ροή ειδήσεων

STAND UP COMEDY SHOW ME TON ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΤΣΑΡΗ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στο Sky-Line cafe bar (Αφάντου)
Ταλαντούχος στο να αλλάζει ταυτότητες; Ακραίο, θα έλεγαν πολλοί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Πατρίτσια Χάισμιθ, να δώσει στον ήρωά της αυτό το χαρακτηριστικό...
και να τον κάνει έναν από τους πιο ιντριγκαδόρικους ρόλους. Με αφορμή αυτό το μυθιστόρημα, το οποίο είχε γίνει και τεράστια επιτυχία στο cinema, σας παρουσιάζουμε τον Στέλιο Κάτσαρη και την καινούρια του «κωμωδία στα όρθια».

Πρωταγωνιστής ένας περίεργος άντρας, o Στέλιος Κάτσαρης. Ένας άντρας ο οποίος μαγεύεται από την πολυπλοκότητα του κόσμου και εγκλωβισμένος στους φόβους και τα πάθη του, αποφασίζει να αλλάξει ταυτότητες! Δεν παίρνει, όμως, μια οποιαδήποτε ταυτότητα, αλλά οικειοποιείται - σχεδόν σφετερίζεται - τις ταυτότητες της κοινωνίας που παρατηρεί.

Αεικίνητος ντύνεται τον ένα ρόλο μετά τον άλλο και καυτηριάζει τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Από την Ελληνική τηλεόραση στην Ελληνίδα μάνα και από τον Λουκά Παπαδήμο στον Μπάρακ Ομπάμα ο Στέλιος Κάτσαρης δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Στον ελεύθερο του χρόνο ντύνεται στιχουργός και γράφει επιτυχίες όπως η σοφίτα του Πάνου Μουζουράκη, το ταξίδι για να σε βρω του Λεωνίδα Μπαλάφα, ο χειμώνας των Lexicon Project.
Στο τέλος λοιπόν πετά την κάπα του κωμικού και παραδίνεται σε ένα μουσικό ταξίδι παρουσιάζοντας τραγούδια από το δίσκο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο αλλά και από τραγούδια άλλων γνωστών τραγουδοποιών.

Μαζί του η Νεφέλη Μαρκάκη στο βιολί !! Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε πως υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι. Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε τον ταλαντούχο κύριο Στέλιο Κάτσαρη!

Info.
Στέλιος Κάτσαρης “κωμωδία στα όρθια”
Sky-Line cafe bar, Καποδιστρίου 9, Αφάντου
Τηλ. 6945152895
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισόδου: 7 Ευρώ με ποτό


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ... BY ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ
Τρίτη 3 Ιανουαρίου στο Sky-Line cafe bar (Αφάντου)

Περιγραφή

Τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει στη διάρκεια της ζωής μας δεν είναι μόνο τραγούδια. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι το ημερολογιό μας. Ένα ημερολόγιο στο οποίο κλειδώνουμε κάπου ανάμεσα σε μελωδίες και στίχους σημαντικές μας στιγμές. Με το πέρασμα των χρόνων τα τραγούδια είναι ικανά να ανασύρουν μνήμες χαρούμενες η λυπημένες. Άλλες φορές τυχαία και άλλες φορές επειδή εμείς ανατρέχουμε σε αυτά. Γίνονται κομμάτι της προσωπικής μας μυθολογίας, κομμάτι αναπόσπαστο και πραγματικό. Ο καθένας αντλεί από τα τραγούδια αυτό που έχει ανάγκη ανεξάρτητα από την πραγματική σημασία του τραγουδιού που αληθινά για το κοινό είναι υποκειμενική.

Η παράσταση "Ημερολόγιο.." είναι μια παράσταση που δημιούργησε ο Στέλιος Κάτσαρης και αποσκοπεί στο να μοιράζεται ο κάθε θεατής Τα αγαπημένα του τραγούδια με τους γύρω του και αν το θελήσει κάποιες φορές ακόμα και την "ιστορία.." που τον συνδέει με τα τραγούδι αυτά. Όπως και να έχει είναι ένα μουσικό ταξίδι χωρίς περιορισμούς με τραγούδια από όλα τα είδη της μουσικής χωρίς εξαιρέσεις και φραγμούς.

Τη μουσική "ψυχοθεραπεία" αυτή διευθύνει ο Στέλιος Κάτσαρης ξεκινώντας στο πρώτο μέρος με μερικά αποσπάσματα από το δικό του ¨Ημερολόγιο..".

Υ.Γ. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε όσους φοβούνται τα ταξίδια σε άγνωστα νερά.

Info.
Στέλιος Κάτσαρης “ημερολόγιο”
Sky-Line cafe bar, Καποδιστρίου 9, Αφάντου
Τηλ. 6945152895
Ώρα έναρξης: 21:00 Τιμή εισόδου: 5 Ευρώ με ποτό

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *