ροή ειδήσεων

Στην πυρά οι ασεβείς του νοσοκομείου Ρόδου

Οι μεγάλοι ιεροεξεταστές κ. Λοβέρδος και κ. Κρεμαστινός αποφάσισαν χθες στη δίκη που έστησαν στη Βουλή δήθεν για την εξυγίανση του Νοσοκομείου Ρόδου (όπως στον Μεσαίωνα...

για την εξυγίανση της θρησκείας) ότι φταίνε οι "ασεβείς" όπως χαρακτήρισαν εργαζόμενοι και ο Διοικητής. Ευτυχώς ο κ. Κόκκινος δεν χαρακτηρίσθηκε "μάγος" και έτσι θα καεί μόνο ως "ασεβής". Βέβαια ένας άνθρωπος που χωρίς καμία βοήθεια από το Κεντρικό Κράτος και έχοντας απέναντί του το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τον "μαχητή της βιντζότρατας" μόνο μάγος μπορεί να χαρακτηριστεί που άντεξε δύο χρόνια στη θέση αυτή με εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα. Όσο για τους εργαζόμενους, τους ασεβέστατους αυτούς κακούργους, που δεν σέβονται τίποτα σε αυτό τον τόπο, που τους νοιάζουν μόνο οι ασθενείς τους και οι συντοπίτες τους και όχι οι καρέκλες των ηγετών μας που θα σώσουν την Ελλάδα... στην πυρά! Τώρα με τον νέο διοικητή ποιος το πιάνει το Νοσοκομείο μας! Φήμες λένε ότι ο νέος διοικητής γεννά κάθε μέρα δύο νοσηλευτές! Έτσι θα λυθούν όλα τα προβλήματα! Δωδεκανήσιοι κοιμηθείτε ήσυχα απόψε... Το βαθύ σκοτάδι φέρνει ύπνο γλυκό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/12 17:12

    Και ομως το .... καμάρι μας τον καθηγητή της Καρδιολογίας θα τον ξαναστείλετε στην Βουλή.
    Κοντός ψαλμός αλληλουϊα, εδώ ειμαστε και να μου το θυμηθείτε.

    Οσο για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο!, χίλια δίκαια να έχουν και τους καταλαβαίνω, πολλοί ομως απο αυτούς ειλικρινά το λέω λόγω συμπεριφορων τους που τις εχω ζήσει, δεν αξίζουν να φοράνε την ασπρη τους ποδιά.

    Ξεχνάνε οτι έχει διαφορά το κάνω επάγγελμα απο το κάνω λειτούργημα, και δεν τους φταίνε οι ασθενείς σε τελική ανάλυση.
    Το επαναλαμβάνω χίλια δίκαια έχουν αλλά οχι να την πληρώνουν οι ασθενείς την αντίδρασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/12 19:41

    ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΝ ΨΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ.ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΟΥΣΙΑΝΗ-ΛΟΥΣΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ .ΨΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΟΣΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΦΕΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ-ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ.ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΣΥΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 15:02

      Τα έργα δεν τα κάνουν οι πολιτικοί.... μην το ξεχνάμε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/12 08:36

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ .ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. ΗΡΩΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το νοσοκομείο με τις κακοτεχνίες, ποιός το έφτιαξε; Γιατί όποιος το έφτιαξε πήρε και τις μίζες, ε...

    Ωραίο αχανές κτίριο χωρίς μελέτη για το προσωπικό. Πόσο προσωπικό χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα τέτοιο νοσοκομείο; Τι ετήσιο κόστος λειτουργίας και συντήρησης έχει; Τα κουβαδάκια για τη βροχή τι ρόλο παίζουν;

    Και για να μην κουφαθούμε εντελώς, άλλο να τρέξει κάποιος για το νοσοκομείο και άλλο να λέει ότι το έχτισε. Δυστυχώς, το έχτισε ο Ελληνικός Λαός με τους κόπους και τα λεφτά που πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *