ροή ειδήσεων

Άγγελος Φραγκάκης: Το πρόβλημα είναι οι πράξεις βίας. Να απομονώσουμε αυτά τα στοιχεία (VIDEO)

Θύματα επίθεσης υπήρξαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ Χάλκης, το Σάββατο το απόγευμα κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο Ψίνθου, από φιλάθλους της γηπεδούχο ομάδας...
Το όλο γεγονός προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις στο φίλαθλο κόσμο και δυστυχώς επισκίασαν κατά μία έννοια την τοπική Κοινότητα. Ο προπονητής της Χάλκης, Άγγελος Φραγκάκης μέσα από την πορεία του έχει δείξει με πράξεις, πως έχει μία διαφορετική φιλοσοφία. Του ζητήσαμε να πάρει θέση για ένα ακόμη αρνητικό κρούσμα που παρουσιάστηκε στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης μας απασχολεί περισσότερο η γενική έννοια του Α.Σ Χάλκη





http://www.xxsports.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/1/12 19:29

    Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

    ΚΑΙ ΤΟ 17ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ?

    ΖΩΑ ΨΙΘΕΝΟΙ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/12 20:01

    Ο προπονητής της Χάλκης είναι και γαμώ τα άτομα απ τα καλύτερα παιδιά για να φτάσει στο σημείο να πεί αυτά στη κάμερα σημαίνει ότι όντως οι Ψιθιανοί ξεπέρασαν τα όρια. Γιατί δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος ; Ο διαιτητής τι έκανε έπινε ουζάκι με τους χωριάτες ; Κανονικά τέτοιες ομάδες με τέτοιους οπαδούς γιατί δεν είναι φίλαθλοι αυτοί έπρεπε να τιμωρούνται πολύ αυστηρά ώστε να μην υπάρχει περιθώριο ανοχής σε τέτοια έκτροπα ! Όμως απο ότι φαίνεται το ερασιτεχνικό είναι απλά μπορντέλο για να πάνε να βρίζουν και να βγάζουν τα εσώψυχα τους οι κάθε λογής χωριάτες ανεξαρτήτως ηλικιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/12 20:45

    Αυτοι οι Ψινθενοι απο το πολυ χορτο το εχουν καψει τελειως...τους ειδα περυσι σε εναν αγωνα με τον Ευαγορα.Οι ανθρωποι ειναι για τον πουτσο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/1/12 00:06

    ΕΥΤΥΧΏΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ , ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΛΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙ , Ο ΘΑΡΕΝΟΣ Ο ΤΣΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΗ . ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΡΙΣΤΗ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ???? ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/12 02:16

    Τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τώρα και είναι λές και βρίσκεσαι σε οίκο ανοχής, η εξέδρα στη Ψίνθο έχει μονίμως 4-5 άτομα που απο την αρχή ως το τέλος βρίζουν ασύστολα όλους τους αθλητες, τον εκάστοτε διαιτητή και πολλές φορές όταν δεν τους αρέσει το σκόρ απειλούν ή έρχονται στα χέρια.. λές και είμαστε 20χρόνια πίσω..

    Το να χτυπάτε 10 άτομα ένα νέο παιδί 17 ετών είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε, αυτά σας μάθανε στη Ψίνθο για το ποδόσφαιρό ? Αυτοί είναι οι "φίλαθλοί" σας ?

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΨΙΝΘΟ - ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !

    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΜΑΔΑΣ - FAIR PLAY - ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/1/12 15:21

    Μπα δεν είναι ούτε οι Ψίθος ούτε το χόρτο τους που φταίει.. Άλλη είναι η αιτία της βίας

    Συγκεκριμένα άτομα είναι που τα υποκεινούν και τα κάνουν αυτά και είναι και ορισμένοι παίχτες και φίλαθλοι της τοπικής ομάδας που τις περισσότερες οχι απλά γνωρίζονται αλλα συνδέονται και συγγενικά μεταξύ τους ! Παίζει το παιδί της οικογένειας και στα κάγκελα βρίσκεται είτε ο πατέρας, είτε ο ξάδερφος, είτε ο θείος, είτε δε ξέρω και γω ακόμα ποιος άλλος και απειλούν θεούς και δαίμονες και ειδικά αν χάσουν. Που χάνουν συχνά, οι χασογκόληδες.

    Εκείνοι λένε ότι έχουν δυνατή έδρα αλλά το μόνο που έχουν είναι μια ομάδα και ένα κόσμο που στην υποστηρίζει απλά για λύπηση και τίποτα παραπάνω. Αρκεί αν πάς στο γήπεδο τους να κόψεις μούρες, μιλάμε για τρόμπες. Σας έχει μάθει πια όλη η Ρόδος τα και γύρω νησιά τι μαλάκες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.