ροή ειδήσεων

Χ. Κόκκινος: Κρύβει την αλήθεια από τους πολίτες ο Μαχαιρίδης

Ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι στην περιφερειακή αρχή και τον Γιάννη Μαχαιρίδη, ήταν στη σημερινή τους συνέντευξη Τύπου... (πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Παλλάδιον στην Ερμούπολη), ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας , μαζί με τους συνεργάτες του περιφερειακούς συμβούλους Μάρκο Δαδάο και Γιώργο Παπαμανώλη.
Αναφερόμενος στον πρόσφατο απολογισμό δράσης που έκανε στη Ρόδο ο περιφερειάρχης, ο κ. Κόκκινος είπε ότι η εκδήλωση ήταν «μια αποτυχημένη φιέστα που έγινε σε άδεια αίθουσα», επικρίνοντας παράλληλα το γεγονός, ότι ο απολογισμός δεν έγινε στην έδρα της Περιφέρειας, την Σύρο.
Ο κ. Κόκκινος εξαπέλυσε επίθεση στον .....
περιφερειάρχη, τον οποίον κατηγόρησε ότι παρουσιάζει «πλασματικά νούμερα στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, κρύβοντας την αλήθεια από τους πολίτες». Συγκεκριμένα, όπως είπε, το 73% είναι καθαρά πλασματικό νούμερο, αφού η πραγματική απορρόφηση δεν ξεπερνάει τα 40 εκ. ευρώ σε νέα έργα.
«Ο κ. Μαχαιρίδης, έκανε έναν απολογισμό εικονικής πραγματικότητας, την ώρα που οι κάτοικοι των νησιών υποφέρουν. Δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, γι αυτό και δε διεκδικεί τίποτα και δεν παίρνει πρωτοβουλίες», είπε.
Επίσης, μίλησε για πλημμελή λειτουργία των οργάνων της Περιφέρειας, των Επιτροπών και του περιφερειακού συμβουλίου και για αδυναμία του περφιερειάρχη να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες λειτουργίας του θεσμού και την υπηρεσιών.

"Διοικεί την Περιφέρεια από τη Ρόδο"

Ειδικότερα, κατηγόρησε τον κ. Μαχαιρίδη ότι καλύπτει την κυβέρνηση και της «χαϊδεύει τα αυτιά», αντί να διεκδικήσει πόρους, προσωπικό και λύσεις για τα οξυμμένα προβλήματα του θεσμούς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Ακόμη, τον κατηγόρησε ότι δεν ασκεί πολιτική ισονομίας και επί μονίμου βάσεως, "ρίχνει" την έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, την Σύρο, διοικώντας το Νότιο Αιγαίο από τη Ρόδο, την οποία φροντίζει να ενισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος, κινήθηκαν και οι σύντομες τοποθετήσεις των κ.κ. Δαδάου και Παπαμανώλη.

http://www.cyclades24.gr/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/2/12 21:26

    Σε αργία ο Χαράλαμπος Κόκκινος;
    Submitted by verena on Thu, 09/02/2012 - 11:00 :

    Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος κινδυνεύει να τεθεί σε αργία επειδή χθες καταδικάστηκε απο το Εφετείο της Σύρου σε φυλάκιση 5 μηνών για πλαστογραφία για μια υπόθεση προσλήψεων στην περιφέρεια όταν είναι γενικός γραμματέας. Το θέμα δεν ε΄χει ξεκαθαρίσει αν δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να τεθεί σε αργία μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *