ροή ειδήσεων

ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΙΩΝ ;

Αυτες τις ημέρες στο Νοσοκομείο Ρόδου διεξάγεται ο διαγωνισμός για το ποια εταιρια καθαρισμού θα αναλαβει την καθαριότητα του κτιριου.
Προ λίγων ημερών ειχαμε καταγράψει ενα γεγονος...
απο την τωρινή ιδιωτική εταιρία οσον αφορ οτι ειχε απλήρωτο το προσωπικό (μολις προχθές πληρώθηκαν το Δεκεμβρίου) αλλα και το δικτατορικο καθεστως που επικρατει απο την προισταμενη της εταιριας στο Νοσοκομειο.Να σημειωσουμε οτι η εν λογω κυρια εχει σορεια μηνυσεων απο πρωην καθαριστριες της εταιριας και συνεχιζει να προκαλει με την συμπεριφορα της ακομα και σημερα.
Οι μισθοι που παιρνουν οι καθαριστριες δεν αντικατορπριζουν τις μισθοδοτικες καταστασεις που μαλιστα τους τις δινει μεγαλη ιδιωτικη τραπεζα.
Αυτη η εταιρια ανενοχλητη ξαναπαιρνει μερος στο διαγωνισμο για να συνεχισει να ασελγει εις βαρος του προσωπικου με την ανεχεια απ'οτι φαινεται του Δημοσιου αλλα και της Διοικησης του Νοσοκομειου που δειχνει οτι ειναι ανικανη να αντιδραση σε ολο αυτο.
Ο διαγωνισμος δεν εχει ληξει αφου και αλλες εταιριες καταθετουν τις προσφορες τους.
Ο ιδιοκτητης της τωρινης εταιριας κατεβηκε απο την Αθηνα με το δικηγορο του αυτη τη φορα αφου τη προηγουμενη φορα δεν ειχε εμφανιστει καν. Ακουγετε και απο τους ιδιους οτι αυτη τη φορα θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα εχουν μια σιγουρη αισιοδοξια {ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ}
Τα σχολια δικα σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/2/12 21:43

    Δεύτερο άρθρο για το ίδιο θέμα μέσα σε λίγες ήμερες, προφανώς ο πόλεμος μεταξύ εργολάβων ξεκίνησε με τις κλασικές κατηγορίες και δημιουργία εντυπώσεων
    Το μόνο παράπονο που ακόμα δεν ακούστηκε είναι ότι το Νοσοκομείο της Ρόδου έχει πρόβλημα με την καθαριότητα, όποτε θα πρέπει να υποθέσω ότι κάποιος κάνει σωστά τη δουλεία του.
    Θα επιθυμούσα να μας απαντήσει αυτή η εταιρεία που ξεκίνησε αυτό τον πόλεμο
    Α) εάν στην Ελλάδα είναι δυνατό μια δουλεία να γίνεται σωστά και να μην υπάρχουν δυσαρεστημένοι.
    Β) Από αυτά που διάβασα θα έπρεπε να δώσουν τα συγχαρητήρια στην κύρια αυτή που αποκαλούν προϊσταμένη, σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου πολλοί θα της έκαναν πρόταση για την πάρουν στη δουλεία τους ,κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε άνετα να κάνει κάτι καλύτερο από όσους πέρασαν από το Νοσοκομείο της Ρόδου σαν Διοικητές.
    Γ) Δεν νομίζω ότι καμιά εταιρεία έχει διάθεση να αφήνει απλήρωτο το προσωπικό της , τώρα εάν το κράτος δεν είναι συνεπές με τις υποχρεώσεις του λογικό είναι να υπάρχει πρόβλημα.
    Δ) Για να καταλάβουμε και κάτι παραπάνω , εάν κερδίσει κάποιος άλλος εργολάβος θα μπορούσε ποτέ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του από τη στιγμή που ο κρατικός μηχανισμός δεν πρόκειται να αλλάξει?
    Οποίος επιθυμεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό καλά θα κάνει να κάνει καλά τους λογαριασμούς του και να άφησε κατά μέρος ανώνυμες συκοφαντίες , πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποίει τις εργαζόμενες σαν όπλο , έτσι και αλλιώς τις ίδιες θα προσλάβει εάν κερδίσει
    Πριν συνεχίσει λοιπόν το ίδιο βιολί καλά θα κάνει να μάθει ότι υπάρχουν και αναγνώστες που ξέρουν κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/12 08:03

      Οι εργαζόμενες Μαράκι μου δεν φταίνε σε τίποτα, και η δουλειά που προσφέρουν ''αφιλοκερδώς'' είναι πολύ παραπάνω από ότι πρέπει. Και έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου όταν λες ότι θα σε παρακαλούσαν στο εξωτερικό να δουλέψεις μαζί τους. Έχεσαν οι καθαρίστριες και έβγαλαν εσένα. Όταν δεν σου κάνει κάποια την προειδοποιείς πρώτα και αν συνεχίσει την απολύεις, δεν χρειάζεται να βρίζεις και να απειλείς εργαζόμενες γυναίκες και μητέρες των 500 ευρώ επειδή κάποια κουράστηκε και θέλησε να πιει νερό η να θέλει να κατουρήσει, και ούτε να τις βλέπεις σαν σκουπίδια και κατώτερες από εσένα για να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις θέση υπουργού. Εξάλλου ειδικά εσύ με μια σφουγγαρίστρα και με μια σκούπα στο χέρι θα πεθάνεις κάποτε γιατί μονο αυτό ξέρεις να κανεις και τίποτα περισσότερο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/12 22:06

    Επειδη ο 11.43 μαλλον το παιζει τρελιτσα ακου τωρα εγω τι θα σου απαντησω.
    Α)Οι εργαζομενες ειναι υπαλληλοι της εταιριας και οχι του δημοσιου που παει να πει οτι κοβει το κωλο της να πληρωσει το προσωπικο και οχι να περιμενει ποτε θα παρει τα λεφτα απο το δημοσιο.Δηλαδη αν το δημοσιο την πληρωσει σε 10 μηνες τοτε θα πληρωθουν οι καθαριστριες.
    β)Τα συγχαρητηρια σε καποιες σαν αυτες τυπου τσαμπουκα προισταμενης καποια στιγμη την πατανε στη ζωη τους.Θα βρεθει καμια αγανακτισμενη καποια στιγμη και ο αλλος πανω στη αγανακτηση του!!!!.Την κυρια αυτη την βριζει ολο το νοσοκομειο για την συμπεριφορα της απεναντι στο προσωπικο και αποδεδειγμενα υπαρχουν καταγγελιες και στη επιθεωρηση
    εργασιας.
    γ)Οιεταιριες φυσικα και εχουν την διαθεση να αφηνουν απληρωτο το προσωπικο γιατι αν θελαν να το πληρωναν θα το πληρωναν στην ωρα του γιατι οι υποχρεωσεις του καθε εργαζομενου τρεχουν δεν μπορουν να περιμενουν ποτε θα του ερθει του αλλου να πληρωσει το προσωπικο.
    δ)Για το αν η επομενη εταιρια θα ειναι συνεπησ η οχι θα κριθει και αυτη δεν την βγαζουμε αθωα και το αν θα προσλαβει τις ιδιες αυτο ειναι δικαιωμα του οποτε και να ξερεις οτι υπαρχουν και αναγνωστες που ξερουν ποιο πολλα απο οτι μπορεις να φανταστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/12 22:17

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΑ ΚΕΡΔΣΕΙ.ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ??ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ??ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/12 22:52

    ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ?ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ.ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/12 08:03

    OΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ "ΒΡΩΜΑΕΙ" Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/12 08:21

    Η μεγαλύτερη δημοσια απάτη όλων των αιώνων που πέρασε από τα πόδια της Ελλάδας είναι οι εισβολή των εργολάβων στις δημόσιες υπηρεσίες. Πληρώνουν τεραστια ποσα σε σχέση αν ήταν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα. 900.000 ευρώ τον χρόνο προσφέρει το νοσοκομείο σε εργολάβους που θα αναλάβουν το έργο καθαριότητας. Και δεν είναι μονο αυτοί είναι και η φύλαξη με πάνω από 450.000 ευρώ τον χρόνο, είναι και οι τεχνικές υπηρεσίες, και πάει λέγοντας. Και φυσικά το ΔΣ του νοσοκομείου αγνοεί εντελώς τα δικαιώματα του εργαζομενου, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ασφαλισμένοι ή πληρωμένοι, βλέπουν μονο αν η δουλειά που κάνουν είναι σύμφωνη με την σύμβαση που υπογραφουν οι εταιρίες με το νοσοκομείο. Το αν πάθει κάποιος κάτι εκεί μέσα δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

    Τα ποσα στα οποια αναφέρομαι είναι επίσημα.
    http://www.rhodes-hospital.gr/diagonismoi_main.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/2/12 09:45

    Να γιατί αυτό το κράτος δε θα πάει ποτέ μπροστά! Ο εργολάβος που θέλει να πάρει τη δουλειά, ανώνυμα λασπολογεί αυτόν που δουλεύει εκεί τώρα. Δε προσπαθεί να διεκδικίσει την πιθανότητα που του αναλογεί να πάρει το διαγωνισμό. Η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας ελέγχει ΟΛΑ τα αποτελέσματα των διαγωνισμών και υπάρχουν και τα Δικαστήρια. Αλλά πού όλα αυτά. Ανώνυμη καταγγελία. Έυκολα.
    Ελληνάρες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/2/12 13:35

    ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/2/12 14:59

    Δεν είναι καταγγελία από την ίδια την εταιρία που εδρεύει στην Αθηνα, αλλα από τον εκπρόσωπό τις που είναι εδώ στην Ρόδο, έχει και εταιρία φύλαξης. Αν μάθει η εταιρία ότι παίρνει από μονος του τέτοιες πρωτοβουλίες θα του το κλείσουν το ρημάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/2/12 15:24

    οπου υπαρχει καπνος υπαρχει φωτια και μαλιστα μεγαλη,πολυ μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/2/12 15:26

    Οτι η πατρινια θα γινοταν προισταμενη α!εθνικης δεν το φανταζομουν ποτε.Αντε και στο champions league.Α ξεχασα να σας πω.Το καλοκαιρι παντα οταν θα ερχεστε να πηγαινετε για φαγητο στα Κολυμπια εχει πολυ ωραιο φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/2/12 15:28

    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/2/12 15:39

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 11.45 ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/2/12 18:38

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...OFF THE RECORD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/2/12 17:34

    KALA MAS KANOYN I BLAXOI8 AKOMA DEN KATALABATAI TI SIBAINEI EKI MESA KALA OLI ENAI EKI MESA KATALABATAI RODITAIS POTE UA ΕΡΘΙ ΣΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΕΙ ΜΑΥ ΣΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΙΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΙΛΕΣ ΣΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΒΝΑ ΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/2/12 16:27

    MIA APO TA IDIA GIATS PIN GIATS KERNAEI ISTORIA EPANALAMBANETAI,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *