ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα, την «πάτησε» 199 φορές!

Τα ρέστα τους έπαιξαν την τελευταία εβδομάδα οι Μνημονιακοί πολιτικοί , ο Πρωθυπουργός και οι παπαγάλοι και οι καρδερίνες της ενημέρωσης! Ποντάρισαν στο φόβο και στην ανέχεια του... Ελληνα πολίτη και μας σέρβιραν το φοβερό ψέμα, ότι ή άλλη λύση εκτός από το μνημόνιο δεν υπάρχει! Συνέδεσαν την υπογραφή του Μνημονίου με την αναγκαστική έξοδο από το ευρώ και την κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ψέμα, που είπε το πολιτικό προσωπικό της χώρας στους ελληνες, από την σύσταση του Ελληνικού Κράτους το 1821!

Δεν θα μας ξαναδανείσει κανείς είπαν και η χώρα θα καταρρεύσει!

Ενώ γνώριζαν καλά, ότι υπήρχε και άλλη λύση!

Στάση πληρωμών και άρνηση υπογραφής του νέου και εγκηματικότερου από του πρώτου, Μνημονίου!

Στο άκουσμα και μόνο αυτής της φράσης, η πολιτική της φράου Μέρκελ θα κατέρρεε και θα έσπευδε η ίδια να αναθεωρήσει την πολιτική της!

ΝΑΙ, η Ελλάδα θα πέρναγε Δυο με ΤΡΙΣ μήνες φοβερών κλυδωνισμών!

Αλλά αυτοί που σήμερα μας εκβιάζουν, θα έσπευδαν μετά από ένα τρίμηνο να μας ξαναδανείσουν, κι ας μην τους πληρώναμε!

Εκτος αυτού, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έκαναν αυτό, προκειμένου να αποκλείσουν μη Δυτικούς, από το να μας δανείσουν, μιας και η Ελλάδα, σε μια τέτοια περίπτωση θα αποτελούσε για Ρώσυς, Ινδούς και Κινέζους, μια ελκυστικότατη επένδυση!

Σιγά να μην τους άφηναν οι δύο όχθες του Ατλαντικού, να αρπάξουν τον καλύτερο πελάτη τους!

Μπράβο στους 45 που διαφοροποιήθηκαν από τα ξεπουλημένα κόμματα εξουσίας που εκμαυλίζουν τον κόσμο με το δόγμα της Σχολής Σικάγου, που προωθεί στην Ελλάδα η κα Λαγκάρντ αυτοπροσώπως με τους εκπροσώπους της, κ. Σαμαρά και Παπανδρέου!

Λύσεις υπήρχαν πολλές και όχι μόνο αυτή που προτείνω εδώ!

Καταξιωμένοι οικονομολόγοι, τις φώναξαν δυνατά αλλά οι γκουβερνάντες της εξουσίας, τις έπνιξαν από τα κανάλια και τις εφημερίδες! Και όχι απλά τις έπνιξαν, αλλά παρουσίασαν το Μνημόνιο ως την σωτηρία της Ελλάδας και την μοναδική λύση!

Είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή, ένας Τραπεζίτης, ο Λουκάς, έδωσε την χαριστική βολή στο μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα, με την ελπίδα ότι η χώρα θα παραδοθεί βορά στους Τραπεζίτες!

Η Ελλάδα, την πάτησε! Στοιχημάτισε σε ανθρώπους και κόμματα, που την ίδια στιγμή, στοιχημάτιζαν υπέρ της χρεωκοπίας της χώρας! Και την πάτησε 199 φορές! Τόσες όσες και τα "ΝΑΙ" που είπαν οι εκπρόσωποι των Ελλήνων, που αποδείχτηκαν τελικά ... εκπρόσωποι της Λαγκάρντ και του ΔΝΤ!

Κι αυτό, δεν θα μείνει ατιμώρητο!

http://www.aegeantimes.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *