ροή ειδήσεων

Αποκλειστικό: Στα Σκόπια κάνουν την κηδεία της Ελλάδας!

Vevcani είναι ένα από τα παλαιότερα καρναβάλι της Ευρώπης εκτείνονται σε 1.400 χρόνια. Είναι ένα καρναβάλι της ειρωνείας, χλευασμού ανθρώπους, εταιρείες, οργανισμούς, χώρες ... τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές...


Ένα από τα θύματα αυτής της χρονιάς ήταν η Ελλάδα για προφανείς λόγους. Ο λαός της Vevcani παρέλασαν ένα φέρετρο τυλιγμένο με μια ελληνική σημαία (ελαφρώς στην πυρκαγιά), σηματοδοτώντας την 181 χρόνια της ύπαρξης, από τη γέννηση μέχριτο θάνατο.

Το ειρωνικό φυλλάδιο ενημέρωσης των πολιτών της περνώντας αναφέρει στην Ελλάδα:

Καλά νέα

Ξαφνικά, μετά από μια παρατεταμένη αναταραχή που μας μένει χωρίς αγαπητή μαςγείτονα, ο πρώην τουρκική επαρχία της (Hell-ass) (Ελλάδα, Hellas, Ellada,Yunanistan ή ό, τι οι ίδιοι κλήση). Ήταν 181 χρόνια παλιά.

Γεννήθηκε το 1830 (πρωτόκολλο του Λονδίνου) - Πεθαμένος 2011 (Χάγη)

Το φυλλάδιο πληροφοριών σημάδεψε την οικογένεια που θρηνεί το πέρασμα στην Ελλάδα: Ο κατάλογος περιλαμβάνει: "ΕΕ, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία, Αίγυπτο, Chatzirmakakis, Borjan Jovanovski, Vladimir Milcin, Μπράνκο Gerovski, Μπιλιάνα Sekulovska και τα υπόλοιπα ..."

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα ονόματα των «δημοσιογράφων« Μακεδονικόςδωροδοκηθεί από την Αθήνα.
(μετάφραση με google translate)
http://macedoniaonline.eu

  

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/12 12:53

    Χωρα Μακεδονια στην αρχαιοτητα υπήρχε.
    Χωρα Ελλαδα οχι.
    Αυτοι λενε αληθεια.
    Εμεις λεμε ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/12 14:37

      Η Ελλάδας ως έθνος προυπήρχε μεγάλε. Ως έθνος και όχι ως χώρα. Η Μακεδονία ήταν βασίλειο Ελληνικής εθνικότητας. Γλώσσα, κουλτούρα, ήθη, έθιμα (εκτός αν σε ψήσανε πως ο Αριστοτέλης μιλούσε Σλαβικά. Γεογραφικά, η Αρχαία Μακεδονία, έπιανε ένα νότιο κομμάτι του κολοκρατιδίου τους. Αν κάποιοι έχουν δικαίωμα να κάνουν κράτος Μακεδονία, αυτοί είναι μόνο οι βορειοελλαδίτες. Οι γύφτοι που ζούνε βόρεια μας, ας χαίρονται τώρα γιατί σύντομα θα έρθει η και ώρα τους.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/12 13:30

    XESMENOS EISE MALAKA>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/12 13:36

    ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΘΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑ ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΕΤΕ ΕΣΕΙΣ >>>>>>>>>>>>>>>>>ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/12 15:31

    Ρε φίλε (Jan 14, 2012 02:53 AM) μην τρελένεσαι μάθε την ιστορία πρώτα ,
    πως δεν υπήρχε Ελλάδα τι μαλάκιες λές έτσι ασύστολα ?

    Οι Έλληνες υπήρχαν εδώ και 3.000 χρόνια... do you know τους Δωριοίς που ήρθαν απ το Βορρά και εγκαταστάθηκαν στο σημερινό Ελλάδικό χώρο ; Τότε στο σημερινό Ελλάδικό χώρο ήταν οι Πελασγοί. Η ένωση τους έκανε τους Έλληνες που γνωρίζουμε ιστορικά στ συνέχεια στις πόλεια κράτη και τα βασίλεια. Οπότε καταλαβαίνει πόσο ΠΑΛΑΙΑ είναι η Ελλάδα, οι Έλληνες σαυτόν τον πλάνήτη :)

    Φυσικά οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες, οι Σκποπιανοί σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα μπαστάρδεμα Σλάβων, Τσιγγάνων, Αλβανών και ολίγο Τούρκων το αναφέρουν μάλιστα και επίσημα στη κρατική σύνθεση του πληθισμού τους. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ λοιπόν ;

    Οι Μακεδόνες είναι στην Ελλάδα. Κατά τον Ελληνικό Εμφύλιο όμως, οριμένοι απο πολιτικές διώξεις βρέθηκαν αναγκαστηκά εκτός Ελλάδας στη γειτονική Γιουγκοσλαβία. Απο τότε δεν μπόρεσαν τα γυρίσουν πίσω λόγο διώξεων και φρονημάτων. Αυτοί ναι ήταν και είναι Έλληνες και Μακεδόνες :)

    Mάθετε ιστορία... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν και ΘΑ ΕΙΝΑΙ για ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

    MACEDONIA = GREECE
    GREECE = MACEDONIA
    HELLAS
    ΕΛΛΑΔΑ
    ..a 3.000 years old story :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/12 16:18

    na pate na gamh8ite koloskopiani arxidia einai to skato onoma sas bardaska

    H MAKEDONIA einai ELLADA.

    ELLADARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/12 17:09

    καλά.... δεν βλέπουν τα δικά τους... κάνουν τα πάντα για να ακουστούν τα χωριά τους εκεί...
    Ας δει το Vevcani πρώτα τα δικά του τα χάλια! Για να μπορέσουν να επιβιώσουν αυτό και 2-3 άλλα χωριά εκεί που είναι χριστιανοί... ενώ όλοι γύρω είναι μουσουλμάνοι... και είναι και κοντά στην Αλβανία...με ότι συνεπάγεται (αλβανικό στοιχείο που ζητά την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας), ενώθηκαν και κήρυξαν την ανεξαρτησία τους από τα Σκόπια... έχοντας δική τους σημαία, διαβατήρια, και νόμισμα (χάρτινο) που προς το παρόν πωλούνται σαν σουβενίρ! Το χωριό τους δεν το βρίσκεις ούτε σε χάρτη... αν δεν ξέρεις την γλώσσα... ξεχνά το ότι θα συνεννοηθείς ποτέ... και τώρα δες τι βρήκαν για να προκαλέσουν διαφήμιση στον τόπο τους!!!

    Ρε χαμόγια.... από το 1987 προσπαθείτε να πείτε στον κόσμο ότι είστε ανεξάρτητοι ακόμα και από τους σκοπιανούς και δεν μπορείτε...και μιλάτε κιόλας; 2400 άτομα είστε ρε!! δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν μιλάτε για την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας ρε.... κάτοικοι της Δημοκρατίας του Βαρδάρη; Αυτή δεν ήταν η επίσημη ονομασία σας μέχρι και τον Β παγκόσμιο πόλεμο;; στους χάρτες έτσι δεν λεγόσασταν;;
    Επειδή ο Τίτο ξαναμοίρασε τα εδάφη όπως γούσταρε... δίνοντας στην πατρίδα του την Κροατία όλα τα παράλια.... και μοιράζοντας σε κομμάτια την Σερβία που ήταν κυρίαρχο κράτος στην ομοσπονδία... δημιουργηθήκατε ρεεεε!!!! Ήθελε να ευνοήσει την Κροατία έναντι της Σερβίας για να είναι κυρίαρχη εκείνη αντί της Σερβίας! Είχε βλέψεις στο αιγαίο και απλά χρησιμοποίησε τον όρο Μακεδονία... όταν εμείς φαγωνόμασταν με τον Εμφύλιο...

    Μιλάτε για το όνομα της Ελλάδας.... VEV- CANI.... (αν και το C προφέρετε σαν ΤΣ.... το ότι αλλάξατε και εσείς το όνομα της Ελλάδας.. μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω και εγώ για το δικό σας!)... το VEV είναι από το ελληνικό "Βέβαια" το Cani είναι στα λατινικά ο σκύλος... άρα... είστε..... βέβαια σκύλοι!

    Ο φίλος που αναφέρει για τους μακεδόνες έλληνες που λόγο εμφυλίου αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην Γιουγκοσλαβία για να μην τους καθαρίσουν έχει δίκιο! Πήγαν δε σε πολλές περιοχές! Μια από αυτές... το ελληνικό χωριό Μπούλκες κοντά στα Σκόπια νομίζω… είχε γύρω στους 6000 έλληνες και είχαν και δικό τους νόμισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/12 00:02

    γαμω τα σκοπια τους τους εχουμε και τους ταιζουμε... αλλα δεν φταιει αλλος, τα κωλοσυμφεροντα των ελληνικων μεγαλων εταιρειων που εχουν ανοιξει δουλειες εκει φταινε, που αν απλα αποσυρονταν ολες οι ελληνικες εταιρειες απο εκει να δουμε αν θα αντεχε η οικονομια τους!αι στο διαολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/1/12 01:50

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ) ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ,ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ!!!!!!!!ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ????ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ!!!!!ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΕΛΛΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/1/12 09:55

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!!!!

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *