ροή ειδήσεων

Τώρα... τρέχουν για το ΦΠΑ!

Αφού πρώτα αρκέστηκαν στις "διαβεβαιώσεις" του ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών, ότι δεν θα υπάρξει μεταβολή στους μειωμένους συντελεστές που ισχύουν στα νησιά, τώρα τρέχουν να προλάβουν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...


και να ασκήσουν πίεση ώστε να τηρηθούν οι υποσχέσεις! Έτσι, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κοινό μέτωπο για την αποτροπή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά δημιουργούν βουλευτές, Αυτοδιοίκηση και φορείς του Αιγαίου, οι οποίοι πρόκειται να συναντηθούν στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής την Τετάρτη, Φεβρουαρίου, στις 3 το απόγευμα. Μόνο που κάποιοι βουλευτές, συνεπείς με τις υποσχέσεις τους, καταψήφισαν και σήμερα είναι εκτός των κοινοβουλευτικών ομάδων τους! Οι υπόλοιποι θα "τρέξουν" στο κοινό μέτωπο, εκ του ασφαλούς και αφού πρώτα ψήφισαν "ναι σε όλα"! Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαμανώλης-Κυκλάδων, Γιώργος Κασσάρας-Δωδεκανήσου και της ΝΔ Τσαμπίκα Ιατρίδη-Δωδεκανήσου, ήταν οι τρεις, από τους 19 βουλευτές των νησιών, που δεν ψήφισαν το νέο μνημόνιο και δεν ρίσκαραν να καταργηθούν όσα ισχύουν στα νησιά.Όπως ενημερώνει σχετικά ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των φορέων του Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνάντηση της Τετάρτης.
Σημειώνεται, ότι μόλις 4 ημέρες πρίν, στις 9 Φεβρουαρίου, ο ίδιος δέχτηκε τις "διαβεβαιώσεις" του κ. Πλασκοβίτη, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά και καθησύχασε τους εκπροσώπους των φορέων, ενώ αντίθετα ο συνάδελφός του του Βορείου Αιγαίου και οι φορείς της αντίστοιχης Περιφέρειας δεν αρκέστηκαν σε "διαβεβαιώσεις".

http://naxorama.blogspot.com

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *