ροή ειδήσεων

10 τρόποι για πιο ποιοτική ζωή

1. Ξύπνα νωρίς. Ανάλογα με το πρόγραμμα του καθένα νωρίς σημαίνει να ξυπνήσεις έχοντας χρόνο να πραγματοποιήσεις χωρίς βιασύνες και άγχος...

τις δουλείες σου.

2. Μην παραβλέπεις το πρωινό. Το πρωινό παραλείπεται από πολλούς ανθρώπους που συνήθως το αντικαθιστούν με καφέ. Ο καφές όμως δεν περιέχει την ενέργεια που απαιτεί ο οργανισμός μας για να λειτουργήσει ειδικά μετά από τον ύπνο.

3. Κάνε λίστα. Γράφοντας τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε σε μία λίστα οργανώνουμε καλύτερα το χρόνο μας και με αυτό τον τρόπο μας περισσεύει περισσότερος.

4. Ξεκίνα ένα χόμπι. Το χόμπι μπορεί να είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα σε ενδιαφέρει και σε διασκεδάζει. Βοηθάει να ξεφύγουμε από την ρουτίνα του προγράμματος μας και το μυαλό μας να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

5. Συστηματική άσκηση. Το αίσθημα ευφορίας που προσφέρει σε συνδυασμό με τα σωματικά οφέλη της γυμναστικής την κάνουν ιδανική για το καθημερινό πρόγραμμα. Γενικά είναι προτιμότερη πιο συχνή γυμναστική για μικρότερο χρονικό διάστημα παρά λιγότερες μεγάλες προπονήσεις.

6. Ποικιλία στα γεύματα. Όταν καταναλώνουμε το ίδιο φαγητό συνέχεια όχι μόνο μας αφήνει ανικανοποίητους και το βαριόμαστε αλλά δεν τροφοδοτεί τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του συστατικά.

7. Ολοκλήρωνε εκκρεμότητες. Οι εκκρεμότητες που αφήνεις τείνουν να συσσωρεύονται κάνοντας την τακτοποίηση τους δυσκολότερη.Η καλύτερη στιγμή για να τακτοποιήσεις μια μικρή εκκρεμότητα είναι τη στιγμή που την αντιλαμβάνεσαι.

8. Αναγνώρισε την αξία σου. Η δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι τις ικανότητές σου και να μπορείς να εμψυχώσεις τον εαυτό σου με αυτό τον τρόπο βοηθάνε την ψυχολογική ισορροπία. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για ότι άσχημο μας συμβαίνει και ούτε μπορούμε να επηρεάσουμε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας.

9. Βελτίωσε τις σχέσεις σου. Αφιέρωσε κάποιο χρόνο στους φίλους και τα κοντινά σου πρόσωπα. Μοιράζοντας μαζί τους τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς σου δένεσαι μαζί τους και αισθάνεσαι πιο ολοκληρωμένος.

10. Κανε ξεκαθάρισμα των χωρών σου. Το ξεκαθάρισμα του χώρου εργασίας η του σπιτιού είναι ο καθαρισμός, η τακτοποίηση των αντικειμένων και το πέταμα ή χάρισμα πραγμάτων που δεν σου χρησιμεύουν πια.
pentapostagma.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/12 16:24

    12. Φωτιά σε βουλευτή / πολιτικό, είναι αγχολυτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/12 23:56

    Ρε μαλάκα μετά το 10 είναι το 11! Όχι το 12! Jerk!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/12 07:58

    για το προινο σεξ λεει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/12 11:00

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *