ροή ειδήσεων

Ο Στρος-Καν συνελήφθη για «συνενοχή σε μαστροπεία»

Ο Στρος-Καν συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία για «συνενοχή σε μαστροπεία» μετά από την ομολογία του ως παρασταθέντων μεταξύ άλλων πολλών σε σεξ...

Όμως αυτό γίνονταν έναντι πληρωμής με κορίτσια – επαγγελματίες πόρνες κάτι για το οποίο ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ αρνείται ότι γνώριζε.

• Dominique Strauss-Kahn, θα κρατηθεί μέχρι την Τετάρτη, τουλάχιστον» πριν από την εγγύηση που μπορεί να θεωρηθεί ως την λύση απελευθέρωσης του

• Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αρνείται γνωρίζοντας ότι οι γυναίκες που κοιμόταν με πόρνες ήταν

• Οι ισχυρισμοί προκύπτουν ότι οι παντρεμένοι 62-year-old είχε σχέσεις με τουλάχιστον δέκα κορίτσια κλήσης

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν σήμερα συνελήφθηκε από τη γαλλική αστυνομία και αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για παράνομη πληρωμή σε πόρνη και για μαστροπεία.

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είχε πει ο ντετέκτιβ ότι υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν τουλάχιστον με «συνενοχή σε μαστροπεία» και «κατάχρηση των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων».

Συνελήφθη: Πρώην Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Dominique Strauss-Kahn φτάνει με το αυτοκίνητο για ανάκριση σε Λιλ, στη Βόρεια Γαλλία. Εκείνος αντιμετωπίζει ποινική δίωξη σχετικά με την παράνομη ρακέτα πόρνη

Τεράστιο το ενδιαφέρον: Strauss-Kahn, 62, έχει εισαχθεί για τη συμμετοχή «σε επι αμοιβής σε σεξ» σε πόλεις ανα τον κόσμο, αλλά αρνείται το ότι γνωριζε ότι οι γυναίκες που κοιμόταν ήταν όλες πόρνες.

Τώρα αντιμετωπίζει ποινική δίωξη αν οι εισαγγελείς μπορούν να αποδείξουν ότι αποκτήθηκαν καταχρηστικώς χρήματα τα οποία καταβλήθηκαν για τις πόρνες, και ότι ο Strauss-Kahn ήξερε γι 'αυτό.

Ο Στρος-Καν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα σε μια λιμουζίνα Mercedes με σκοτεινόχρωμα-από τα παράθυρα πριν επισπεύσει μέσα από τη νομική ομάδα του.

Έχει ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι κοιμόταν με πόρνες γιατί «οι γυναίκες ήταν όλες γυμνές».

Η ανορθόδοξη άμυνα έρχεται εν μέσω ισχυρισμών ότι το κινητό τηλέφωνο και τα μηνύματα του έδειξε ότι είχε σχέσεις με τουλάχιστον 10 πόρνες / call-girls πολυτελείας.

Όλες οι γυναίκες, που έρχονται από τη Γαλλία και το Βέλγιο, ισχυρίζονται ότι είχαν πληρωθεί για να κάνουν σεξ μαζί του, ενώ ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ.

Αλλά ο δικηγόρος Στρος-Καν, ο Henri Leclerc, είπε ο πελάτης του ήταν «εντελώς απληροφόρητοι» ότι οι γυναίκες που λάμβαναν μετρητά.

«Σε αυτά τα μέρη, οι άνθρωποι δεν ήταν κατ 'ανάγκην ντυμένοι, και προκαλώ να πείτε τη διαφορά ανάμεσα σε μια γυμνή πόρνη και κάθε άλλη γυμνή γυναίκα», είπε ο κ. Leclerc.

Ο Στρος-Καν παραδέχεται ότι συμμετέχει σε όργια και είπε ότι είχε μια «ανεμπόδιστη σεξουαλική ζωή», αλλά ότι «ποτέ δεν πλήρωσε», γι 'αυτό. «Έχω φρίκη με το θέμα των πορνών και την μαστροπεία», είπε.

Strauss-Kahn, ηγετικό στέλεχος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος ο οποίος ήθελε να τρέξει για τον Πρόεδρο του τρέχοντος έτους, παραιτήθηκε από το ΔΝΤ τον περασμένο Μάιο, αφού κατηγορούνται για το βιασμό Nafissatou Ντιαλό, ένα 32-year-old καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Strauss-Kahn arrested by French police for ‘complicity in pimping’ after he admits attending sex parties all over the world
http://www.dailymail.co.uk/news

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/12 11:30

    Ήταν να μην ανοίξει το στόμα του ο άνθρωπος. Τώρα πέφτει η τιμωρία. Να ναι καλά που μας άνοιξε τα μάτια για τον Γ.Α.Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *