIGOURA ESU EPI XOUNTAS ISOUN ROUFIANOS!!!!!KAI SINEXIZEIS VLEPO NA TO KANEIS KALA!! OKSO ROUFIANO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/1/12 20:04

    19:41 Δηλαδη ρε κερατα οποιος θελει το καλο για ολους μας ειναι ρουφιανος? εσυ μωρη λουγκρα ετσι νομιζεις οτι ειναι ο Ρουφιανος? Εσυ δηλαδη που κανεις νυχτερινα ρε αληταρα τι εισαι? Ενα υπουλο κολοπαιδι που επειδη δεν εχει ιδεα πως να πιασει ψαρια την ημερα παει το βραδυ και κανει δολοφονιες και τα πουλαει! Φιλε 18.29 εισαι πολυ σωστος μην ακους τον καθε παρανομο!Μην τολμησετε ρε κοπροι να ξαναπατε βραδυ θα τρωτε και ξυλο θα φωναζουμε και το λιμεναρχειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/1/12 20:06

    19:39 Εσυ ρε κουραμπιε κοιτα να μην ξανακανεις νυχτερινα! Χαζοχαρουμενη μπαμπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/1/12 20:26

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ?
    ΕΑΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/1/12 20:29

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΑΔΥΝΟ Η' ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΣΚΑΦΗ ΚΛΠ! ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/1/12 20:44

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ!ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ! ΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/1/12 22:07

    ellas to megalio sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/1/12 23:29

    ΨΙΤ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ...ΤΗ ΨΑΡΟΣΑΚΟΥΛΑ !!!

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/1/12 07:49

    ΠΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΛΙΝΔΟΥ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:
    ΣΤΟ ΕΛΛΗ(Ν.Ο.Ρ),SUNWING,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΦΑΛΗΡΑΚΙ,ΣΤΕΓΝΑ, ΠΕΥΚΟΥΣ,ΛΑΡΔΟΣ,ΜΑΥΡΟ ΚΑΒΟ,ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ,ΒΡΟΥΛΙΑ, ΦΟΝΙΣΣΑ,ΦΟΥΡΝΟΥΣ,ΚΟΠΡΙΑ,ΣΟΡΩΝΗ(ΔΕΗ).ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΤΑ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ!ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ...

    greenpeace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/1/12 09:56

    greenpeace..emeis eimaste mazi soy 8a tous stamatisoume olous aytous 8eloun den 8eloun 8a fate poli ksilo kolopaida arketa sas anextikame den 8a plironoume synexeia emeis to marmaro gia tis dikes sas paranomies...ksilo kai dosimo sto limeniko gia na balete myalo koprites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/1/12 10:05

    ΡΕ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ, ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος10/1/12 10:10

    ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΤΑ ΔΗΛ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ .ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΟ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ??
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ???
    ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ .
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΥΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος10/1/12 10:10

    ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΡΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ!

    ΟΠΟΤΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΜΠΟΡΑ!

    ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΛΥΜΗΡΙΟΥ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ?????
    ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!

    ΕΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ!!!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?

    ΒΟΛΤΑ ΑΠΛΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος10/1/12 10:39

    10/1/12 10:10 ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΙΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΤΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος10/1/12 10:58

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ!!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΤΕΣ!!!!!
    ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΜΑΖΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΡΑΤΕΣ:

    ΑΓΚΑΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΣ, ΙΜΠΡΑΗΜ, ΧΑΛΙΛ ΚΑΙ ΟΣΜΑΝ ΤΣΕΤΙΝΗΣ.

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΒΡΑΔΥΝΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος10/1/12 11:01

    και ολοι .... Τουρκοι?????

    τυχαιο?

    δεν νομιζω!

    ΑΓΑΠΟΥΛΑ..... ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος10/1/12 11:17

    Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΙ![ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΜΠΙΝΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος10/1/12 11:23

    ΕΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ (ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ), ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥΣ!!!!!

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10/1/12 11:23

    11:17 ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΡΠΕΣ ΣΑΡΓΟΙ ΧΤΑΠΟΔΙΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙΔΙ! ΑΝ ΤΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!ΟΙ ΜΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΒΑΘΙΑ! ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΟΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΚΑΡΦΩΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος10/1/12 11:31

    re pios fakos ein ekaliteros gia niktelino o spectroum h o fallakon!k pios ton dinei pio ftina o marinos h o captain hook?me ola auta pou diabazo leo na arxiso nixterino psarema!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος10/1/12 11:32

    ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!

    ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!!!!!

    ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΚΟ!!!!!

    ΟΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος10/1/12 12:05

    proinoi vradinoi kalamidades dyxtades epagelmaties erasitexnes oloi paranomoi se auti ti xora alla aytoi pou xeroun na psareyoun pianoun (esto merika) aytoi pou den xeroun pianoun ta arxidia toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος10/1/12 12:27

    ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ 10 ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΑΡΧΑΓΕΛΙΤΕΣ ΜΠΟΝΙΑΤΕΣ ΑΠΠΟΛΑΚΙΑΤΕΣ ΛΑΡΔΙΑΚΟΙ ΛΙΝΔΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος10/1/12 12:28

    Μόνο οι άσχετοι που δεν ξέρουν να ψαρεύουν κάνουν βραδινό! Αυτός που ξέρει να ψαρεύει αντιμετωπίζει τα ψάρια στα ίσα και όχι την νύχτα που κοιμουντε και τα τυφλώνουν με φακούς τεράστιους και τα εκτελούν στους 5 πόντους! Ανίκανοι είστε και δειλοί..Αλλα και στη ζωή σας τα ίδια θα είστε! Ρεζίληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος10/1/12 12:31

    10/1/12 12:28 ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος10/1/12 14:06

    re 20 14 giati den pas stin kafeteria toy na ta peis ston idio kai o kathenas sas i na pote na kanete onomastiki kataggelia giati?mipws exete lemomeni tin folia sas?lew mipws o fakos apagoreyete genika i oxi?file 12 28 poia i diafora tou terastiou me ton mikro fako tin mera einai skotadi katwoloi paranomoi eiste.giati den pate na kanete onomastiki kataggelia?kai kriveste ayta mono otan eseis oi magges pate kai gamate ta psaria me mpoukales kai ta kompreser panw sta fouskota kai se nisakia?giana plirosete tis dwseis tin fouskoton sas poios apo sas den einai paranomos oloi eiste proti mouri sto limenarxio apo toys nixterinous ews tou agious mpoukalades kai xerete poioi einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος10/1/12 15:29

    10/1/12 14:06 Δηλαδη θελεις να πανε στην καφετερια να του τα πουνε στη μουρη? Και μονο οτι κανει αυτες τις παρανομιες φτανει...δεν βλεπεις οτι θεωρει διαφημισει που λενε το ονομα του? ιχνος ντροπης δεν εχει. Και αφου λοιπον εναι τοσο καθαρος γιατι αφαιρεσε τις φωτογραφιες απο το facebook?Επειδη μπορει να εισαι και ο ιδιος ενα εχω να σου πω...Αν εχετε @@δια να πατε μερα και να βγαλετε οσα κιλα θελετε...μονο οι ασχετοι πανε νυχτα! Καθεστε και καμαρωνετε και χασκογελατε με τις βραδινες ψαριες και προκαλειτε τον κοσμο! Μονο τα κωλαρακια πανε βραδυ...Ο καλος και ο Σωστος ψαροτουφεκας παει την μερα! Α...ξεχασα να σου πω οτι ολη την παρεα την ψαχνει το λιμεναρχειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος10/1/12 15:33

    apo navagio kai pisw prin ena misi mina 2 atoma kanane vrdyno!!alla einai kali an8rwpoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος10/1/12 16:30

    Ρε μπΑς κ κανένας βραδυνος σφαγές τη γκομενα κανενός. Πρωινου κ ξεκΑΤΙΝΙαζοντΑι μεταξύ. Τους. Ούτε οι βρΑδυνοι ούτε οι πρωινοι είναι τα καλύτερα παιδιά. Άντερλεχτ ρε αφηστε ξανά Φαραντέι φάσεις η οικογένεια του! ρεμαλιΑ όλοι σας χαβαλ εκανετε¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος10/1/12 16:47

    ti leei o malakas??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος10/1/12 16:54

    ελα μου ντε>>>>>>??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος10/1/12 16:57

    ο βλαχογερμανος θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος10/1/12 17:11

    ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ? ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ 3 ΣΚΑΡΟΥΣ 2 ΓΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ! ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!! ΕΛΕΟΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος10/1/12 17:32

    Ο Νικος βγηκε να ανεβασει τον εαυτο του στο blog κανοντας διαφημιση οτι επιασε τον Σταυρο... Και τον σταυρωσαν! Φιλε οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα! Αφου ηξερες οτι εχεις λερωμενη την φωλια σου τι πηγες να κανεις? Ολοι ξεραμε οτι κανεις νυχτερινα και μαλιστα το ελεγες και με καμαρι χωρις να φοβασε τιποτα!Καποια στιγμη θα εσκαγε το πραγμα...εσυ κοιμοσουν ησυχος και εκανες και την μαλακια να ανεβασεις φωτογραφιες και να ονομασεις και την παρεα σου Ο.Ν.Ψ κοροιδευοντας τα αλλα τα παιδια που πανε μερα και βγαζουν λιγα ψαρια! Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανετε φιλε!Και εκανες και την αλλη πατατα που αφαιρεσες τις φωτογραφιες δειχνοντας οτι ολα οσα ισχυριστηκαν καποιοι ηταν τελικα αληθεια!Παντως φιλε Νικο ειναι ντροπη να ψαρευεις νυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος10/1/12 17:46

    nikos... opoios me eide as paei na kanei kataggelia opoios exei apodixeis OMADA NEON ΨΑΡΑΔΨΩΝ auto simeni(Ο,Ν.Ψ)ntropei einai ola ta paranoma ma ola akoma kai o fakos tin mera i kanw lathos?opoios thelei as erthei apo edw na pame mazi na paroume foto apo olous opoios me eide nyxta mes stin thalassa as paei sto limenarxeio i foto einai otan bgenoume exw alloi exoun foto me fakous stin thallasa katalavate alla ola ayto pou kanate gia na kerdisete entiposeis tha einai eis baros sas giati esas tha piasi prota to limenarxeio me ta fakoudakia kai ta 5 6 mayra....egw tha paw karpatho na meinw mexri to kalokairaki iremeia kai agios o theos me ayta pou kanate esas tha kinigane giati.....metaxi katergarewn eilikrinia..kali xronia ygeia kai agapi se olo ton kosmo....kai eyxome o kathe paranomos na tin plironi apo edw kai pera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος10/1/12 18:02

    Ρε φιλε μου αρεσε αυτο που ειπες "Μεταξυ καταργαρεων ειλικρινια" Δηλαδη στην ουσια το παραδεχεσαι ετσι? εκτος και αν δεν ξερεις τι σημαινει αυτο που ειπες! Την κανεις για την Καρπαθο για να γλυτωσεις ετσι? ή θα στελνεις απο εκει τα παρανομα ψαρια σου!? Ας μην κοροιδευομαστε φιλε..τα εχετε ξεσκισει ολα! Αυτο που κανεις εσυ και η παρεα σου τοσα χρονια ειναι εγκλημα και μαλιστα μεγαλο!Μιλησες για φακο ναι ολοι εχουν φακο αλλα πηγαινε κι εσυ την ημερα με φακο να κανεις ψαρια..σε πληροφορο δεν θα κανεις ουτε λεππι...εχετε μαθει τα ευκολα τα βραδινα τα κοιμησμενα ψαρια και αυτο ξερετε...την ημερα φιλε δεν θα βρεις τιποτα και ξερεις γιατι δεν θα βρεις? διοτι ειστε ασχετοι και δευτερο τα εχετε ρημαξει το βραδυ ωστε να μην υπαρχει τιποτα να βρουν οι αλλοι οι νομιμοι την ημερα! Στο καλο φιλε μου και ελπιζω να μην ξαναρθεις..κακο κανεις στο νησι μας! Αντε στην Καρπαθο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος10/1/12 18:10

    Εσυ βλακα ...11.17 , που αναφερες και ονοματα καλα θα κανεις να εισαι σιγουρος για οτι γραφεις...και οχι μαλακιες
    Ειναι μικρο το νησι που ζουμε και ολα μαθαινονται...και μην νομιζεις οτι και ανωνυμος δεν βρισκεσαι... ηλιθιε...αχρηστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος10/1/12 18:16

    ta mnm sas den ine anonima sto site otan ta grafete oso kai anonima an vazete apo piso exoun tin ilektroniki diafthinsi sas dld to ip sas pou periexei akoma kai to til apo to opio mpikate sto net giafto prosoxi..to ip sas ine diathesimo apo to site an to zitisete kai na mathete apo pou irthe kathe mnm....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος10/1/12 18:16

    10/1/12 18:10 ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΟΣΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΟΛΟΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος10/1/12 18:19

    18:16 ΠΗΓΑΙΝΕ ΖΗΤΑ ΤΗΝ IP ΑΠΟ ΤΟ BLOG Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ @@ΤΟΥ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BLOG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος10/1/12 18:22

    ama pass dikastika ola ginonte....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος10/1/12 18:24

    18:22 ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ! ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος10/1/12 18:27

    18.16 ΑΝ ΕΧΕΙΣ..ΛΕΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ... Η' ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ... ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ...ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος10/1/12 18:32

    18.27 Φιλε μου εγω ειμαι καλαμιδας και παω την μερα να πιασω ενα σκαρο...αυτοι κρυβονται που ειναι βραδυνοι και παρανομοι! και εχουν κανει περιουσιες απο τα παρανομα ψαρια! Εγω απορω πως τα δικαιολογουν! εχουν παρει φουσκωτα σπιτια και πανακριβα αμαξια! εγω με το καλαμιδι εχω ακομη ενα παλιο ποδηλατο του παππου μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος10/1/12 18:33

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΘΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΒΟΔΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΙΡ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΗΛ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος10/1/12 18:34

    an kaneis minisi kata agnostou gia sikofantiki disfimisi ine ipoxtromenos na zitisi ta ip apo to site gt an den ta dosi to site tha dixthi afto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος10/1/12 18:38

    18:34 Εγω θα κανω μηνυση σε σενα για τις μαλακιες που λες αγραμματε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος10/1/12 18:43

    egw re paidia eixa paei gia nykterino alla e fovithika telika kai den voutiksa kai ekatsa sto amaksi kai eriksa mia malouka!peirazei?oxi ene?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος10/1/12 18:50

    metaxi katergarewn eilikrinia.. Δηλαδη το παραδεχεσαι οτι εκανες νυχτερινα.

    kai eyxome o kathe paranomos na tin plironi apo edw kai pera ...Δηλαδη πριν που τα εκανες εσυ να μην πληρωσεις και να πληρωσουν οσους πιασουν απο σημερα και μετα.Τελικα εισαι μεγαλος κοπρος ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος10/1/12 18:51

    και καρπαθο να πας βλεπε μην σε δει ο καραφλος δασκαλος δεν θα πιασεις μιτε γυλο φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος10/1/12 18:54

    Ρε να ειδοποιησουμε το Λιμεναρχειο Καρπαθου οτι σε λιγες μερες καταφθανει ο ΣΦΑΓΕΑΣ του βραδινου ψαρεματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος10/1/12 19:01

    diladi re paidia auti pou pane to proi kai xrisimopioun fako den einai paranomoi?kai xtipane ta sparakia tou kilou giati ta blepoun san euro as sobareutoume ligo kai na skeftomaste protou graspoume kati edo mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος10/1/12 19:04

    na kai mia sosti koubenta pou diavasa edo mesa apo tis liges sovares an oxi i monadiki...mpravo file mou kala ta les esi alla apo oti ides oloi oi ipoloipoi edo mesa lene oti nane ....simfono apolitos mazi sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος10/1/12 19:14

    10/1/12 19:04 Σιγουρα θα συμφωνουσες φιλε μου με τον συναδελφο σου τον νυχτερινο...Παρε δεκα φακους και ελα την ημερα να δουμε ποσα ψαρια θα κανεις? Βρηκατε τωρα την δικαιολογια...Σκοτωνετε τα ψαρια την ωρα που ροχαλιζουν εχετε και το θρασος να συγκρινετε και να δικαιολογησετε οτι και καλα ο φακος απαγορευεται! Ασε τις παπαρολογιες και κοιτα να μην ξανακανεις νυχτερινο νουμερα ε νουμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος10/1/12 19:34

    tip
    kati giaponezoi to paizane mages kai skotonan delfinia
    alla irte enas pio magas kai tous ekane world wide famous

    anazitountai protagonistes...

    osoi perisoteroi toso kalitera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος10/1/12 19:43

    afieromeno............
    http://www.youtube.com/watch?v=E4tCZ3_UD8o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος10/1/12 19:53

    αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος10/1/12 20:46

    re kanena kalo topo kserei kaneis?ama deite psari pontiste simadoura kai elate na to polemisoume mazi?eides tipota?aftopou to ekanes, apeksw to eides i stin trypa,giati den me fonekses?pigenai fer to skafos!giati argises?re ti ta xtypas afta amartia!!!
    prionokordelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος10/1/12 20:58

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΨΑΡΟΚΥΝΙΓΟΙ ΒΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος10/1/12 21:00

    ΕΝΩ ΒΡΕ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΖΕΙ Ο ΝΤΑΠΙΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΝΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος10/1/12 21:13

    GIANNIS SIDERIS:EIMAI KALESMENOS NA ER8W RODO GIA PSAREMA ALLA APO OTI VLEPW EKEI TROGESTE,8A H8ELA NA HREMISETE KAI NA SIGENTRO8ITE STIN SILOGI STIXION GIA KALOU TOPOUS OTAN ER8W MBAS KAI VGALW KANENA PSARAKI!!!O MONOS POU MBOREI NA PSAREPSEI MAZI MOU KAI NA EXW ZEVGARI EINAI O FILOS O ANESTIS,AN KAI MOU EXOUN PEI GIA KAPION ZANETI POU ISWS EINAI DINATOTEROS!MIN MALONETE OTAN ER8W 8A DIALEKSW ZEVGARI!!!META TIMIS O PRWTA8LITIS SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/12 22:35

      stavros zanetis:eyxaristw file gia ta kala soy logia einai alithia ayta pou sou eipan gia emena eyxaristos otan erteis na psarepsoume zeygari!!

      Διαγραφή
  80. Ανώνυμος10/1/12 22:30

    παίδες, η ουσία είναι ότι από το πολύ βραδυνό όλων αυτών των άσχετων κατάντησε να μην έχει μείνει μήτε σκαροχειλού στα ρηχά!! Το κακό έχει παραγίνει! Για να μην πουμε για σαργούς τώρα που όλοι ειναι γρατζουνισμένοι και πύραυλοι ΤΟΜΑΧΩΚ! Ασ μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας και να βλέπουμε την αλήθεια! Όσοι πάνε βράδυ πάνε για κιλά και για πούλημα! Ούτε κατα διάνοια ψαροτουφεκάδες! Σκατόρατσες είναι που μόνο το χ΄ρημα τους ενδιαφέρει και το κακό είναι παρασύραν και άλλους άσχετους που το έκαναν και αυτοί επαγγελμα! Εγώ έχω να προτείνω να μην περιμένετε απο κανένα Λιμενικό! Τους ξερετε πιοι είναι, γαμήστε τους όπυ τους βρίσκεται! Σκάστε τους τα λάστιχα, πάρτε αριθμούς με φωτό και μέτα καντε και το τηλεφώνημα!! Και... για να είστε σίγουροι και να έχετε και αποδείξεις -όταν ακόμα έρθει τ Λιμενικό- οτι θα τους τιμωρήσουν γράφετε βίντεο με το κινητό!! Στη θέα ενός βίντεο και ότι θα ωγει σε δημοσιότητα χέζονται ΟΛΟΙ!!! Με το κινητάκι λοιπόν και μετά θα δείτε κωλοδάχτυλο που έχει να πέσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος10/1/12 22:34

    ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος10/1/12 22:55

    Ρε ηληθιε 22.30 αν εχεις προβλημα να πας να τους βρεις κ να κανεις οτι θελεις μ αυτους,αλλα για φαντασουνα σκασεις τα λαστιχα καποιου κ να σε δει ειτε ειναι, ειτε δεν ειναι νυχτερινος , μετα να βρεις καλη φοτο για να βαλει στο silvert alert η οικογενεια σου.αυτο θα σου εκανα εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος10/1/12 23:45

    22 41 an xreiazese lefta pes toy na sou dwsei blaka alitis eisai esy oxi to filaraki mou paliomalaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος10/1/12 23:51

    noumero1)mpoukalades 2)trates 3)dolafoni imerisioi me fakoudakia kai mayra katw tou kilou 4) trates 5)nyxterini 6)epaggelmaties ou rixnoun gialo oloi eiste paranomoi kai malakes na zisoun oi kalamades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος11/1/12 08:41

    XESTIKE PANW TOU KAI FEUGEI GIA TIN KARPA8O!MIN FOVASE OMOS RE LAMOGIO AYTA TA DIABAZEI KAI TO LIMENIKO TIS KARPA8OU.EISAI TELIKA MEGALI LERA. KANONISE NA DOSEIS TA LEFTA POU XROSTAS SE EMAS TOYS SERBITOROYS GIATI 8A SE PAROUME KAI STO IKA.MAS ELEGES OTI DEN EXEIS LEFTA GIA NA MAS FAS TA DIKA MAS!EXEIS KANEI EKATOMYRIA APO TA PSAREMATA MAZI ME TA ALLA TA LAMOGIA POY ERXONTAI KA8E BRADY STO MPAR.KAI O LOGOS POU FEUGEIS GIA TIN KARPA8O EINAI GIA NA GLYTOSEIS TO LIMENARXEIO RODOY KAI NA MAS FAS TA LEFTA POU MAS OFILEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος11/1/12 12:19

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΡΑΔΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ! ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος11/1/12 12:22

    ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΨΑΡΟΥΤΟΥΦΕΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΟΥΣ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος11/1/12 13:07

    07 20 esena ebgale sto klari kai gamousan kai tou ta akoumpuses pialio poustra kai to xerw giati kai egw se gamisa kai otan sou lew posa thes eipes ta perni o nikos na me gamane pialiopousti sikala giamese esy kai to s......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος11/1/12 15:01

    erxonte kai alla onomata perimenete ligo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος11/1/12 15:32

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ! ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΨΑΡΟΚΥΝΗΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος11/1/12 15:59

    pros 18 19...kai bgeneis kathe pastayoura bromopoustra san kai esena kai leei kathe malakia me koukoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος11/1/12 16:04

    karkaino sta pneumonia se opoion anaferi anonima onomata allon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος11/1/12 16:06

    14 22 to mono sigouro apo ton pagko perase i gynaika sou kai epernes mati to thimase alla egw api xerw mono servirores eixe ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος11/1/12 16:06

    15:59 Αλβανος θα εισαι σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος11/1/12 16:34

    16:13 EXEI ΔΙΚΙΟ Ο 16.06 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος13/1/12 22:48

    omorfantres mouououou!!!!!!
    Agapoula!
    Thn koulaaaaaaaa!!!!!!
    aaaaaaaxaxaxaxaxaxaxa!
    Koutsompoliblok!!!
    h roufiano blok???
    Pantos an kapios apo to limenarxeio den ta pernei...
    kairos na ftiaksei ligo h katastash!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος14/1/12 01:21

    Γιασεμι=Μποχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος14/1/12 01:23

    re poso ton zileyete ton anthropo kala kanei re an mporeite kante kai eseis tin zwi pou kanei eiste ziliarides kai anaxioi kai bgenete mono otan sas poune kername san de ntrepeste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος14/1/12 16:43

    gia na sou apodixo oti les paparies to magazi den einai tou nikou 2)mia kafeteria exei kai doulevei o idios.....giati den pas ekei na tou ta zitiseis mipws exeis kapoio problima mazi tou...malon apo osa les den xereis ti sou ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *