ροή ειδήσεων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!!!

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ... ΦΤΩΧΥΝΑΝ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ, ΜΕΙΩΣΑΝ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΥ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/12 12:22

    ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/12 12:36

    Jan 28, 2012 02:22 AM ---> Νεους πολιτικους,χωρις πολιτικο παρελθον.Δηλαδη οτιδηποτε αντιμνημονιακο.Εξω το ΔΝΤ απ την Ελλαδα.Καλυτερα με δραχμες,παρα να πεθανουμε με 1 ευρω στην τσεπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 17:28

      Οι νεοι πολιτικοι διχως παρελθον ειναι οι αντιμνημονιακοι και οι επαναστατες; Τι αλλη μαλακια θ ακουσουμε. 99% οσων ασχολουνται με την πολιτικη ειναι μασωνοι κι ολοι απο καπου τα περνουν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/12 13:04

    Λευκό ρε!!! Μόνο λευκό να διαλυθεί η βουλή!!!! Να μην έχει κανένα κόμμα πλειοψηφία! Τέρμα στα λαμόγια που συντηρούμε τόσα χρόνια στην πλάτη μας. Όποιος δεν πάει να ψηφίσει θεωρείτε άξιος της μοίρας του και συντηρητής του καθεστώτος γιατί απλά αφήνει τα κομματόσκυλα να αποφασίζουν γι' αυτόν!

    Δεν υπάρχουν νέοι στην πολιτικοί σκηνή! Κανένας πολιτικός δεν έχει καν προτείνει κάποια λύση που να έχει μέλλον! Όλοι λένε ότι δεν συμφωνούν με το κυβερνών κόμμα αλλά κανείς δεν προτείνει κάτι διαφορετικό!

    Και για όποιον πολιτικό τύχει και διαβάσει αυτό το σχόλιο: ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΦΑΓΑΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ, ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΟΣ! ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΓΑΠ. ΑΛΗΤΕΣ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/12 13:16

    Αν πάμε στην κάλπη με σκοπό να τιμωρήσουμε όπως μας λέει το άρθρο θα πετύχουμε να βάλουμε στην βουλή απλά νέα λαμόγια

    Αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσουμε ψήφο στον άνθρωπο. Όχι στο κόμμα χ-ψ-ω.
    Το λευκό απλώς θα προσμετρηθει σε όποιο κόμμα βγει πρώτο ( ας έχει πάρει και 10%).

    Η ψήφος μας να δωθεί σε άτομα άξια. Αν επέλεγα κάποιους απο τους πολιτικούς που είναι ηδη στην Βουλή θα επέλεγα εκείνους που αντιστάθηκαν στην υποδούλωση της χώρας μας, και είτε παραιτήθηκαν είτε τους διέγραψαν κλπ

    Αν ρίξουμε λευκό θα αποδείξουμε οτι είμαστε χαζα πρόβατα και αξιοι της μοίρας μας.
    Για πρώτη φορά να δώσουμε ψήφο σε αυτούς που βάζουν την χώρα και τον πολιτή πάνω απο την θέση και τον παχηλό βουλευτικό μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/1/12 13:26

    Τόσα χρόνια μας κυβερνάνε δυο οικογένειες! Εμεινα άνεργος με 300 ευρώ σύνταξη του πατέρα μου, άρρωστη μητέρα και αδερφό φοιτητή. Αντε να ζήσεις με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα. Κανείς μας δεν πρέπει να τους δώσει ψήφο. ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν αξίζει να ζούμε σαν ρομπότ που μας κάνουν ότι θέλουν. Εχουν βάλει σκοπό να μας πεθάνουν. Λοιπόν όλοι μας ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε τους δολοφόνους που μας κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/1/12 13:53

    για τον μπονασέρα ξέρει κανείς ρε παιδιά,γιατί έκανε μύνηση στην γνώμη?
    Τι ακριβώς έγραψε η εφημερίδα γι'αυτόν?
    Διάβασε κανείς το αρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/1/12 13:57

    Ας ψηφίσουμε ότι θέλει ο καθένας μας αλλα σε καμιά περίπτωση να μην ξανα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ ΝΔ ή ΛΑΟΣ είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν δηλαδή αυτά τα 3 προδοτικά κόμματα για να το καταλάβουμε ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΥΜ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παίδες το να ψηφίσουμε στο κουτουρού κάποιο χ κόμμα είναι σαν να αφήνουμε τα μεγάλα κόμματα να παίζουν μόνα τους παιχνίδι γιατί μοιράζονται οι ψήφοι που όπως και να έχει ΔΕΝ θα πήγαιναν στα μεγάλα κόμματα.. Τι εννοώ; ΠΧ Αν ήμουν αρχηγός σε κάποιο κόμμα και απειλούμε (λέμε τώρα) απο το ΚΚΕ, θα έδινα μια καλή χορήγηση σε δικά μου άτομα ώστε να ξεκινήσουν κόμμα παρόμοιο (ιδεολογικά)κόμμα με αυτό του κκε.. Άρα ξέρεις ότι αυτό το νέο κόμμα θα τραβήξει ψηφοφόρους που όπως και να έχει δεν θα ψήφιζαν εμένα ΑΛΛΑ θα τραβήξει και κόσμο απο το ΚΚΕ, με αποτέλεσμα το κκε να χάσει αρκετά νούμερα και έδρες στη βουλή.

    Υπάρχει και όρος σε αυτό το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι και ΑΝ δεν κάνω λάθος λέγεται Gerrymandering.. Ψάξτε το..

    ΘΑ συμφωνήσω με κάποιον που είπε για το λευκό. Είναι η μοναδική επιλογή που ίσως έκανε την διαφορά γιατί από 15% (κ πάλι αν δεν κάνω λάθος) κερδίζει κενές έδρες στην βουλή! Κάποιος που ξέρει μπορεί να απαντήσει σ' αυτό; Χωρίς εικασίες και μαλακίες, μόνο αν πραγματικά γνωρίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/1/12 15:34

    ΑΠΟΧΗ Η ΛΕΥΚΟ τερμα το δουλεμα απο τους πολιτικους μας δουλευουν κανονικα και εμεις τους χειροκροταμε ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/1/12 17:06

    Πιστευω οτι ανθρωποι σαν τον Χατζημαρκο η τον Παππου δεν θα εξελιχθουν σε λαμογια.Εσεις ,οι αναγνωστες, τι γνωμη εχετε΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/12 07:08

      Σωστά, δεν υπάρχει εξέλιξη στα λαμόγια, δεν μπορείς να πεις ότι κάποιο λαμόγιο είναι περισσότερο η λιγότερο, το λαμόγιο είναι λαμόγιο είτε λίγο είτε πολύ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος28/1/12 18:48

    Προς τους φίλους που προτείνουν το λευκό ή το άκυρο:
    Το εκλογικό σύστημα έχει ως εξής. Στα τελικά ποσοστά των κομάτων δεν προσμετρούνται τα ψηφοδέλτια του λευκού και του άκυρου. Για να γίνει σαφές. Σε περίπτωση που προσέλθουν στην κάλπη 1000 άτομα και ψηφίσουν οι 500 λευκό, οι 450 άκυρο και οι 50 το Α κόμα, το αποτέλεσμα θα είναι ότι το Α κόμα θα έχει ποσοστό 100%. Δηλαδή από τα 50 έγκυρα ψηφοδέλτια, το 100% το πήρε το κόμα Α (50 στα 50). Οι 950 που "δήθεν" έδειξαν την αντίδρασή τους, είναι σαν να μην προσήλθαν και να μην ψηφίσαν. Άρα ψηφίζουμε λευκό και άκυρο και αφήνουμε τους λίγους να καθορίσουν τον τελικό νικητή. Απλά τα πράγματα. Το λευκό και το άκυρο (όπως και η αποχή) δεν είναι η λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/1/12 19:37

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/1/12 19:45

    BREEEEEEEEEEEEEEEEE. ton Kousourna, GIATI ton wgalate? Are axristoi oloi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/1/12 20:28

    ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣΕΛΕΣ!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!
    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!!ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!!
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ!!
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ;
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/12 21:03

    ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/1/12 21:26

    Είστε τόσο χαζοί που δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε; Ψηφίστε ότι κόμα θέλετε αλλά ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Δηλαδή κανένα από τους υπάρχοντες ΒΟΛΕΥΤΕΣ Δωδ/σου (μίκα νικητιάδης κλπ), αλλά και τους πρώην (καραμάριος, βαληράκης κλπ οι οποίοι έχουν όλοι τους ζητήσει αναδρομικά). Ψηφίστε ανθρώπους που δεν τα έχουν τσεπώσει μέχρι τώρα. Αν και αυτοί αποδειχτούν κλέφτες όπως οι τωρινοί, τότε παιρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Σάπισμα στο ξύλο και όταν λέω ξύλο εννοώ ξύλο, κάψιμο το αυτοκίνητό τους κλπ. Σκοπός είναι οι καινούργιοι πολιτικοί που θα βγούν να φοβούνται ακόμα και γιά τη ζωή τους, ότι άμα κάνουν ότι και οι παλιοί θα τους γ@@@@με κυριολεκτικά. Γιατί αν δεν φοβούνται και δεν υπάρχει τιμωρία, τότε θα κάνουν ακριβώς ότι οι τωρινοί απατεώνες. Μπορεί να σας φαίνετε τραβηγμένη η πρότασή μου, αν το σκεφτείτε όμως θα δείτε ότι έχω δίκιο. Αν γιά παράδειγμα ''καιγόταν'' το σπίτι του νικητιάδη, ή αν κάποιος πυροβολούσε ''κατα λάθος'' τα πατζούρια του σπιτιού του ή του αυτοκινήτου του, θα έβρισκε ή δεν θα έβρισκε λύσεις στα προβλήματα της Ρόδου (πχ πτήσεις της Ryan air το χειμώνα);
    Σκεφτείτε το.
    ΦΟΒΟΣ και ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/1/12 21:37

    Όταν μας έλεγε ο χοντρός ότι πρέπει να λάβουμε μέτρα,πολλοί τρέχανε με τα σάλια πίσω από τις δηλώσεις του ΓΑΠ,γιατί πάντα το κόλπο με την μπριζόλα πιάνει με τους περισσότερους από εμάς να θέλουμε μόνο τον εύκολο δρόμο,βέβαια τότε ποιος τρελός θα δεχόταν να τον δύσκολο δρόμο;;;και όμως να που ήρθαμε : ο ΓΑΠ μας παράτησε στους πρόποντες του Έβερεστ και η πηγή είναι στην κορυφή !Δεν είμαι υπερήφανος για αυτό που ψήφησα το 2009 αλλά ούτε τούς μ@λ@κες του ΠΑΣΟΚ-ΘΑΣΟΚ ψήφησα !
    Σε μια μεγάλη κόλα χαρτί θα γράψω : NIGEL FARAGE. αφού θα καταλήξουμε σε προτεκτοράτο,προτιμώ αυτόν τον Άγγλο.Είναι ο μόνος που τους τρίζει τα δόντια,πήγαν να τον φάνε και από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/1/12 23:25

    Οτιδήποτε εκτός τους 3 άθλιους που "κυβερνούν" σήμερα και βέβαια όχι στους ήδη βουλευτές μας που σαν μικρά παιδάκια του δημοτικού σήκωναν τα χεράκια τους όποτε τους το έλεγαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/1/12 03:10

    ΠΑΣΟΚ ρε μούτρα
    ευτυχώς και ήρθε ο κύριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην εξουσία, και θα μας έκανε Σουηδία. Έτσι και αλλιώς όλες οι Ελληνίδες έχουν γίνει ξανθιές πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/1/12 07:00

    Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές, θα τα παγώσουν όλα μέχρι νεωτέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/1/12 10:56

    Το "ΓΑΜΟΤΟ" είναι, ότι ψηφίσουμε - ΔΕΝ ψηφίσουμε, πάλι στα σκατά θα είμαστε.
    Αν δεν βγούμε στο δρόμο, αν δεν γίνει CABRIO η βουλή και αν δεν τους σαπίσουμε στο ξύλο, δεν υπάρχει σωτηρία. Το πολύ πολύ, να βγάλουμε "άλλους" πεινασμένους που θα πέσουν στα αποφάγια που έχουν απομείνει και θα μας τελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/1/12 17:47

    Ελληνα,
    Αν περιμενεις με μια ψηφο/4ετια να αλλαξεις κατι σ'άυτο το τοπο τοτε εισαι γελασμενος. Οχι απλα αποχη αλλα ντου και ξυλο σ' ολους οσους ασχολουνται με την πολιτικη.
    Οι μεν δεξιοι εβαλαν το λιθαρακι τους οπως και οι αριστεροι μαζι με τους κεντροους.
    Επισης ολα τα νεα κομματα που θα ιδρυθουν, θα στελεχωνονται απο νεα λαμογια. Πολλα νεα κομματα θα ναι υποκινουμενα απ΄τους ιδιους τους οποιους υποκινουσαν τα μεγαλα κομματα τοσα χρονια. Ο πραγματικος εχθρος της Ελλαδας αλλα και των περισσοτερων χωρων ειναι η μασωνια μαζι με τα παρακλαδια της. Νομιζετε οτι θα βγει καποιο νεο κομμα στη κυβερνηση και δεν θα "ελεγχθει" απο τα μεγαλα κεφαλια;. Η διαφορα μιας απλης κοινωνιας με μια συνομωτικη μασωνικη στοα ειναι οτι αυτοι ειναι ενωμενοι και οταν μια ομαδα ανθρωπων ειναι ενωμενη περισσοτερο απο μια αλλη τοτε στο τελος θα παρει την δυναμη στα χερια της. Το πιο τρανο παραδειγμα ειναι η κατασταση που επικρατει στη γη αυτη τη στιγμη. 100 ατομα ελεγχουν ολη τη γη. Γι'αυτο αν ειστε οντως Ελληνες μεσα στη ψυχη σας, θα πρεπει να καταλαβετε οτι με τα λογια και τις εκλογες δεν προκειται να λυθει κανενα προβλημα. Για ποιο λογο δεν ζηταμε διαφορετικο τροπο διακυβερνησης; Εκλογες ανα 1 ετος ή ανα 2 έτη. Δημοψηφισμα για καθε μεγαλη αποφαση που αφορα το συνταγμα του κρατους και αλλα πολλα.
    Ελπιζω να βγω ψευτης αλλα πλεον τα πραγματα εχουν δρομολογηθει εδω και χρονια για το μελλον μας. Δεν μας σωζει τπτ.
    Το 95% του Ελληνικου λαου το ενδιαφερει να αυξηθει το εισοδημα του, να μειωθουν οι κρατησεις και γενικα να συνεχισει να ζει μια ψευτικη υπερκαταναλωτικη ζωη διχως πραγματικες αξιες. Δεν θυμαμαι να ενδιαφερε τον κοσμο αν ηταν πραγματικα ελευθερος ή τι γινοταν τελος παντων με τα δικαιωματα του οσο ζουσε το αμερικανικο ονειρο του καπιταλισμου.
    Αλλαξτε τον εαυτο σας πραγματικα με αξιες και ιδανικα και τοτε θα αλλαξει ολος ο κοσμος γυρω σας.
    Οι προγονοι μας ελεγαν "καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη" - ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *