ροή ειδήσεων

Τουρκική "χαιρεκακία" -"Οι μπατίρηδες Έλληνες πουλάνε τα ξενοδοχεία τους

Τα δηκτικά ρεπορτάζ της πλειοψηφίας των τουρκικών ΜΜΕ για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα,συνεχίζονται με αμείωτη ένταση...

Με μία συγκαλυμμένη χαιρεκακία κάποια -όχι όλα- τουρκικά ΜΜΕ γράφουν και ξαναγράφουν για “μπατιρημένους Έλληνες επιχειρηματίες” που “τρέχουν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης για να ξεπουλήσουν τη περιουσία τους σε Τούρκους μεγαλοεπιχειρηματίες”, οι οποίοι όπως γράφουν “έρχονται ,βλέπουν τις επιχειρήσεις,αλλά αδιαφορούν”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χάμπερτουρκ που έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr ,ο Τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη λίστα με 12 ξενοδοχεία προς πώληση,αλλά οι συμπατριώτες του αδιαφορούν,”λόγω της πολιτικής αστάθειας”.

Όσο κι αν δεν θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις είναι δύσκολο να μην θυμηθούμε τη περίοδο που η Τουρκία βρισκόταν υπό τα δεσμά του ΔΝΤ,ή όταν αντιμετώπιζε τα σοβαρά προβλήματα από τους σεισμούς. Δεν υπήρχε τέτοιο κλίμα χαιρεκακίας στον ελληνικό Τύπο,εκτός ελαχίστων πάντα “γραφικών” εξαιρέσεων.

Αλλά μια και το τελευταίο δημοσίευμα αναφέρεται στη Θεσσαλονίκη ,ο επί της Οικονομίας τσάρος καταγόμενος και εκλεγόμενος στη συμπρωτεύουσα δεν αισθάνεται έστω ελάχιστα ενοχλημένος απ΄ όσα λέγονται και γράφονται απέναντι;

Όπου εκεί απέναντι βέβαια,τα δύσκολα είναι μπροστά...

onalert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *