ροή ειδήσεων

Εκδίκηση και αντίποινα: Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ έχει διαταραχτεί από χθες το βράδυ

Η Ιστοσελίδα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ έγινε χθες το βράδυ στόχος μετά από την επιχείρηση της αστυνομίας και της INTERPOL, και τις συλλήψεις των 25 «ΧΑΚΕΡΣ - πειρατές» που συνδέονται με τους Ανώνυμους...


Πόλεμος στο Διαδίκτυο μεταξύ της αστυνομίας και τους επιτιθέμενους ήταν χθες το βράδυ (ώρα Δανίας) ο οποίος ενισχύθηκε μετά από την ΙΝΤΕΡΠΟΛ να συλλάβει 25 ΧΑΚΕΡΣ που, πιστεύεται ότι σχετίζονται με τους «Ανώνυμους».

Το τεκμήριο αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ακριβώς οι Ανώνυμους και πάλι από «πειράγματα» για να αναλάβει την ευθύνη για το γεγονός που το interpol.int η επίσημη ιστοσελίδα της Ιντερπόλ, ήταν «κάτω», χθες όπως έγραψαν και οι New YorkTimes.

Η ιστοσελίδα είναι τώρα και πάλι από το πρωί της Τετάρτης εκτός και την INTERPOL, έχει εκδώσει ένα δελτίο τύπου σχετικά με τη δράση, όπου 25 ΧΑΚΕΡΣ που σχετίζονται με Ανώνυμος συνελήφθησαν στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.


Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί η σελίδα είχε βγεί εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της Τρίτης.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ - Tango Down; Ιστοσελίδα της Ιντερπόλ ITL μοιάζει είναι εντελώς offline. Θα μπορούσε να είναι μια απάντηση στην σύλληψη των 25 hackers; Δεν ξέρω ..

Σύμφωνα με το CNN, έχουν συλληφθεί έξι ΧΑΚΕΡΣ στη Χιλή, 10 στην Αργεντινή, στην Ισπανία, τέσσερα και πέντε στην Κολομβία σε σχέση με την "Έκθεση Επιχείρηση» της Ιντερπόλ.

Διεθνές ΧΑΚΕΡΣ υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι στο παρελθόν, όπου έχουν αγωνιστεί κατά των σχεδιαζόμενων ενεργειών για την σύσφιξη της επιβολής των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στο Διαδίκτυο.

Στην Ευρώπη, το λεγόμενο ACTA έχει επικριθεί ευρέως, και οι HACKERS έχουν αποσυναρμολογηθεί μια σειρά από χώρες, των οποίων οι ιστοσελίδες της κυβέρνησης των χωρών αυτών έχουν βγεί εκτός σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τους ΧΑΚΕΡΣ.

«Ανώνυμους» δεν είναι μια πραγματική ομάδα χάκερ, αλλά η κοινή ονομασία ενός κοινού μετώπου των ΧΑΚΕΡΣ, οι οποίοι αγωνίζονται εναντίον, μεταξύ άλλων, τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο.

Οι Ανώνυμους δεν έχουν καμία συγκεκριμένη διάρθρωση των μελών τους, και όλοι οι ΧΑΚΕΡΣ, οι ακτιβιστές και όσοι είναι υποστηρικτής του σκοπού είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί τον τίτλο ως Ανώνυμος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *